Lehet hogy veréb voltam de nem láttam előre levezetett túranaptárat...mikor merre hol a tali ilyesmi! Vagy ez ilyen körtelefon,köremail aztán gó alapon megy?
Finom volt! Lenyugtatott! Bejelentették hogy holnaptól nincs melóhelyem,úgyhogy király!Összeszedem a gondolataimat,meg az ismerősök listáját és keresgélés 1000el! Ha esetleg tud valaki valami jót megköszönöm! Egyedül nevelem a srácomat ugyhogy esténként illik hazaérni,és nem ülhetek itthon..
)
Én meg elmeséltem neki ! Viszont pl egy 1100 xx nem kelti fel úgy az érdeklődését!
Viszont a másik véglet sem szimpi,aki lemegy találkozókra és full részegen tiltásig bőgeti a vasat sztenderen,de laza srác vagyok...láttam ilyet! És igénytelenek!
Hallottam már, hogy páran (sokan?) utánfutón viszik oda a "hárlikat". Hozzá sörhas, bőrmellény, rojtok, harcsabajusz, matricák... Magyar HD-társadalom, helló.
.Na jó,ez csak vicc,mert akárki akármit mond nekem,ez jobban bevált pl. városban,ott használom legtöbbet.
1 hónapja vettem egy gs 500 (2005) gépsárkányt.Mivel megbízhatónak mondja mindenki és sokat olvastam a topicot ezért megtetszett és eddig nem csalódtam benne.Viszont pár kérdésem lesz majd felétek,mert sztem ti többet gs-eztetek mint jómagam ....Előre is köszi . Üdv: Golubics Csaba Pécs