Hát hallod, nem találkoztunk még személyesen, de hogy egy Goldwingen asz összes agyammal sem tudlak elképzelni, az tuti:). Amúgy meg, kinövöd a pillét, kötsz utána még egyet. Ausztráloknál egy csomó ilyen kamion megy, csak majd hátra ki kell rakni a táblát: long vehicle:).
Az úton ebből nem kellett semmi. Nem túrázni indulok így, csak a szokásostól eltérően most nem vonattal mentem vissza tanulni, hanem motorral. Út közben viszont elmosott kajásdobozra, szennyes ruhára, vagy épp jegyzetre nincs szükségem:).
Honda Innova-t eléggé lehúzták egy tesztben.De ha már kis hengerürtartalom,akkor MZ TS125,komolyan mondom,hogy eljár 2,5l-el,nem úgy mint az ETZ125 4l-el,két ütem filing, különleges DKW vérvonal,mégis csak motor és elég kényelmes.30.000Ft-ért már kapható és nem megy rosszul.Utazó akár 90km/h.Fillér hozzá minden.
a jómultkor, amikor a dobozba akartam belesujkolni egy akkora ládácskát, amitől nem lehetett bezárni, akkor a sálammal kötöttem körbe a dobozt, hogy ne nyíljon ki hazáig (igaz csak kb 3 km volt)
Suzuki Katana 750 (1100 gyanítom leenné a gatyám), Honda xlv750r, egy próbára a pc 800as is érdekelne, izgat..3 hengeres triumphból bármi, boxer bmw. Ha eladám a gs-t persze. 500 k ftnál drágább motort nem szeretnék. Ami a 70es évek közepétől a 80as végéig készült, főleg azok jönnek be..meg egy két kreténebb darab a közelmúltból.
Valamint a honda innova kisördöge is mindig kísér..csak félek, nem lennék elég bátor venni egyet
Jó volt a mai túra: a Kékestetőre motoroztunk Pestről egy haverral. Ebben aztán volt minden: péntek délutáni csúcsforgalom, országút, hegy-völgy...
Nagy bátorságomban tankoltam 6 liter E85-öt, mintegy próba gyanánt. Hát, elsőre az eredmények elég rosszak: ingadozó alapjárat, 5000-es fordulatig csak hörög, mintha nem kapna elég naftát - vagy szegény a keverék. Mondjuk azzal a céllal tankoltam, hogy a legutóbbi tankpucolásból esetleg visszamaradt piszkot még oldja fel. Meglátjuk, mennyi idő alatt ürül ki teljesen.
A fogyasztás is - nekem - irreálisan alacsonynak tűnik: városban, kis reggeli dugóval (Pesten) 3,9-4,1 körül. De hát maradjon mindig is ilyen!
Am meg egyre rosszabb lesz a helyzet, ahogy nő a tárolóhely.
A most hétvégi 3 napos karikára alig fértem be a két dobozba .. de sztem pár év, és a pillét is kinőném
A GS.-t ilyen jellegű utazásra a legritkább esetben használom, és ez a mai az egyik ilyen ritka eset vol, ezért sem akarok rá dobozt. Jó, egy nyeregtáskának örülnék, majd ha a büdzsé úgy dobja, lesz is. Az albiban meg sajna se gumipók, se semmi nem volt, csak ez. Meg köllött oldani na:). ( Az mondjuk tényleg röhej, hogy itthon a picében 5 gumipók van feltekerve egymás mellé....)
Valamint a honda innova kisördöge is mindig kísér..csak félek, nem lennék elég bátor venni egyet
Jó volt a mai túra: a Kékestetőre motoroztunk Pestről egy haverral. Ebben aztán volt minden: péntek délutáni csúcsforgalom, országút, hegy-völgy...
Nagy bátorságomban tankoltam 6 liter E85-öt, mintegy próba gyanánt. Hát, elsőre az eredmények elég rosszak: ingadozó alapjárat, 5000-es fordulatig csak hörög, mintha nem kapna elég naftát - vagy szegény a keverék. Mondjuk azzal a céllal tankoltam, hogy a legutóbbi tankpucolásból esetleg visszamaradt piszkot még oldja fel. Meglátjuk, mennyi idő alatt ürül ki teljesen.
A fogyasztás is - nekem - irreálisan alacsonynak tűnik: városban, kis reggeli dugóval (Pesten) 3,9-4,1 körül. De hát maradjon mindig is ilyen!
Üdv: j.
Én tuti nem mennék bele.
Jót röhögnék szegény nyomorulton.
Csak kellenének morcos szerb maffiózók a hát mögé nyomásgyakorlás címén.
Jah, és adj is belőle vissza, mert nem szeretem a kéket
Kék.
A most hétvégi 3 napos karikára alig fértem be a két dobozba