Ja, és a világbéke is nagyon fontos számomra!
Jár a motoros OSCAR! Ossszi bácsi!
Örülök, mint állatka!
Nem voltam fórumon 1 hete és lemaradtam a túráról is. Ma én is gurultam egy 150est, ha tudtam volna...
Legközelebb mikor mentek? Szeretnék én is részt venni!
Eljátszottam az előző géppel is...
Épp tolni kezdtem a műszert (ritka látvány e típusnál, mi?), amikor jött egy helyi srác egy Schwalbe-n és fél liter benzint lefejtett a nekem a gépéből, soha nem felejtem el, na ez a motoros összetartás! OK, mondta is, ez keverék, de ebbe a motorba nem gond, egy mai gép lehet nem szeretné, de azt is javasolta, most egy ideig magas oktánszámúval járjak, amíg ki nem megy a maradék olajos cucc. Szóval visszamentem a velencei kútig, tele, aztán a tisztesség kedvéért mentem egy tókört. Néztem mindenfelé, hátha látok egy nagy adag GS-t egy kajálda parkolójában, de nem jött össze. Haza, aztán fogadalom: nyitott bukóval nem megyek túrázni, mert még mindig zúg a fejem a menetszél sivításától...
Tanulság? Túra előtt tankolok! Túra előtt legalább egy mobilszámot elkérek, hogy tudjak szólni: lüke vagyok, porzik a tank, itt dekkolok az út szélén.
De nagyon jó volt, várom, a következőt!
De nekem a média pléjer nagy fekete ablakában egy kb2×2 cm-es filmecske van. Megyek lupét venni!