), látszik nagyjából mennyi van benne. Én az évek során kitapasztaltam, hogy a városi kb. 5l és a túrás kb. 4l-es fogyasztásomnál az én régebbi fajta 17l-es tankomba (7l nálam a tartalék) városban 200-250 körül tankolok, túrán 250-300. Ha ezt megszokod, nem fog hiányozni a műszer.
sajnos:(akár hányszor próbáltam h kifogyasztom a benzint és tartalékra váltok nem hogy 5L er kb 1-2 deci volt benne:( ami elég kevés arra h a legközelebbi kúthoz is oda érjek és mindig toltam sajnos vagy telefonon kértem haverokat h hozzanak benzint xD szval erre a probléma megoldásra ötlöttem ki azt hogy belekéne szerelni egy szintjelzőt!nekem megfelelne annyi is h kivillan egy kis dióda ha már fogyóban van vagy valami ilyesmi!gondoltam arra is h esetleg bontott robogókból vagy más motorokból szermányolni egyet!csak hát egyenlőre fogalmam sincs hogy hogy is nézhet ki ez a dolog ezért kértem a segítségeteket hogy hátha valaki másnak is eszébe jutott ilyesmi és tud esetleg ajánlani valamit vagy tanácsot adni vagy esetleg már meg is csinálta stb... ha valaki tud akk segítsen plz...
Köszönöm szépen előre is üdv
Gyanús, hogy a 2002 abban az esetben az E-verzióhoz kötődik.
Remélem jövőre több kilométer jut majd a 2 kerekűmbe.
hatalmas