Határeset,mintha hasonlítana rá!
Az őzbika pedig nem marad el egy ribanc miatt! Valahonnan lesz motorom, úgyhogy süni tiszta lappal indul és majd jól bekoszolom!
No, ez az, amikor a hirdető mindent "beixel", hátha jobban elmegy a moci...
Jól sejted az információs kijelző a klasszikus értelemben a fedélzeti számítógéppel rendelkező motorok kombinált kijelzője. Általában óra, napi kilométer számláló, teljes kilométerfutás, digitális hőmérséklet és üzemanyagszint-jelző foglaltatik a kifejezésben.
No, a GS nem ilyen!
De, ahogy Cicek mesél, és kombinál a kijelzőn... úgy a GS is információs... néha sok is a Zinfó! A lényeg, hogy ezen a mocin nem kell ilyesmit keresni...
Én megúsztam, a gép totál.
Csak a következőket kell cserélni: első telók, első kerék, fejidom tükörrel irányjelzővel, első sárédő, lábtartók, kipuff,bukócső,fékkar,kormányvégsúly (hirtelen több nem jut eszembe).
A többi viszont fasza!
Képeket az előző oldalakon találsz, mert úgy látom nem vagy egy visszaolvasós ( már tegnap is ott voltak) !
Öööö, hát nézzük csak. Ottan van a kmóra, a fordulatszámmérő, oszt az olajnyomás meg az üres, továbbá a távolsági meg az index. Ezek mind-mind információt jeleznek ki .
Viccet félretéve nemtom, hogy pontyosan mit takar az információs kijelző, de pl. én is valami digitális kütyüt feltételeznék .
Lehet,h hülye kérdés, de mi az az információs kijelző a motoron?
Sok eladó GS500 hirdetésen olvasom,h ilyen is van rajta!
De hát én ezt nem értem! Ilyet csak a nagyobb és drágább mocikra tesznek,nem? (pl gixer)
Várom válaszaitokat!
Nem, csak havasesőben . Már sírtam, taknyomnyálam egybefolyt meg minden . De odaküzdöttük magunkat Pöfivel .
Ez vót az a fölyhő. K...vanénikéjétnekije ...
Fotók lesznek?
De a DL ilyen, kicsi Barackom!
és pölöm-pölöm
Az őzbika pedig nem marad el egy ribanc miatt! Valahonnan lesz motorom, úgyhogy süni tiszta lappal indul és majd jól bekoszolom!
Lehet, nekem is ezzel kéne keresnem a motorozásra valót!
Jól sejted az információs kijelző a klasszikus értelemben a fedélzeti számítógéppel rendelkező motorok kombinált kijelzője. Általában óra, napi kilométer számláló, teljes kilométerfutás, digitális hőmérséklet és üzemanyagszint-jelző foglaltatik a kifejezésben.
No, a GS nem ilyen!
De, ahogy Cicek mesél, és kombinál a kijelzőn... úgy a GS is információs... néha sok is a Zinfó!
Ha tényleg tud valami gyorsítót a Nejed,akkor jelezd és felhívom!
Segíthetsz! 1 milla holnapra?
Csak a következőket kell cserélni: első telók, első kerék, fejidom tükörrel irányjelzővel, első sárédő, lábtartók, kipuff,bukócső,fékkar,kormányvégsúly (hirtelen több nem jut eszembe).
A többi viszont fasza!
Képeket az előző oldalakon találsz, mert úgy látom nem vagy egy visszaolvasós ( már tegnap is ott voltak) !
Bocsi a szomorú hírért...
Újra itt 2484 km után.
Erik! Örülők, hogy nincs bajod, jövő héten megiszunk valamit.
Nyuszi! A Sunstar lánckerék a 4 japán márka elsődleges gyári beszállitója, a Dl-en nekem is ez van gyárilag.
Zabk! Egy egyszerű aluminium lap lett beszabva a műszerfal mögé, ott van egy csavar az tartja meg, a teteje pedig olyan széles mint az óra volt.
Viccet félretéve nemtom, hogy pontyosan mit takar az információs kijelző, de pl. én is valami digitális kütyüt feltételeznék
Lehet,h hülye kérdés, de mi az az információs kijelző a motoron?
Sok eladó GS500 hirdetésen olvasom,h ilyen is van rajta!
De hát én ezt nem értem! Ilyet csak a nagyobb és drágább mocikra tesznek,nem? (pl gixer)
Várom válaszaitokat!
Üdv
Ez vót az a fölyhő. K...vanénikéjétnekije