Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugyanmár . Csak megvan már lassan 3 éve a motorkám és aputól meg itten is tanultam jóóó sokat .
Elmehetnél 2. állásban motorszerelőnek vagy tanácsadónak
Khmm, előrebocsátom: nem nekem illetve Pöfinek kell hálIstennek ...
Már keresgélek a neten, de ha van valakinek tuti tippje, hogy merre lehet gs500 "elejet" (első telót, lámpát, kormányt) továbbá farokidomot szerezni nemtúldrágáért, az léci ne mulassza el megosztani velem . Köszi

Na jó, asszem ahogy közeledik az este, egyre többen fognak élménybeszámolni . Nembaaaaaaaj, nem leszek hisztiiiis
Én is voltam nyalni... most meg faszeneket izzítok, és utána döglött állatok maradványait hevítem rajtuk! Sózlak-borsozlak-paprikááázlaaaaaak...

Több bökőt nem szúrok beléd Cicek! Majdan egyszercsak lesz ez fordítva is...
Szegény Cicek! Most nem lehet valami jó neked.
Mi most jöttünk meg egy Polgárdi rokonos-halálraevésből anyával és gyerekkel...most keresem a Bilagitot...de nagyon motorozós volt az idő...
Tarccccsssá ki!
Köszi.

Este fél kilencig dógozok, és baromira fagyizhatnékom van és Pöfigölhetnékem
Nem ér ilyeneket kérdezni (Azé a hisztim ne tántorítson el , jó moccozást és fagyizást )
Nem jön valaki fagyizni Soltvadkertre du. 5-re?

Ugyememmontam . Örülök neki . Jó kis mocik ezek, csak oda kell rájuk figyelni .
Ennyi.
Jó motor a GS
Szia jelentem megjavúlt a gs500 2 szer át lett tisztítva a karburátos levegővel kifújva év tele v power benyával és mintha kicserélték volna a gépet
Na ebben nem tok segítni, mert nekem ilyen nem van, de sztem ez kipróbálós... oszt ahogy jobb, úgy hagyod . Legalábbis a gixxeren így műx .
Ja és rájöttem hogy kell az első teleszkópot állítani. 2 rovátka látszik ki. Melyik beállítás mire jó egyébként?
Na halihó. Kész lett szép lett jó lett
Egy 2x5mm-es helyen ledobta a festéket a leömlőknél de egyébként minden nagyon jó lett.

Külön köszönet a GS fórumnak

Meg is járattam a környező utcákban, természetesen a megfelelő védőfelszerelésben:
Macc most sziesztáz... Délután megy tekeregni!
vele vele xarakodni vala...
Úgyamúgymellesleg mééénem motoroztok
Mer én azé mer dógoz és már nyomtam reggel a Gyarmat-Bp-t, no de akinek már van kipöffentője?
És Macc?
Én is . Jó az idő, gyorsan szárad a cucc, nem kell vala xarakodni ...
oké, addig fő tészta
Hamarosan be is indíthatod... Én a visszaszerelés után azonnal megmelegítettem.
Halihó.

Lefújtam a kiput. Ahogy mondtátok, a leömlők sokkal többet kaptak mint a többi, hagyom száradni.
Csinálok ebédet aztán úgy 1 óra múlva elkezdem járatni a motort.
Remélem minden rendben lesz
Délelőtt megyek motorozni 1 jót Csesznek felé szerpentinezni, majd tovább Balaton...
Hogy mikor indulok és kivel megyek még nem tudom, de én megyek :)
Ha valakit érdekel:
Itt elértek, vagy franyo01@freemail.hu
Fejér megye, Mór
30/8469114
(Bocsi hogy csak most írok, most találtam ki:))
Levski Sofia - Debrecen 1-2
Ollllééééééé
Na megyek aludni, jóéjt.