Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az apróhirdetésben van egy, csak épp Nógrádban , az meg nekem messze van.

Asszem sanyika is árulja.
a kérdés helyesen: ki?.. milyen?.. bukócsövet tud gs 500-ra és mennyiért? ajánlatokat és képeket várok
Rosszul Fogalmaztam vagy is félreérthető!

Javítás: Nem! Tévedés!
Szia!

Nem Tévedés! Bölcsőnek bölcsőváz
de a felfogatási pontok máshol vannak! mind a 3 motornál!
Nekem a vázam csőváz, ha jól emlékszem Budmyke motorjára akkor a GS váza a bölcső része nem csőváz.
De lehet tévedek
Egy kérdésem lenne.

Cb500-ra és er5-re ugyan olyan bukócső való mint a gs-re? Esetleg tudja valaki?

Bálint
Sziasztok.

Az utóbbi napokban pihentettem a bringát, addig havernál volt. Ő használta egy keveset, de megállt alatta a gép a Kaposvári elkerülőn, így autóval húzták haza.

Egy szerelő haverja a karburátorra gyanakodott. Töltöttek bele előtte benzint de nem ment.
Elég ideges lettem, szóltam a szerelőmnek. Ő kiment töltött bele benzint, a benzincsapot pri állásba tekerve feltöltötte az úszóházat, és a motor pöccre indult.

Majd lesült a bőr a képünkről haverral hogy nem jöttünk rá.

Amúgy minden rendben errefelé. Jövőhéten újrakezdődik a kilométerek gyűjtögetése.
Lassan annak hívhatom!
Ezt hívják megelőzésnek .
Öööö, te a motorozást is numerának nevezed ?
Voltunk ma egy jó kis szlovákiai 577-es úti röffenésen. És kivel futottunk össze? Mikuni mester is képviselte az AKMT színeit! Totális meglepi volt.
Na, ezt már szeretem, mikor így mentegetőzöl.

Hiába no, egy jó kis numeráért fiatal koromban én is elmentem volna a világ végére is.
Maci!

Ha nem tiszta a vasad, akkor használd ezt a képet:-))))

http://p1.bikepics.com/pics/20...
tényleg, mit gondolhatott....
Peeeeersze . Sehol nem volt egy lélek, nekem mutogatott, kicsit meglepődtem . Télleg nem értem, hogy gondolta. Elvittem volna, mert kedves kislány vagyok, de az első 130-as menetszéllel leejtőernyőzött volna mögülem abban a rokolyában ...
megálltál?
Sziasssztok !
Vótam tegnap-ma egy gyors gurigát északi irányban (többek közt azé nem jeleztem egyeseknek, mert imporivazítve jöttem-mentem ). Visszafele 1.: Agy állított a rugón, most 5-ösön van, és megdöbbentő, mennyivel jobb így , 2: egy nő, hosszú nyári szoknyaruhában lestoppolt hazafele Szendehelynél egy buszmegállóban. Engem meg Pöfit . És kétségbeesett fejjel nézett. Hát no, nem is értem ...
devan
ADATLAPod még mindig nincs!
Haliztok!
Nagyon valószínű hogy akkor a láncon kéne állítanom, ujra feszíteni. Megnézem.
Képek már az ftp-n!
És végezetül Teddy lehozza a csillagokat is az ifjú párnak!
A gyűrűzés pillanata!
Fütyülős Endzsi!
Jagerből készült Medve sört ittunk!
Nászajándékba bukótartót adtunk!