úgyhogy mindenkinek B.U.É.K.
Bio pfuj
Eből kiindulva nem tudtunk a másik oldalon állítani az álítócsavarral,ezért kigondoltuk hogy a nyomó rudazatbol hiányzik kb 6 mm.Gyorsan raktunk is bele egy 6os csapágygolyót,
ami a rudazat nútjába jól besorult,
és sehogy nem tudtam kihebregálni.
Mert ugye régen a motorok többsége úgy készült.Gondoltuk egy rendes mai motort is csak így készítenek,de nem.
Na akkor lebontottuk a jobb oldalát teljesen,majd a vastag rudat kipiszkálva,kinyomtuk a beszorult golyót a másik oldalra.Most már csak összekéne rakosgatni de oda figyelnénk a nyomatékokra,amilyen silány minőségű anyagokból készítenek motrokat manapság,nehogy minden beleszakadjon.Nem félre érteni,minden motor márkára értettem a minőséget.
Valamit találtam most öltöm,majd megpróbálom kibogarászni az értékeket délután.Igazából ez csak időhúzás mivel a probléma megoldva,baj nincs, kiélvezzük a szereléssel eltöltött időt,az állásokat is beleszámolva
De készpénzzel sem mindig kínos, borravaló-problémás a fizetés az étteremben: jártam olyan országban, ahol az összes visszajárót visszahozzák neked egy kis dobozban, és annyit hagysz ott borravaló gyanánt, amennyit gondolsz.