Tényleg, amúgy vasárnap Budaörsön a Repülőtéri úton elmentem egy fekete "F" mellett és üvöltöztem neki, hogy jó motor meg ilyesmi, de szerintem inkább hülyének nézett . Volt vele egy másik motor is.
jótanács... ha hirtelen nehéz lenne egy szervíz árát összedobni.. tegyél el minden motorozás után annyiszor 10-15 forintot ahány kilómétert mentél..és akkor lesz miből kifizetni a szervízt (ha nagy baja lesz ennyi úgyse lesz elég rá)
majd ha az első komolyabb kopóalkatrész cserénél eléteszik az 50,000 forintnál is nagyobb szervízszámlát, már nem lesz ilyen őszinte a mosolya.
(lánc-olaj+szűrő-fékbetét-4 gyertya..lazán meglépheti a minimálbér összegét)
Nálam kb 5 litert, bár most, hogy 100-110-es utazóval mentem lehet, hogy csak 4 lesz, az már szuper, de pár dinamikus kigyorsítás és ott vagyok a 4,5-nél. Amerikába csak feleannyi a benya mint nálunk, bár ott ezért járhatnak 6 millió ccmel
Tök jót mentem ma is. Elmúlt pár napba jókat röptettem mostmár visszaálltam a 100-110 utazóra, az a legjobb. Nem pörög a motor, nem tép le a menetszél stb.
Mintha erről is beszélgettünk volna...Dipshit intelmei betalálnak.
Játéknak drága...
Lehet olyat, hogy ezt nem értem?
Ha pontosan érdekel belinkelem.
Nagyváradtól még pont 100 km.
(lánc-olaj+szűrő-fékbetét-4 gyertya..lazán meglépheti a minimálbér összegét)
A 4-5 litert viszont ellensúlyozza, hogy eddig még nem igazán előztek meg, + állati királyul megy ja és állati királyul megy...
Szééép öreg motorok...
Itt, nem Tokajban!
Tök jót mentem ma is. Elmúlt pár napba jókat röptettem mostmár visszaálltam a 100-110 utazóra, az a legjobb. Nem pörög a motor, nem tép le a menetszél stb.
Akkor ez talán majd jövőre............