Sziasztok!Tud valaki esetleg törött vagy bontásra szánt suzuki gsx500-as mocit?Olyan kellene ami papiros rendszámos!Ha valaki tud ebben segiteni az irjon rám legyen szíves!fontos lenne!Köszi mindenkinek!üdv
Járt már valaki innen Ausztriai Lockenhaus-ba , ott voltunk egyébként , nagyon komoly 10km-es szerpentin szakasz van, semmi forgalom, széles, jó minőségü uttal! Érdemes elmenni egyszer arra
hali mindenki!
nah túráztam ma egy nagyobbat, 350km, a moci nagyon jól teljesített, nagyobb fordulaton kicsit égett szagot hagyok magam mögött, lehet ilyenkor csipegeti az olajat nem tudom, de akkor is fasza volt , de ezzel az üléssel kezdenem kell valami nem bírtam már az uccsó 50km-et azt hittem sírva fakadok legközelebb párnát szhíjazok a seggemhez fogyasztás 4,7 120-as tempó
Sztenderen nem kerreg. Sőt mondom menet közben sem mindig. Csak néha kuplungoláskor de akkor sem mindig. De általában visszaváltáskor. És ha bent van sebibe kuplung ki utána semmi hang.
Sztenderen kézzel forgasd meg a kereket. Ha akkor is kerreg, az nem kuplung. Nem nagy gond amúgy, mert csak egy zégergyűrű fogja a lánckereket. Asszem van az egyik oldalon a lánckeréknek válla. ha fordítva van berakva, nem fut síkban a lánc. Viszont már nem emlékszem, annak melyik oldalon kell lenni. Valaki GS-es mondja meg!
Én kifele tekertem, elvileg akkor növeltem az előfeszítést. De nem segített ugyanaz a hang. Viszont többet már nem nagyon akarok rajta mert akkor meg nem lesz holtjáték. Az baj?
A fenti a finomállító, a lenti a durva. Na az utóbbihoz nem kellett volna szerintem nyúlni, nekem eddig a 3+ év alatt 3* kellett a felsőn egy picit! csavarni. Fent a nagy csavarral kilazítod a rögzítést, aztán a kicsit kell csavarni félfordulatonként, és próbálgatni. Elvileg, ha jobbra tekered, akkor lazítod az előfeszítést, balra növeled. Ez tiszta kísérletezés lesz, pár órát rá kell szánnod.Először állítsd vissza alul nagyjából jóra, aztán csak felül finomítsd!
Én, ha észreveszem, hogy nehezen váltok, akkor munkába menet-jövet lehúzom a gumiborítást a kuplungkarról, és miközben a pirosoknál vagyok, gyorsan lazítok-tekerek-rögzítek mindig egy picit kifelé, vagyis növelem az előfeszítést (kesztyűben is simán megy). Így egy nap alatt meg szoktam lelni a tökéletes beállítást (ne csússzon, de félig behúzva is simán váltson.)
Haliztok!
Kéne megin pici segítség... :)
Lánccserém volt és azóta olyan mintha picit csúszna a kuplungom. Föleg lefele váltáskor ha behúzom kicsit ilyen kerregő hangot ad.(Asszem ezt nevezik csúszásnak?) Na hogyan kéne állítanom rajta?
Felső csavart is tekergettem meg a lentit is de nem sikerült rájönnöm.
Befelé kell valamelyiket vagy kifelé?
Légyszi aki ért hozzá az segítsen köszi!
Hápi, én is remélem, hogy veled minden ok! A gépen "csak" a műanyagok törtek?
Dorcsival meg szóljatok, ha találkoztok, megnézem, ahogy kerget!
Amúgy a Villámmal döntögettél már olyan lábtartókarcolós flikk-flakkokat, mint a GS-sel?
Én is gondolom.Am a csavar alatt van egy spirálrugó,és az egyik irányba ha tekered akkor nem történik semmi,mert a rugó visszahúzza,de a másik irányba pedig ha tekered akkor kattan1-et és ottmarad a csavar,kb fél,1 menetet.
Én erre azt szoktam mondani, hogy mondj egy összeget, amiért beáldoznád a lábad, kisujjad, gerinced, veséd, stb...
És mindig arra jutok, hogy nincs olyan összeg, amiért ezt megtenném. Tehát az életem igen is értékesebb bárminél.
Csak hogy egy példával illusztráljam:
Szeretnél szép nagy villát, sportautókat, motorokat, kurvasok pénzt úgy, hogy nincs lábad?
Hirtelen szart sem érne az egész...
Amugy a deklit azt hogyan lehet levenni? Csak lecsavarom oszt kész?
Nemfog szétugrani semmi? Kuplung vagy ilyesmi?
nah túráztam ma egy nagyobbat, 350km, a moci nagyon jól teljesített, nagyobb fordulaton kicsit égett szagot hagyok magam mögött, lehet ilyenkor csipegeti az olajat nem tudom, de akkor is fasza volt
Én, ha észreveszem, hogy nehezen váltok, akkor munkába menet-jövet lehúzom a gumiborítást a kuplungkarról, és miközben a pirosoknál vagyok, gyorsan lazítok-tekerek-rögzítek mindig egy picit kifelé, vagyis növelem az előfeszítést (kesztyűben is simán megy). Így egy nap alatt meg szoktam lelni a tökéletes beállítást (ne csússzon, de félig behúzva is simán váltson.)
Kéne megin pici segítség... :)
Lánccserém volt és azóta olyan mintha picit csúszna a kuplungom. Föleg lefele váltáskor ha behúzom kicsit ilyen kerregő hangot ad.(Asszem ezt nevezik csúszásnak?) Na hogyan kéne állítanom rajta?
Felső csavart is tekergettem meg a lentit is de nem sikerült rájönnöm.
Befelé kell valamelyiket vagy kifelé?
Légyszi aki ért hozzá az segítsen köszi!
Dorcsival meg szóljatok, ha találkoztok, megnézem, ahogy kerget!
Amúgy a Villámmal döntögettél már olyan lábtartókarcolós flikk-flakkokat, mint a GS-sel?
De, csak azt!
Fülpiszkálót használnék a továbbiakban...
Elegem van!
Háp, azért remélem jól vagy, de ha találkozunk valamikor, jól seggbe rúglak! És az sem érdekel, ha nem Te voltál a hunyó!
Én erre azt szoktam mondani, hogy mondj egy összeget, amiért beáldoznád a lábad, kisujjad, gerinced, veséd, stb...
És mindig arra jutok, hogy nincs olyan összeg, amiért ezt megtenném. Tehát az életem igen is értékesebb bárminél.
Csak hogy egy példával illusztráljam:
Szeretnél szép nagy villát, sportautókat, motorokat, kurvasok pénzt úgy, hogy nincs lábad?
Hirtelen szart sem érne az egész...
A bal alsó idom szerintem cserés, nem tudom mennyire javítható, az alsó szoknya úgy néz ki javítható, tükőr, váltókar, ülés idom.
Pasi volt az illető.