) Jenőnek könnyű a Rózsa-domb tetejéről pofázni! Menjen le vidékre közéjük lakni, majd megtudja!
Úgy csinálok, mint Te: legyen itthon mindig tarcsi.
), kérték a jogsit. a morenak életében nem volt papírja, 20 éve vezet! Szép!
A család egyetlen vállakozása az a kis kocsma, ahol ettünk egy finomat. Rá férne a festés kívülről is, de a rasszista család nem meri megtenni, mert félő, hogy a közelben élő roma identitású állampolgárok másnapra összekenik a friss festést. Nem mással, hanem azzal a mutyival, amit a latrinából kimernek.
Egyetlen baj van, hogy néhányak közülük összeférhetetetlenek. PONT. Én vakartam már a cuccot a kocsma faláról Karácsony másnapján és Húsvét hétfőn is. Ezért volt vigyázó ember a motorok körül 29-én. És nem tudnak mit kezdeni velük a rendőrök. Mert aki kitalálja az "sárga papíros", aki elköveti az meg gyermekkorú...
És a hab a tortán, hogy a főgeci a sitten szerzett "sárga papírt". Miután leületették, mert az udvarban találtak egy holttestet nála...
1000-ből legyen csak egy ilyen család. Már sok. Pláne aannak aki a történetben szereplő kiskocsmából próbál megélni nyugdíjas évei előtt... És újra PONT.