Üdv Sanyika!
A gyári b.cső matt ezüst 18000e körül /komplett/vót.Bp. B.örsi út
FULL GAS . A "fényes" kb 2000e-lel több.1hét amíg megrendelik.
Helybe fel is rakták.
Az "ülésfaragót" megtaláltad?
Ki tud valami jó sportdobot ajánlani gs500-hoz? Ami aránylag tűrhető árban van és jó a hangja tőle.
Hosszú távon (600-800km),nem zavaró a sportdobok nagy hangja?-mert még hosszú távon nem mociztam sportdobbal,aztán érdekelne.
Mennyiből jött ki nektek a "hárompontos" bukócső, amit valami szakival csináltattatok anno? Mert Motorrad-nál (Bp., Nagykőrösi út 48.) 20.500 Ft-ért gyártanák le.
Nagyon penge a cikk, amit küldtél! Felvettem a kapcsolatot a "hibbant" budakalászi építővel, akiről a cikk szólt, és vasárnap találkozunk vele tapasztalat-csere céljából! Penge vagy! Nagyon köszi!
Ja és akkor tök fölösleges római emlékek után kutatni a füld alatt, hiszen azok sem korábban, mint 80 éve éltek, nem is beszélve Mezopotámiáról, Babilonban már használták, ezek szerint az is tegnap volt
esSO-esSO...
van élet az Alföldön is, nem csak vakondtúrások között. Hegynek az itthoni dombocskákat nem nevezném Mondjuk az elismerem, olyan fain kis tavacskát ami nálad van, azt nehéz lenne duzzasztani a síkvidéken
A gyári b.cső matt ezüst 18000e körül /komplett/vót.Bp. B.örsi út
FULL GAS . A "fényes" kb 2000e-lel több.1hét amíg megrendelik.
Helybe fel is rakták.
Az "ülésfaragót" megtaláltad?
Hosszú távon (600-800km),nem zavaró a sportdobok nagy hangja?-mert még hosszú távon nem mociztam sportdobbal,aztán érdekelne.
Takarékos népek vagyunk!
labdát vennünk!
Viccelődés, csipkelődés igen, de komoly vita nem lehet!
S
S
Egy próbakör erejéig majd alkalomadtán szívesen kipróbálnám majd, ha lehet ...
Dekli : 20600,-
Embléma: 2125,-
Tömítés: 1500,-
Membrán: 4050,-/db
Ehe-ehe, lehet rosszul emlékeztem....
esSO-esSO...
van élet az Alföldön is, nem csak vakondtúrások között. Hegynek az itthoni dombocskákat nem nevezném