Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye-ugye?

Waze! Szilveszter? Iratkozzatok ti is fel, de rögvest! Odaát!
hát, az utolsó attrakciónak szívesen lennék az utasa!
eddig még csak a levegőben volt részem mindenféle adrenalin bombában, de itt még egy infarktust is bevállalnék!
na, jó, előtte fél napig no kaja! biztos, ami biztos!
mosok épp eleget! :-)
Végeztem egy kis szociológiai kutatást. Mennyire más a hatása egy gépnek egy nőre és egy férfira :

A Patrese család

Csak egy kis pánik

Miniorgazmus

A játék

Ezt meg debaromijó nézni

No, motor kevés benne, de ettől e vagyok varázsolva.

A kutatásom eredménye azt hiszem nem kétséges!
Jah, itt kisütött a nap! Kettőkor motorra ülés lesz... én már látom!
No, ezt a gondolatsort pedig én támogatom!
Nem cserélem az olajat, ugy hogy nem használom el
Sőt még telóolajat se cseréltem, egyenlőre nem is fogom. Tök jól muxik! (Persze 47mm-es telőszár, birja ám a gyűrödést!)
Bringával Balira? az jó
Dobj fel a bringára mögéd valami macát, úgy már lesz értelme a Balira menni.
No... pont ezért vagyunk különbözőek. Ha mindenre "vigyáznék", akkor rá sem merném tenni a seggem egy többszázezres gépre. Sőt, megvenni a legegyszerűbb. A költségekkel egyet értek, de aki bevásárol ilyen-olyan szórakoztató dolgokat magának, azokat ezek a járulékos "apróságok" nem érdeklik. Én például inkább áldozok 3-500000 Ft-ot évente a motorozásra és a az azzal kapcsolatos dolgokra, minthogy elmenjek ebből az összegből Balira 10 napra... egyedül.

Szóval, ki és mire költ... nem akarlak én meggyőzni semmiről!

A legnagyobb luxus pedig úgy cserélni az olajat, hogy nem használod el... Ennél több "környezettudatosságot" várnék!
"játék" élvezet, élmény , akkor motorozok én is!
De nem az , ha szakad az eső, fázom a motoron, vagy nagyon elfáradtam, mert hosszú az ut. Tudom van itt akinek megse kottyan 1000km egy nap, de nekem a 2-300km/ nap pont elég.
Az a 150-200ekm jól hangzik, de lehet hogy ritka, vagy kevesen mondják, hogy ennyi van a motorjukban. És addig is van egy csomó km-fűggő kiadásod: szerviz, gumi, láncszet stb
Ha meg eladod, hogy ne neked kelljen költeni rá- tutti, hogy buktál egy csomót(persze amugy is)
Azzal meg egyáltalán nem értek egyet, hogy amit keveset használnak az hamarabb elromlik, max van olyan ami elöregszik idővel (gumi, folyadékok, tömitések, akku)
Üdv all.
Osztom a véleményt.
Erre olyan hideg van hogy neki lehet támasztani a biciklit. Remélem lesz még azért jó idő.
Így van akkor, ha közlekedésre használod. Viszont hála az égnek nekem "játék"... akkor is, ha közlekednem kell vele. Az utolsó, ami eszembe jut, hogy 150-200000 kilométer múlva nagygenerálra kell "küldeni". Nagy valószínűséggel azt az állapotot nem nálam fogja elérni. Ha pedig igen, akkor tudom, hogy érdemes lesz megcsináltatni, mert továbbra is nálam marad. Ha ez alapján számolok, akkor van még 13-18 évem a teljes felújításig. Érdemes akkor ezen rágódni, hogy egyre közelebb vagyok az élettartam végéhez? És a kilométereket gyűjteni kell: mert élményt ad minden, amiből emlék lesz, amiből lehet a hosszú téli estéken történetet gyártani, barátoknak elmesélni, kiváló emberi dolgokat fabrikálni belőle... én ezért motorozok! Sajnos kevesebbet, mint szeretnék...

(Minden gépre igaz mellesleg: Amit keveset használnak, az hamarabb elromlik, mint amit rendszeresen...)
Fogsz te még menegetni ugy is
Volt az ugy , hogy még november elején is 20 fok volt és még én is motoroztam
Üdv!
Még a tél előtt le akarom cserélni az olajat
Érdekes ez a hozzáálás, hogy gyüjteni a minnél több km-t.
Az én véleményem, hogy minden km-el közelebb kerűlsz a motor "életének végéhez" (étsed: következő szerviz, nagyjavitás , felujitás- eladás vesztességgel)
Ha nem élvezet, nem szükséges, nem a legjobb megoldás a motorral menni valahova, én tutti nem azzal megyek. Ezért is van olyan kevés a motoromba, sőt a robogóval többet megyek, autóval meg még többet.
Hát ez az.
Tehát a legfontossabb lámpa a fék lámpa .Legjobb ha állandóan világít.
Adod itten jó szívvel, oszt megsenem köszöni! Ilyen ez a nyomatékkirály!
700
Nesze!
7! Azaz HÉTSZÁZ kell még!
Odaát, iratkozzék felfele kegyed is...
Beragadt a gomb?
7! Azaz HÉTSZÁZ kell még!
Hát ezaz... van mit pótolni...
Én meg 48ezresre!
Lassan már nem is azért motorozunk, hogy motorozzunk, hanem, hogy meglegyen a következő szerviz!