Volt már hogy nem vártalak be ? Én motoroztam a sorban az sv -vel is és örömmel motorozom a madárral a szejetembandában is ! A Muravidéken gondolkozom , de megint megbök egy Horvát méh akkor ...............
Én csak túrázom és ahhoz elég a 207 , Power Commanderem nincs és gyorsváltóm sincs . A valami jobb az már megvan, de azt majd személyesen ! Viszont van mért pályaidőm is csak azt Bp-Rieka között mérték!
Hát...HÁPI, ismét sok mindent tanultam az elmúlt néhány oldal olvasása közben. Főleg azt, hogy egy idő után,- főleg, ha már nagy a buli- sosem fontos, hogy honnan indult minden... Mitől lenne már pont itt más?
De azt gondolom, maradok konzervatív ezekben a kérdésekben. Ha valaki bejön az udvaromba és odapiszkít a placcra én továbbra is szétverem a fejét egy Jageres üveggel. S még azt sem nézem, hogy tele van-e az az üveg.
Okos volt a visszakozz, de azért te vagy a Lord of the Files!
Beszéljük meg egy sör mellett
Jobb volt mikor elkezdtem:Riga12,Verhovina,Java Mustang.
És már akkor is ment fikázás
Megdögleni azokon is lehetett
Csak nem volt internet .
Na fel a fejjel
Az LFP maga az ördög!
Mikor talizunk mán?
Sosenem írod be hkg-nak, hogy hova mész !
Így nem tudlak elkísérni ! (persze ha bevársz)
De azt gondolom, maradok konzervatív ezekben a kérdésekben. Ha valaki bejön az udvaromba és odapiszkít a placcra én továbbra is szétverem a fejét egy Jageres üveggel. S még azt sem nézem, hogy tele van-e az az üveg.
Okos volt a visszakozz, de azért te vagy a Lord of the Files!
Faty
Fogadom, már Power Commandered is van, gyorsváltóval ötvözve.
Vagy valami jobb!
Szegény Hawk!
Jobb volt mikor elkezdtem:Riga12,Verhovina,Java Mustang.
És már akkor is ment fikázás
Megdögleni azokon is lehetett
Csak nem volt internet
Na fel a fejjel
itt van spongyabob.
Leporolom az Enigmát, aztán majd lesz valahogy.
Pá!