Én ugyanezt a motipot használtam. De én ráfújtam az egész dobozzal, mert minek őrizgettem volna egy kicsit az alján? A kritikus részeken volt vagy 6-8 réteg!
Hmm, aszondom, hogy nem feltétlenül ez a hatékony módszer a probléma kezelésére . Csak nagyon szépen ki teccet egészíteni azon szavakkal, amelyeket nem teccettem leírni .
A kisvárosi holland festék, amit a dunakeszi Norautóban vettem, mert tele lett a nem létező tököm és nem akartam a huszadikai hétig várni vele, amíg el bírok menni Gyarmatra ? Az a festék ?
Hát, nem tudom, én is néztem, hogy mintha lehetne rajta több is, pedig 3 réteg, és ráadásul a leömlő elejéről pláne nem sajnáltam az anyagot.
Na mindegy, még van a flakonban -hacsak apu el nem használta a kis ciripre - , úgyhogy majd csinálok papírral letakarós kiegészítő fújást .
Én csak hunyorgok és a szememig föl van húzva a kendő, minél kevesebb huzat érje. De komolyan, honnan jött ez a könnyezőkényszer ? Nem könnyezik, ééééééég, irritálja a huzat meg a monitor (kicsit nem új, van egy gyanúm, hogy ez közrejátszik a dologban ).
Az meg már az én hülyeségem, hogy nem bírok magammal ebben az időben és úgy döntöttem, kibírom azt a kétszer 30 percet bukósisakban .
Dugónál a horvátok kiintették a motorosokat a leállósávba...
Nem hiszem, a melegtől ájult motoros nagy szükség a belső sávban!
A légkondis rendőrautóban ücsörgó, szadista, motorosutáló rendőr
csak fényképez, a többi, együttérez!
Cica!
Én, fehér bottal próbálok az aszfalt és a padka között lülönbséget tenni! Pacikó, bevallottan, minden kanyart csukott szemmel vesz... Akkor Te , a saját, szép, ámde könnyezőkényszeres szemeiddel ?!
Én is gyakran megyek buszsávon, bár egy szakaszt kihagyok mindig a Rákóczin, ahol tudom, hogy kamera van hátulról is.
De a múltkor hazafelé a Kerepesin a buszsávon pl. rendőr szedett ki előlem egy autót, rajtam meg keresztülnézett! Na ma, ha látok egyet, megállok és megkérdezem tőlük!
Hát no, jó a kérdés...
Engem még nem, eddig annyi volt a legmelegebb, hogy a villamossín mellett, de már a záróvonal másik oldalán csorogtam a kocsisor mellett, ahonnan egy rendőrautó kifordult utánam villogva . Én meg reflexszerűen bemásztam a középső sávig az autók közt és ott mentem tovább, a nénós elé meg beállt a villanyos a megállóban .
Aztán persze lehet, hogy nem pont engem szúrt ki magának, csak sürgős dolga lett pont akkor, de azért nem vártam meg inkább, hogy kiderüljön .
Ne is mondd .
Fél kilencig dolgozok, a monitor kinyírja szemem .
Jajjjjdenagyon tekeregnék inkább én is valamerre. Most már Pöfi-kipuff is tűrhető esztétikai állapotban van .
Akkor én most bukósisakos kismotoros vagyok? Kedvencem a buszsáv!
Meséltem már, hogy amikor az autósokat szedték ki a buszsávból,nekem integettek a rendőrök, hogy menjek már odébb, mert nem látják tőlem a szabálysértőket!?
Most akkor ezen a négy napon kerüljem a békávésávot?
Büntettek már meg titeket ezért?
persze lényeges szempont, h én nem szoktam túl sűrűn a belváros körül tekeregni, így hiába sárga a gépem, az mégsem villamos, és nem is csilingel. fúúú, de mennék ebben a jó időben.
Najah, de én normális vagyok (ebből a szempontból), mégis használom a buszsávot, ha a többi be van állva , sőt, villamossá is elő bírom léptetni magam - ahogy mindenki, aki nem akar ácsingózva megfőni a bőrben/cordurában.
Az meg valahogy nem tűnik életszagúnak, hogy pl. Dobogókőnél utánairamodnak a pályamenőnek (legalábbis ilyen kergetőzésről még nem hallottam), avagy az álló autósorok közt a kis robzinak... Na nem azért, mert a rendőr nem bírna, hajaj, dehogynem . De ahol a kis robzi elmegy, erős a gyanúm, hogy nem fér el az FJR .
szvsz a kezdeményezés alapvetően nem rossz, mivel: "A leggyakoribb szabálytalanság nagymotorosoknál általában a gyorshajtás, valamint, hogy rossz a járművek műszaki állapota. A kismotorosok pedig gyakran használják a buszsávot és nem viselnek bukósisakot. ". Én ebből nem azt szűrtem le, hogy a normális motorosokat csesztetnék...
Ehh, banyek... Csak izzókészletem nincs . Ami egyesek szerint izzószéklet .
Azért, az a nagy helyzet, hogy szerintem ez nem ártana, sőt, tök jó lenne, ha a városban életveszélyesen cikázó balfaszokat cseszegetnék, továbbá azokat, akik pályának néznek minden kanyargósabb útvonalat ...
De nyilván a jogsiszerzésig, a motoros tréningek hiányáig és a lóerőgyárak megvásárlásásnak lehetőségéig kellene visszakanyarodni, ha problémakezelést szeretnénk...
Hát, nem tudom, én is néztem, hogy mintha lehetne rajta több is, pedig 3 réteg, és ráadásul a leömlő elejéről pláne nem sajnáltam az anyagot.
Na mindegy, még van a flakonban -hacsak apu el nem használta a kis ciripre
Én memmontam!
Látod, a kisvárosi festék mennyivel jobb?!
Az meg már az én hülyeségem, hogy nem bírok magammal ebben az időben és úgy döntöttem, kibírom azt a kétszer 30 percet bukósisakban
Nem hiszem, a melegtől ájult motoros nagy szükség a belső sávban!
A légkondis rendőrautóban ücsörgó, szadista, motorosutáló rendőr
csak fényképez, a többi, együttérez!
Én, fehér bottal próbálok az aszfalt és a padka között lülönbséget tenni!
De a múltkor hazafelé a Kerepesin a buszsávon pl. rendőr szedett ki előlem egy autót, rajtam meg keresztülnézett! Na ma, ha látok egyet, megállok és megkérdezem tőlük!
Engem még nem, eddig annyi volt a legmelegebb, hogy a villamossín mellett, de már a záróvonal másik oldalán csorogtam a kocsisor mellett, ahonnan egy rendőrautó kifordult utánam villogva
Aztán persze lehet, hogy nem pont engem szúrt ki magának, csak sürgős dolga lett pont akkor, de azért nem vártam meg inkább, hogy kiderüljön
Fél kilencig dolgozok, a monitor kinyírja szemem
Jajjjjdenagyon tekeregnék inkább én is valamerre. Most már Pöfi-kipuff is tűrhető esztétikai állapotban van
Meséltem már, hogy amikor az autósokat szedték ki a buszsávból,nekem integettek a rendőrök, hogy menjek már odébb, mert nem látják tőlem a szabálysértőket!?
Most akkor ezen a négy napon kerüljem a békávésávot?
Büntettek már meg titeket ezért?
Az meg valahogy nem tűnik életszagúnak, hogy pl. Dobogókőnél utánairamodnak a pályamenőnek (legalábbis ilyen kergetőzésről még nem hallottam), avagy az álló autósorok közt a kis robzinak... Na nem azért, mert a rendőr nem bírna, hajaj, dehogynem
Azért, az a nagy helyzet, hogy szerintem ez nem ártana, sőt, tök jó lenne, ha a városban életveszélyesen cikázó balfaszokat
De nyilván a jogsiszerzésig, a motoros tréningek hiányáig és a lóerőgyárak megvásárlásásnak lehetőségéig kellene visszakanyarodni, ha problémakezelést szeretnénk...
Köszönjük a rendőrség kitüntető figyelmét...
Eszméletlen jó a doboztartód.
Kérlek ird meg, hogy lehet ilyet csinálni vagy venni?
Bocs a zavarásért!
Kösz
(pár 1-2 helyen lepattant, már így, 17 km után is óriási a különbség)