Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á nekem sok van, előre mgvettem , oszt most már aggodom , hogy megavasodik
Felvetettem itt nemrég, hogy nekem túl nagy a gázkar útja és más is mondta, hogy ezzel már ő is szembesült.
Namár most, utána kérdeztem egy ismerősömnél, aki motor alkatrészekkel foglalkozik (itt a szép kis boltja: www.scooterracing.hu).
Azt mondta, hogy simán fel lehet tenni utángyártott "gyorsgázkart", aminek kb. fele az útja, mint az eredetinek és pár 1000 Ft. Megnéztük a GS-t, ott egybe van integrálva a gázkar és a csoportkapcsoló, de azt mondta ez nem baj, egy ilyen utólagos gázkar az eredeti helyére teljesen függetlenül beköthető, legfeljebb kicsit beljebb kerül a csoportkapcsoló - mivel az utólagos gázkarnak az áttétele elvesz 1-2 plusz centit. Javasolt is valami B betűs márkát (bocsi elfelejtettem), ami jó minőségű és 5000 Ft alatt van.
Kipróbáltam az ő motorját, azon olyan van és kb. fele annyit forog a gázkar mint a GS-é, pont kényelmesen lehet mozgatni átfogás nélkül és talán még elég sokat mozog ahhoz, hogy ne legyen bakkecskézés belőle.
Hát ennyi a tapasztalat. Ha majd letettem a motort télen, a szelephézaggal és karbitisztítással együtt ezt is megcsinálom.
Nézd ki az említett oldalon amit szeretnél, majd keress meg privátban ...
Olajshop
szoktak jó árak lenni.
Szerintem is az üzemanyagminőségben van különbség. Osztrák gázolajjal észrevehetően többet tudtam menni, mint a hazaival.
Gondolom a tapadásikülönbség nem indokol jelentős fogyasztási difit.
Akkor már a guminyomás többet számit, az viszont rajtunk múlik.
Blue!
Meddig jó egy motorolaj (ami még nem került bele a mociba)?
akkoe senki nem tud okosat mondani, hol/kinél vehetek olcsón olajat meg olajszűrőt?
/na nem zaklatásképp, csak akkor megveszem, ahol találom :) /
Ilyen bizony van ám!

Én pont ezen anyázom!
5 hete Szlovéniába voltunk az asszonysággal, és biza olyan takolások jöttek ki, ami még SOHA......
Volt szakasz hogy 4,6.....de a tejes Szlovén távolságon (kb 1100km) is csak 5,2-ra jött ki az átlag.

Ahogy átléptük a határt rögtön visszamászott a fogyim átlaga 6,2-re

Szóval vagy a PETROL kútnak jobb a benyája és az idehazai benya a szar (ami 99%.ban MOL-os), vagy pedig - és sajnos ez még jó dolog is - a magyar útak tapadása jobb, és épp ezért nőt meg a fogyi. Hiszen nagyobb tapadásnál nagyobb teljesítményt kell a gépnek leadni a súrlódási veszteség miatt.
Ja és olcsóbb vagy 15 Ft-al
OIL és autóba raktam párszor először nem akartam elhinni de sokkal több km-t elmegy( vagy lehet mostanában többet hajtja a csajom...:)
Most raktam motorba is kiváncsi vagyok az eredményre.
OIL vagy LUKOIL?

Mert OIL-ról még nem hallottam, a LUKOIL meg jó.....
JA és még annyit a hsz-hez.

2 motoros van:

A., már esett, borult, csapodott
B., FOG.......

mivel 2 kerék nem épp támaszkodóképes, így akár álló helyzetben is volt és van és lesz is ember.
Volt olyan is, hogy a moci álló helyzetben borult fel nem egy havernak.

A lényeg friss motortudással:
SOHA NE MENJ más ritmusában!
Ergo ha megvan a jogsi akkor ne úgy indulj el, hogy a haverokkal mész egy kört - mert abból lesz borulás, kisodródás....stb. Hiszen még nem érzed a vasat "magadban".

Én nagyon sokáig lassítottam Ercsi és Sina közt az "S"-ben.......
Ma már simán 160-al veszem az ívet.
De a két esett közt eltelt 5 év, meg kb 120.000km
Ellenben a mai napig ha pl. Sina felől hajt ki egy kocsi nem azért lassítok mert ott a 60-as tábla, hanem mert magamat jobban féltem.....és ha baleset van, az ott szokott lenni (tavaly egy chopperes feküdt a buszmegállóban)

De a GS-el nagyon jól jársz!
Tényleg kezes bárány.
Ez hülyeség:-) Már bocs!

Én 26 évesen kezdtem el, és a kezdés után kb másfél évre már a Gs volt a sejhajom alatt......3 év múlva meg a Bandit - amit szerintem már láttál Adonyban cirkálni
Na mi van mi van mi van?

Csak nem egy adonyi?
Merre vagy leendő tesó? Én a John Gold Sreetben:-)
Naaa!
Te, most meg okos!
Értem köszi! Lehet tudatlan vagyok csak felmerült bennem egy kósza gondolat hogy nem eredeti....
De akkor gyorsan elhessegetem. :D
A csík matrica, csak van rajta egy lakkréteg vagy mi . A másik témában nem tok válaszolni .
Haliztok!
Érdeklődnék hogy a 2004 -es Gs 500 -akon a tankcsík a eredetileg fényezés vagy matrica?
Ja meg a OIL benzinről mia vélemény?
Kemény vagy...

Gazdasági válság van leginkább és ennek minden hatása a családomban... Röviden és tömören.
Oké...Értettem.
De remélem nincs semmi gáz?!
Már apudnak is mondtam, hogy nem fog összejönni . Talán egy odamotorozás, de nem nagyon tartom valószínűnek... Az okokat most nem sorolnám, ha nem baj
köszönöm a hsz-okat