Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen Triumph a kiszemelt Zoli? Egy Speed Triplellel nagyon ki tudnék egyezni. Mocskos jó egy formája van.
Hát hallod, nem találkoztunk még személyesen, de hogy egy Goldwingen asz összes agyammal sem tudlak elképzelni, az tuti:). Amúgy meg, kinövöd a pillét, kötsz utána még egyet. Ausztráloknál egy csomó ilyen kamion megy, csak majd hátra ki kell rakni a táblát: long vehicle:).
Az úton ebből nem kellett semmi. Nem túrázni indulok így, csak a szokásostól eltérően most nem vonattal mentem vissza tanulni, hanem motorral. Út közben viszont elmosott kajásdobozra, szennyes ruhára, vagy épp jegyzetre nincs szükségem:).
Honda Innova-t eléggé lehúzták egy tesztben.De ha már kis hengerürtartalom,akkor MZ TS125,komolyan mondom,hogy eljár 2,5l-el,nem úgy mint az ETZ125 4l-el,két ütem filing, különleges DKW vérvonal,mégis csak motor és elég kényelmes.30.000Ft-ért már kapható és nem megy rosszul.Utazó akár 90km/h.Fillér hozzá minden.
a jómultkor, amikor a dobozba akartam belesujkolni egy akkora ládácskát, amitől nem lehetett bezárni, akkor a sálammal kötöttem körbe a dobozt, hogy ne nyíljon ki hazáig (igaz csak kb 3 km volt)
Suzuki Katana 750 (1100 gyanítom leenné a gatyám), Honda xlv750r, egy próbára a pc 800as is érdekelne, izgat..3 hengeres triumphból bármi, boxer bmw. Ha eladám a gs-t persze. 500 k ftnál drágább motort nem szeretnék. Ami a 70es évek közepétől a 80as végéig készült, főleg azok jönnek be..meg egy két kreténebb darab a közelmúltból.

Valamint a honda innova kisördöge is mindig kísér..csak félek, nem lennék elég bátor venni egyet
Miért,milyet szeretnél helyette?
Sziasztok!

Jó volt a mai túra: a Kékestetőre motoroztunk Pestről egy haverral. Ebben aztán volt minden: péntek délutáni csúcsforgalom, országút, hegy-völgy...

Nagy bátorságomban tankoltam 6 liter E85-öt, mintegy próba gyanánt. Hát, elsőre az eredmények elég rosszak: ingadozó alapjárat, 5000-es fordulatig csak hörög, mintha nem kapna elég naftát - vagy szegény a keverék. Mondjuk azzal a céllal tankoltam, hogy a legutóbbi tankpucolásból esetleg visszamaradt piszkot még oldja fel. Meglátjuk, mennyi idő alatt ürül ki teljesen.

A fogyasztás is - nekem - irreálisan alacsonynak tűnik: városban, kis reggeli dugóval (Pesten) 3,9-4,1 körül. De hát maradjon mindig is ilyen!

Üdv: j.
Nemtom.Írtam egy szívhezszóló üzenetet neki.
Én tuti nem mennék bele.
Jót röhögnék szegény nyomorulton.
Csereberébe nem megy bele a triumphos?
Hát ha ledumálod és enyém a kiszemelt úgy hogy nem kell fizetni ám legyen.
Csak kellenének morcos szerb maffiózók a hát mögé nyomásgyakorlás címén.
van 50ezer forintom.. az is levában leiben meg dínárban. Elég lesz? mert akkor lemondom az utat

Jah, és adj is belőle vissza, mert nem szeretem a kéket
És egy jóképű SV?
Kék.
Azt nem kétlem.. nem véletlen teszik bele a 100ezret 3-4 év alatt a tulajdonosaik
Akkor már inkább racsnis heveder, 900 Ft - Praktiker, nem?
Meglepően jól lehet vele menni.
..hát be kell hogy valljam, szoktam ábrándozni r1100 rt-kről, de egy 850es is megtenné. Mire harminc leszek lesz egy goldwingem is
Es utána?
Ollóval
Te meg ahogy öregszel úgy kényelmesedsz.
Csak tudnám hogy ennyi ragaccsal hogy nyitja ki hogy kivegyen belőle valamit.
Am meg egyre rosszabb lesz a helyzet, ahogy nő a tárolóhely.
A most hétvégi 3 napos karikára alig fértem be a két dobozba .. de sztem pár év, és a pillét is kinőném
Nagyon ritkán használom ilyen körülmények között a GS-t, az esetek 95%-ban még a tanktáska is sok. De ettől függetlenül köszi szépen.
Azért van egy olyan sanda gyanúm, hogy foregoné némileg többet fog bírni:). Biztos meg lehet egyébként erősíteni azt a dobozt valahogy. Jó lesz az.
A GS.-t ilyen jellegű utazásra a legritkább esetben használom, és ez a mai az egyik ilyen ritka eset vol, ezért sem akarok rá dobozt. Jó, egy nyeregtáskának örülnék, majd ha a büdzsé úgy dobja, lesz is. Az albiban meg sajna se gumipók, se semmi nem volt, csak ez. Meg köllött oldani na:). ( Az mondjuk tényleg röhej, hogy itthon a picében 5 gumipók van feltekerve egymás mellé....)