Khmm, előrebocsátom: nem nekem illetve Pöfinek kell hálIstennek ...
Már keresgélek a neten, de ha van valakinek tuti tippje, hogy merre lehet gs500 "elejet" (első telót, lámpát, kormányt) továbbá farokidomot szerezni nemtúldrágáért, az léci ne mulassza el megosztani velem . Köszi
Szegény Cicek! Most nem lehet valami jó neked.
Mi most jöttünk meg egy Polgárdi rokonos-halálraevésből anyával és gyerekkel...most keresem a Bilagitot...de nagyon motorozós volt az idő...
Tarccccsssá ki!
Este fél kilencig dógozok, és baromira fagyizhatnékom van és Pöfigölhetnékem
Nem ér ilyeneket kérdezni (Azé a hisztim ne tántorítson el , jó moccozást és fagyizást )
Lefújtam a kiput. Ahogy mondtátok, a leömlők sokkal többet kaptak mint a többi, hagyom száradni.
Csinálok ebédet aztán úgy 1 óra múlva elkezdem járatni a motort.
Remélem minden rendben lesz
Délelőtt megyek motorozni 1 jót Csesznek felé szerpentinezni, majd tovább Balaton...
Hogy mikor indulok és kivel megyek még nem tudom, de én megyek :)
Ha valakit érdekel:
Itt elértek, vagy franyo01@freemail.hu
Fejér megye, Mór
30/8469114
(Bocsi hogy csak most írok, most találtam ki:))
Már keresgélek a neten, de ha van valakinek tuti tippje, hogy merre lehet gs500 "elejet" (első telót, lámpát, kormányt) továbbá farokidomot szerezni nemtúldrágáért, az léci ne mulassza el megosztani velem
Na jó, asszem ahogy közeledik az este, egyre többen fognak élménybeszámolni
Több bökőt nem szúrok beléd Cicek! Majdan egyszercsak lesz ez fordítva is...
Mi most jöttünk meg egy Polgárdi rokonos-halálraevésből anyával és gyerekkel...most keresem a Bilagitot...de nagyon motorozós volt az idő...
Tarccccsssá ki!
Este fél kilencig dógozok, és baromira fagyizhatnékom van és Pöfigölhetnékem
Nem ér ilyeneket kérdezni
Ugyememmontam
Jó motor a GS
Egy 2x5mm-es helyen ledobta a festéket a leömlőknél de egyébként minden nagyon jó lett.
Külön köszönet a GS fórumnak
Meg is járattam a környező utcákban, természetesen a megfelelő védőfelszerelésben:
Mer én azé mer dógoz és már nyomtam reggel a Gyarmat-Bp-t, no de akinek már van kipöffentője?
És Macc?
Lefújtam a kiput. Ahogy mondtátok, a leömlők sokkal többet kaptak mint a többi, hagyom száradni.
Csinálok ebédet aztán úgy 1 óra múlva elkezdem járatni a motort.
Remélem minden rendben lesz
Hogy mikor indulok és kivel megyek még nem tudom, de én megyek :)
Ha valakit érdekel:
Itt elértek, vagy franyo01@freemail.hu
Fejér megye, Mór
30/8469114
(Bocsi hogy csak most írok, most találtam ki:))
Ollllééééééé
Na megyek aludni, jóéjt.