ezt edddig észre sem vettem nem értem hogy hogy nem ? a gyertyákat is megtaláltam már csak azt nem tom hogy melyik értékü kell bele vagy azt hogyan tudom kideríteni? vagy csak ár különbség van közte?
Így tettem, 4 oldalon van meghírdetve, eddig összesen több, mint 200-an nézték meg. Szerintem ennyiért ez messza a legjobb ár-értékarányűú motor a hasonló évjáratok között. Direkt "alulra" lőttem be az árat, nekem annyit megér.
De furcsállom, hogy 200 megnézésből 1 érdeklődő sem lett, pedig teljesen korrektnek érzem én is ahogy és amit leírtam.
needie, bálint: ABS-es kell! Ez eldöntött mindent.
jó lesz aakkor is addig megrendelek mindent ..... a gyergyát is ha olyan könnyű kicserélni mint a simsonba akkor az még nekem is menni fog jah jut eszembe ebbe milyen gyertyát ajánlotok?
hát most mit csináljak probálok olvasgatni de tényleg hülye vagyok hozzá de akkor most hogy ne legyen csöpögésem akkor meg kell kérnem külön hogy szedje szét a karbit?
Csak viccelt!
A szelepállítást a motorblokkban, a szelepfedél alatt csinálják. Leszedik hozzá a tankot is. Te tényleg nem értesz a motorokhoz!
Neked aztán azt mond a szerelő, amit akar!
Láttam már élőben is teljes idomosat, félidomosat, és idomtalant is, mind nagyon tettszik, azzal nincs is gond, csak szerintem hamar nakedet csinálnék belőle.
Ha idomos, akkor legyen TL, és még jobb árban is vannak mint az SV-k.
Ha már az új alakú van, akkor gyaníthatóan a K1, K2. A második az évszám ('98-'02) alapján még a régi konstrukció lehet!
Suzuki - 500 - GS500 E-K1,K2 (2001-2002)
vagy
Suzuki - 500 - GS500 E (European Model) (1988-2002)
2001 -es már az átalakított alaku van nekem! csak azért kérdezem mert más alkatrészeket dob ki rá
NGK_DPR9EA9
link
De furcsállom, hogy 200 megnézésből 1 érdeklődő sem lett, pedig teljesen korrektnek érzem én is ahogy és amit leírtam.
needie, bálint: ABS-es kell! Ez eldöntött mindent.
Utána meg megtanítanám hogy kell menni cseszneken.jó régen voltam
A szelepállítást a motorblokkban, a szelepfedél alatt csinálják. Leszedik hozzá a tankot is. Te tényleg nem értesz a motorokhoz!
Neked aztán azt mond a szerelő, amit akar!
Ha idomos, akkor legyen TL, és még jobb árban is vannak mint az SV-k.