..most vasárnap is simán lehetett volna menni...bár nem tom hogy ott milyen idő volt...meg persze ez most már csak véletlen jó idő volt..de am én meg szeretem a kihívásokat...mindenesetre nem most akartam menni..most nincs is mivel...majd a gixerrel
Csak ez a romániai térkép így hozza.
..meg azért eladható is legyen mert ha az aktuális barátnő nem akar majd motorozni akkor eladnám..nekem a gsx-r a favorit..
.megkérdezhetem hogy a tied mennyi idős?am olyan 300-ból lehet normálisat venni?
Benzinkút a főútról való lekanyarodáskor van, onnan emlékeim szerint kb 35-40 km a csúcs, túloldalon 70 kmre van kb a következő kút. Az árak nem voltak vészesek 300 forintnak megfellő összegért ittam egy capuccinot..mást nem vettem
A tulsó benzinkút automata.."beszívja" a pénzt, és addig enged tankolni amíg el nem fogy (csak románul van kiírva a működése). Csak nagy címletünk volt..odaadtuk neki, de amíg a második motort is odatoltuk, leállította magát, és adott egy blokkot hogy még x lei benne maradt.. mivel nem tudtuk mit kell vele csinálni... így elköteleztük magunkat a következő tankolásra is a rompetrolhoz, ahol felvilágosítottak, hogyan működik a rendszer.
A csúcson hideg van, jó ha van pulcsi a kabát alatt..Az északi oldalon jó az útminőség, a délin katasztrofális.. 40-70 között mentünk, de inkább 40...mondjuk láttunk egy dl-est aki szikráztatott és jött szembe mint a barom...