Sajnos ilyen ez, és mint minden ez is szigorodik a "válság" miatt... mindenki időben kérné a pénzét, és a bankok, biztosítók meg is tehetik, hogy ilyen eljárással megszopassanak. Sajnos, nincs türelem és mellébeszélés.
.
De a bónuszomat nehezen emésztem meg. Fizettessenek ki velem mondjuk 5000 Ft pluszt, szerződésmódosításra, vagy késedelmi pótlékra, de a bónuszomhoz, amit azért kaptam, mert nem okoztam balesetet, ahhoz semmi köze ennek a történetnek. Persze akkor nem 14000-et, hanem 5000-t keresnének ezen. És az is felháborító, hogy a nagy qrva demokráciában, nem köthetek azzal szerződést akivel akarok.
Persze védik a bankokat, de engem ki a f@szom véd meg. Ha Ők felmondják - akármi miatt -, akkor én miért nem mehetek át másik biztosítóhoz? Ezek szerint ők nem akarnak velem szerződni. Jó. Akkor dugják fel a vazelinezett, pénzzel bélelt, államilag bevédett pics@'jukba a qrva biztosításukat és hagyjanak engem átmenni egy másik biztosítóhoz!
Vagy, ha mondjuk befizetem a biztosítás az esedékesség 1. hetében, akkor kapjak érte egy bónuszt!
A kapitalista qrva annyukat!