fogja még 2 csavar. Vagy az a közepe? És úgy jön le az oldala? Asszem igen. De lehet, hogy 4 csavar.
, olyan jól meg volt húzva), majd mindkét oldalon két-két csavar (ha jól emlékszem hatos) kicsavar, de ezután már nem nagyon akartam feszegetni (persze a két műanyag fület is kiakasztottam oldalt). Hátul tartja még valami (mintha a hátsó lámpa körül szorulna)? Vagy először a középső/hátsó elemet kell valahogy kivenni előtte?
Szóval, ha egy gumipókkal feltekered, akkor oldalra is tökély, hátsó doboznak sztem nem lehet vele nagy gáz. Asszen Georgenak van ilyen hátul, kicsit mahinált a zárral, és már jó is neki.
Rohadna el az ilyen genny! Mindazösszes!
), infókat gyűjtöttem. Ha teszteket olvasol egyszer ez lesz a jobb, egyszer az lesz a jobb. Igazából egyik sem jobb mint a másik.
Az első teleszkópom egy kicsit puhának tűnik, gondoltam kicserélném/feltölteném benne az olajat. A kérdésem az lenne, hogy lehet-e ezt az olajat úgy kicserélni, hogy ne keljen a motor teljes elejét lebontani? (Nézegetem közben az akmt-s oldalakat, de nem lettem teljesen okos még). Az megoldás, hogy a helyén kicsavarom a felső nagy csavart a beöntéshez? Ha igen akkor ugye ezt erősen le kell szorítanom kicsavarás közben?
köszi/zabk