Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg semmi különös! Olyan vagy, mint egész szezonban voltál...asszem.
Az a reménykeltő a dologban, hogy versenyeznek az iskolák a gyerekekért.Ha nem lőtt nagyon mellé. akkor nincs nagy gond!Simán bekerül majd. Csak persze nem lehet megbecsülni előre, hogy hányan jelentkeztek abba suliba arra a szakra...majd csak áprilisban lesz a tuti.
mikorra ígérték a pontokat?
Persze... el is írtam... Fahrschule, olyan németesen.
elsőnek elektrotechnika-elektronika szak lett megjelölve,éretségit ad
másodiknak gépész szak,itt lehet technikus ha ráhúz 2évet

harmadiknak szinte a másodikkal megegyező,de ha nagyon rossz lett az írásbeli,akkor gépi forgácsoló ebben a suliban

azért bízunk az első lehetőségben nem olyan rossz tanuló,de meg kellett jelölnünk egy olyat is, ami mindenféle képp felveszik.

Mert ha nem vennék fel egyik suliba se akkor jegyző közbenjárása is kell a továbbiakban,szóval macerás lenne
Tavaszvárós...

Na jó, komolyra fordítva a szót, ez nem játék, hanem a 3D Fahrsule nevű oktatóprogi. Eu KRESZ van benne, pont úgy kell vezetni, mint élőben, nézel mindenhova, tükrök, oldalra, index, stb.
Milyen játék ez?
Nincs itt sem semmi különös...
Hát ez izgi dolog,valahogy túl kell élni.
Hova szeretne menni a fiad tovább?

Sok sikert mellesleg
én speciel nem!
fiammal voltam vagyis elkisértem, a központi írásbeli felvételi vizsgára,család egy része itthon stresszel,én meg a helyszínen,a gyerek meg laza mint a riga lánc,lesz amilyen lesz jelszóval.
magyar ment neki a matek nagyon nehéz volt,nem csak Ő panaszkodott,hogy nehéz volt hanem szinte mindenki.

most próbálom a javítókulcsot megtalálni,de még nem sikerült,hogy lássuk mi jött össze a gyereknek s mi nem
Nekem egy adag be lett igérve:-)
Ha meg nem akkor IBJ, hiszen pihent vagyok:-)))) ELVESZEM:-)
Jobbnál jobbak!
De lényeg az, mostanság senki nem fog Puni-cer díjat kapni az itteni írásai miatt...legalább is nem mennyiségit!
Vagy csak el lettek zavarva aludni:-)) Mert a dupla éjszaka után egy különböztette meg az emberünket egy rakás guánotól.....a szag:-)

Azt fel lett ébresztve és most itt járt:-)
Óóóó, te szegény! 24h?
.....esetleg dolgoznak.
Mostmár kezd nekem is elegem lenni a télből. Ez a kis hó nem tett jót a hangulatomnak. Pedig hivatalosan még több mint 1 hónap a tél
Tök punnyadás van! Úgy tűnik a kedves kollégák reménytelennek tartják a tavasz lehetőségét, vagy tök depis mindenki.
De lehet, csak buliba mentek...
Mi újság erre felé?
Halihó
A vicc nem találó, hanem fa.
Lebuktál, már tudom, ki vagy.
Kérdés!

KI tud színesbe LÉZERREL nyomtatni?

Van egy anyagom amit ki kellene nyomni, de tintasugaasal nem az igazi a hatás, a környezetemben meg csak fekete van...
Természetesen nem ingyé kérem....

kb 60db lapról lenne szó (A4-es)
És milyen igaz:-) Hiszen itt a cég:-) És ha nem is sokat, de amit kapok az innen van:-)))))

Amúgy én soha nem síránkoztam, ez ugye lejön.
Mindig is úgy éltem hogy az van, ami épp van - vagy épp nincs.
Csupán az exemmel ellentétben sose voltam vetítőgép, hogy "jaj milyen jó" miközben nem.
Én legalábbis soha nem éreztem cikinek elmondani ha ez vagy az épp azért nem jöhet számomra létre, mert kess hiányos állapotba szenvedek.......és ugye ezt még ez a qurva gazdaság is neheziti, ha nem lenne elég a 40%os GYT.....

De a vicc találó:-)))
hát igen, de a korrekciósat már feldobtam.
remélem, ott már a helyén vannak a dolgok.