Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a nagy öregek elmentek a gyertyákkal 20-30.000 km- ereket is ha jól emlékszem és akkor sem azért cserélték mert baja volt, hanem csak mert ha cserélni nem is cseréled ellenőrizni mindenféleképpen ajánlott
így leírva viszont benzin adagolási problémának tűnik és sztem nem ahogy melegszik be veszti el az erőt hanem ahogy fogy ki karbiból a benzin, mikor a fent leírtakat megcsináltad utána próbáltad megint indítani? esetleg nem lehet az hogy a karbiból fogy ki a benzined és állás alatt csordogál bele és azért tudod megint elindítani? Más ne gondold hogy hülyének nézlek de benzin mennyi van bent? én jártam úgy hogy a benzin csövek rosszul voltak összedugva és PRI állásra fordításkor igazából ON-ra csavartam és nem is kapott már benzint pedig a tankba volt még
Más is így van ezzel, mint ataaa? Gyertyát milyen sűrűn cseréltek? Az enyémben 13ezer km van. -Mármint a gyertyában. A motorban 33.
Hát én 20 ezer körül cseréltem a gyertyáimat és csak azért, mert az eszembe jutott, hogy 12 ezrenként szokták. :-)

Ma lepucoltam petróleummal a láncomat és észrevettem, hogy Regina van rajta? A lánckerekek SunStar -ok. Ezekkel gördült ki a gyárból. Van valakinek véleménye róluk?
SEGÍTSÉG!

Egy hónapja volt egy balesetem és elhajlott a kormányom! Szükségem lenne egyre sürgősen. Ha valaki tud nekem ebben segítem az kérem jelentkezzen. A Gs-em évjárata 2006 és az E-s kivitelről van szó!
Előre is köszönöm!
Köszi a tippeket , a pri-t nem próbáltam, szerintem az üzemanyag ellátás az jó, mert mentem vele a sztoriban említett alkalmakkor elég sokat, mielőtt leállt.
A karburátorról semmit nem tudok, remélem nem azzal lesz a gond. Szokott azzal gond lenni? annak mi a tünete?
Egyelőre feltöltöttem az aksit, az aksi jó. Beindult vele, de mikor kezdett melegedni a motor, megint leállt magától, akár gáz akár nem gáz. Minél melegebb lett a motor, annál érzéketlenebb lett a gázra, kihalt belőle a nyomaték, és a fordulat is leesett aztán leállás.
Hétfőn veszek új gyertyát. Az előző tulaj mondta,h idén erősen esedékes lenne az új gyertya. Szerintem 10000 km körül ment már ez a gyertya.
Egyébként kivettem a gyertyákat, kinézetre jók. A neten van fent gyertya hibalista közeli képekkel, hát egyikre se hasonlit, a legjobban a normál , okés állapotra hasonlít.
Ennek ellenére gondolom lehetséges,hogy el van használódva.
Neked ajánlottam, hogy menj ki! Én Békés megyei vok.
Hali!
Mikor mész Bécsbe?Vagy esetleg talizhatunk ha te is Soproni vagy igaz én most Pinnyén lakom de előtte S.-ba laktam.Mit csinálsz a szomszédba?
Még egy kérdés. A hátsó telot hogyan kell állítani vagyis melyik a az a pont ahol látom melyik állásba van.
Az a klattyanás és fordulat visszaesés nem gond, az természetes ennél a típusnál, főleg hidegen, de még bemelegedve is elő-elő fordul.
Egy próbát megér a gyertyacsere, nem nagy összeg.
Próbáltad tartalékon, és pri-be is a benzincsapot? Lehet szennyeződés került a csövekbe, esetleg a karbiba.
Én Sopronból motoroznék egyet Bécsbe a Lajosba.
igen én is néztem milyen drágák, még talán a Givinél több
55000-ért rögtön kettőt is veszek.
Én kihoztam itthon 2-3 ezerből a hátsó tartóval együtt.
Kicsit rusztikusan barokkos, de nekem a használat a lényeg. A dobozok egy mozdulattal levehetők, és még egyik tartó sem törött el (nem úgy, mint a drága Givi stb..). A tartó leszerelése kb 5 perc, 4 csavar.
sztem elöszőr kezd egy sima gyertya cserével , mikor én megvettem a mocit hasonló problémáim voltak, nekem az megoldotta
Sziasztok,
GS500am van, és segítséget szeretnék kérni. Visszakerestem a fórumban, hátha találok megoldást, és olvastam érdekes dolgokat, mégis leírom részletesen a történetet, hátha valaki aki ért hozzá vagy találkozott ilyennel, tud segíteni.
1 hete voltam otthon Szolnokon és 200+ km-ert mentem probléma nélkül. Minden OK.
Utána 1 hétig állt a motor.
Péntek: Tegnap , pénteken este motoroztam 40 percet (még minden OK) és amikor ebből hazaértem, 5el gurulok, veszem észre, hogy akaratomon kívül leáll a motor. Újrainditottam, és figyeltem, hogy gáz nélkül az alapjárat magától lecsökken 1000 alá, majd megáll a motor. Ezt eljátszottam úgy 5x. Ezután mintha csak rosszat álmodtam volna, gondoltam , holnapra biztos megjavul, mert gumicserére vagyok bejelentkezve.

Szombat: gumicsere napja, simán beindul, de mintha hajlamos lenne gáz nélküli fordulatszám leesésre. Gondolom nem baj, majd húzom neki, a gumicsere megér ennyit. Megyek vele 200 métert, majd gázhúzással is megáll. (épp 1esben volt). Telefonálok egy szerelőnek, aki azt mondja, biztos fázik, tekerjem fel az alapjáratot. Oké feltekerem, 1500ról 3000re. Igy már magától üresjáratban nem fulladt le addig a 3 percig amíg ezt néztem, viszont a hangja olyan néha klatyanós volt és amikor kattant, a fordulatszám is visszaesett. Szerelőt megint felhivom, azt mondja, biztos fázik még a motor. Oké. Ez jó hír , akkor elindulok gumi cserére, majd közben melege lesz.

A szomorú végkifejlet: megyek kb 700 métert, asszem kb 3asban voltam már, amikor észreveszem, hogy hiába húzom a gázt, nem húz, és mintha a fordulatszám is esne. Így is lett, esett, majd megállt a motor totál. Utána próbáltam újrainditani, de nem sikerült, forgatni is alig bírta az aksi.Kerregett. Index lámpa , meg a ledek világitottak. Volt gyújtás. Tudom ez gyenge aksi jele.

Utána visszatoltam a motort hazáig.
Az aksit most töltöm, holnap kipróbálom milyen a feltöltöttel, de ami miatt írtam, hogy szerintem nem biztos hogy csak simán aksi... hiszen produkálta ezt a leállást 40 perc aktív menés után (péntek), és beinditott motorral is. Illetve ez előtt ilyen még egyáltalán nem jelentkezett,csak tegnaptól van.

Tudtok segíteni? Mi lehet ennek az oka?
itt biztos igazi hozzá értők dolgoznak, itt még BNW -hez is lehet mindentkapni ,
Sisak mivel fejforma,sisaktipus,egyéni zajtrűképesség mindenkinél más.Így nincs univerzális recept.
Végig kell talpalni több félét.
Ha lehet dumáld meg az eladóval hogy itthagyod a pénzt és mész egy kört hogy kipróbáld majd ha nem jó esetleg visszadják a pénzt.
Üdv!

www.imet.hu oldalon a shad csomatartók között lehet találni GS500-ra valót.
igen jók ezek a képek, merre találtad őket?
Akkor azt mondod felejtsem a cross sisakot és vegyek egy normálisat.Talán tudnál márkát mondani.
Én Sopronba nézegettem dolgokat de síralmas az egész város.Hétfőn megyek Szombathelyre ott körülnéznék meg csizmát is szeretnék venni talán ott van.Esetleg S.-ba tudvalaki valamit írjon nekem meg köszönöm.
Legyen könnyű. Minél könnyebb a sisak, annál kevésbé fárasztó a viselése. Meg persze az se baj, ha áramvonalas és zárt. Az első 10ezret a GS-en Jet sisakban nyomtam le, kemény volt
Bár nem vagyok 1 dobozszerető ember, de találtam nektek ilyeneket:
5000 körül van ez a rezonancia minden GS-ben, eleinte azt hittem, hogy a telefonom rezeg a zsebemben.
De 110 körüli utazósebességnél már nem érezhető. Ha egyszer megállít a rendőr, majd elmagyarázom neki, hogy miért mentem ennyivel 90 helyett...biztos megérti.
egy kis rezonálás van olyan 100Km/h körül, de hamar megszokható, elején engem is zavart,
sisakra meg mindig annyit költs amennyire félted a fejed, és a pénztárcád engedi
Lidli-s.