Kérdés!
Még mindig szórakozik a motorom!
Jelenleg is a szerelőnél van és egyszerűen nem jön rá a gondra!
Alapjáraton tökéletesen megy, hirtelen gázadásra viszont teljesen leesik a fordulat és le is fullad sokszor.Ha egyszer átesik ezen a fulladási rohamon, akkor tökéletes, de kereszteződésben induláskor ez elég necces!
Városi tempónál meg sebességben rángat.
Volt karbi tisztítás,gyári értékre visszalőve minden, úszószint miliméter pontosan beállítva, gumimembránok a karbiban tökéletesek, minden elvégezhető dolog legalább 2-3x megcsinálva!
Szelephézag belőve.
Gyertyák jók!
Ja és friss ÖMV-s benzin van a tankban!
Ez tökéletes! Bár alapjáraton egy 12,3-12,7-nek jobban örülnék.
A feszszabályzód meg akkor döglik meg, ha 5000-nél nem szabályoz és 16V vagy több is megy az akkura.
Annak az a dolga hogy MAX 14,7-nél lefojtsa a töltést
Én elsőre megkérdezem mennyi!
Nem azért mert nem érdekel a dolog, hanem mert ha sokkalom, akkor inkább nem folyatom a nyálam olyan dologért, ami nekem nem fér bele.
Így volt Erik csővével is.
Hallotam messziről - folyt a nyálam.
Az első kérdés: mennyi volt......
Az ár megfelelő volt - így nekem is meglett 3-4 hét múlva:-)
De ha már a 2x árát mondta volna, akkor hagytam volna.
K4-et nem tudsz kinyitni ha ez a cél.
Nekem is az volt - minden oldalról körbejártam a kérdést.
A megoldás: TELJES karbicsere, és újraállítás mindenhol.
Ez pedig már majd 100-150.000-res válasz a kérdésedre, vagyis nem éri meg.
A régi motoroknál csak be kell ragasztani a lyukat a gáztolattyúnál , de a K4-esnél ha beragasztod akkor sem lesz erősebb. (ez megcsináltam Én is)
Plusz értelme csak 7000-res fordulat fölött van, ahol a gáztolattyú már annyira nyitni akar. De itt már laza 140-el mész, vagyis nincs értelme, hiszen a fojtott motor megy 160-at, a nyitott meg 180-at...
De a futómű nem erre lett kitalálva. Szar mikor beszitál a motor eleje. (nekem ez volt az M3-ason)
A gumit döntsd el hogy milyen legyen.
van aki márkást használ és csak azt ajánlja - van aki beéri az olcsó Heidenauval.
Mivel az árak már nem olyan mértékben különböznek ezért már Én is valami márkát ajánlok. (pirelli, michelline, continental)
De most legalább már kukucskál valaki kifelé az ablakon!
Még mindig szórakozik a motorom!
Jelenleg is a szerelőnél van és egyszerűen nem jön rá a gondra!
Alapjáraton tökéletesen megy, hirtelen gázadásra viszont teljesen leesik a fordulat és le is fullad sokszor.Ha egyszer átesik ezen a fulladási rohamon, akkor tökéletes, de kereszteződésben induláskor ez elég necces!
Városi tempónál meg sebességben rángat.
Volt karbi tisztítás,gyári értékre visszalőve minden, úszószint miliméter pontosan beállítva, gumimembránok a karbiban tökéletesek, minden elvégezhető dolog legalább 2-3x megcsinálva!
Szelephézag belőve.
Gyertyák jók!
Ja és friss ÖMV-s benzin van a tankban!
A feszszabályzód meg akkor döglik meg, ha 5000-nél nem szabályoz és 16V vagy több is megy az akkura.
Annak az a dolga hogy MAX 14,7-nél lefojtsa a töltést
Én elsőre megkérdezem mennyi!
Nem azért mert nem érdekel a dolog, hanem mert ha sokkalom, akkor inkább nem folyatom a nyálam olyan dologért, ami nekem nem fér bele.
Így volt Erik csővével is.
Hallotam messziről - folyt a nyálam.
Az első kérdés: mennyi volt......
Az ár megfelelő volt - így nekem is meglett 3-4 hét múlva:-)
De ha már a 2x árát mondta volna, akkor hagytam volna.
Nekem egy LOUIS-os van már 3-4 éve.
"Drága" volt - 40€ - de azóta is esőruha.
Ilyenem van:
http://www.louis.de/_20d554074...
Ez most 49 €
Az enyém kicsit más - hiszen 3-4 éves:
9 éve motorozok, eddig 1 deffektem volt, azt is Én csináltam, mert kint hagytam egy szöget a kertben, és beletoltam a motort:-)))
Nekem is az volt - minden oldalról körbejártam a kérdést.
A megoldás: TELJES karbicsere, és újraállítás mindenhol.
Ez pedig már majd 100-150.000-res válasz a kérdésedre, vagyis nem éri meg.
A régi motoroknál csak be kell ragasztani a lyukat a gáztolattyúnál , de a K4-esnél ha beragasztod akkor sem lesz erősebb. (ez megcsináltam Én is)
Plusz értelme csak 7000-res fordulat fölött van, ahol a gáztolattyú már annyira nyitni akar. De itt már laza 140-el mész, vagyis nincs értelme, hiszen a fojtott motor megy 160-at, a nyitott meg 180-at...
De a futómű nem erre lett kitalálva. Szar mikor beszitál a motor eleje. (nekem ez volt az M3-ason)
Elsőre is grat a géphez.
A gumit döntsd el hogy milyen legyen.
van aki márkást használ és csak azt ajánlja - van aki beéri az olcsó Heidenauval.
Mivel az árak már nem olyan mértékben különböznek ezért már Én is valami márkát ajánlok. (pirelli, michelline, continental)
A gumisok akiknél jártam vagy tudom hogy jó áron dolgoznak, van gumi is...
www.r17.hu
www.forgogumi.hu
www.pasztoy.hu
Nagy kérdés,hogy kis hazánk melyik részén élsz, laksz? A másik pedig, hogy milyen stilusban használod a géped?
Lehet inkább itt kellett volna feltennem a kérdésem.
http://sportmotor.hu/motoros_f...
Ha jól emlékszem, akkor afehér tetejü a régi gs-ekhez tartozik,és elméletileg nem fojtottak. Konkrétan mi a problémád a karbival, illetve a gépeddel?
Üdv.Gaben