Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a neve a szerelőnek? Papp Zoltán?
Töltött káposztával!
Ezt itt láttam az üzenőfalon! By KUTYA

nagggggyon tetszik!

"Pannónia füstje borítja a tájat, Karácsonyi bejgli növeli a hájat. Pihen a motoros,fázik keze-lába, Szentestére készül,a Jézuskát várja. Mi lesz a fa alatt?Izgul ő most nagyon, Komplett kipufogó?Hú, egy egész vagyon! Csodálja a család: nem olajos a keze? De jól tudják,hogy most is a gépen jár az esze. Ha véget ér az ünnep,újra fúr és farag, Hogy tavasszal ismét hajthassa a vasat. Törheti a fejét,minek hol a helye? A dugattyúnak miért hiányzik a fele? Ha elfogyott a tudomány,sebaj ott a Fórum! Nagyobb okosság az,mint kártyában a lórum. Segít a társaság bizony fűnek,fának, Tanárnak,mérnöknek,sofőrnek,diáknak . Boldog Karácsonyt!
Ezt a pangást!
Mindenhol száncsengő meg tűlevél?
Szívesen!
Hát nem tudom, nyilván a te magasságodhoz kell ezt mérni. A motoré 74 cm magas, kényelmes puha, szélesebb ülése van.
Mint mondtam, ez bontatlan motor, tehát benne van a gyári fojtás is. Amiben nincsen fojtás, az elmegy 180-190-el is. De többet pörög, és persze többet kajál. Ez így 130-140 körüli végsebességet tud.
Azt hiszem nincs fent hirdetése, talán ha írsz neki a zpapp@kapos-net.hu címre akkor küld képet.
Kedves Bálint, köszönöm a gyors választ. Esetleg nincs fent a szerelő ismerősödnek képe a motorról? Hirdetés például.
Köszi! Megkérdeztem a férjemet, szerinte jó is lehet a motor, csak úgy emlékszik, kicsit magas. Mekkora az ülésmagasság?
Nézegettem a hirdetéseket, láttam, hogy van NSR-ből 28 lóerős változat is, a fiadé pedig 15. Mi a kettő közt a különbség? Milyen gyorsan tud menni?
Azért javaslom nyilvános hirdetésben a helység,utca,házszámot nem feltüntetni.Netalán valakinek megteccik elmegy érte és kinézi mikor nincs otthon senki majd fizetés nélkül távozik.Megtörtént sokakkal.
Persze, szívesen!
A műszaki paramétereket a linkben elolvashatod.
Fiam "kinőtte",nagyobb kategória vásárlása miatt eladó. Bontatlan, gyári motorral, nagyon jó állapotban. Szeptemberben kapott új láncot, azon felül nem kellett hozzányúlni semmihez benne/rajta, csak a szokásos szervizelés.
Jobb oldalán vannak karcok, egy füvön való csúszás volt vele, részeg biciklis kimanőverezése miatt, de nem vészes.
Iváncsán, (Pesttől délre 50 km-re, a 6-os út mellett) lehet megnézni.
Bandit 650s, SV 650s ráfizetéssel érdekelne (2004 utáni) helyette minket!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_nsr_125
_r-3439992
Kedves KisGizmo!

Egy kiváló állapotú Honda Vtz 250-essel tudok szolgálni. Kaposváron tudod megnézni. Nem az enyém. Amit tudok róla hogy 20000 km körül van benne. Nagyon keveset volt használva, mert a tulajdonos nagy motor mellé vette városi motornak, de aztán végül is inkább a nagyot használta. Azt hiszem '97-ben lett behozva, azóta párezer km-t mentek vele. Nyomatékos V2-es blokk 170 körüli végsebesség.

Nagyon szép állapotú, gyári fényezés, gondosan karbantartott. A tulajdonosa nem mellesleg kiváló motorszerelő, szépen lelkiismeretesen dolgozik, én is hozzáhordom, csak ajánlani tudom. Árat nem tudok, ezen a számon el tudod érni: 06 70 334 6173
Szép. Írnál róla bővebben? Hány lóerős? 2 vagy 4 ütemű? Mennyi az ára? Hol lehet megnézni, volt-e sérülése?
Neked is, Maci!
Még megvan, bár többen érdeklődnek, hogy ha jobb idő lesz és még meglesz, akkor jönnének megnézni.Ilyenkor eléggé pang a piac, mint mindig.Pedig szép és nagyon jó gépek!
Ideseim!

Boldog, békés Karácsonyt kívánok minden kedves Barátomnak!
még nem sikerült eladni? Pont most nézegettem én is a régi gépemről képeket. De jó is volt...
Pedig jobban járnál 1 GS-sel. Kisbandit sokat pörög, azzal csak a baj lenne. Japán belpiacos, alkatrész nem nagyon van. A Kawa már 1 fokkal jobb, az is soros 2 hengeres mint a GS. Hondát meg egyszerűen csak nem vennék, nem vagyok H párti.
Csak egy honda nsr 125 R-el tudok szolgálni.
Szép ünnepet kívánok mindenkinek!
Boldog Karácsonyt! Megérkezett a jogsim.
Már csak egy jó motor kéne. Nem tudtok véletlenül egy eladó Suzuki GSF 250-est, Kawasaki ZZR 250-est vagy Honda VTR 250-est? A GS nekem kicsit nagy.
Puszi csajok,pacsi palik.
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!
Üdv!
Boldog Karácsonyt Szabadlelkű Motoros Barátaim!
Meg jó széles utat! Remélem hozott a jézuska minden jót. Benzint, láncsprét, fékbetétet, meg felnicsíkot meg ami kell... :D
A régebbi tipusokban volt,ha jól tudom,nézd meg a bontókat!
mennyiért vetted a fokozatkijelzőhöz a cuccokat és hol?
Békés, boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumozónak!