szerintem gondold át, én is mindent magamnak szerelek a motoron de a láncot szervizben cseréltettem a nittelés miatt. rajta lesz a motoron 30 ezer km-en keresztül, csak megér 5eFt-ot, hogy normálisan fel legyen szerelve és nem patentszemmel összepattintva. a lánc olyan mint a medve, nem játék
... Hát, egyszer autóval mentünk Szegedre, és Mezőkövesd-Füzesabony között (30 km) megittam 2 liter kólát. Akkor valóban 40 km-enként kellett megállnunk...
Szerinted mindek van csónak a bömöshöz? Úgy van, a kannáknak...
Mindig így motoroztam. Azt pakolok a GS-re, amit akarok, és akkor állok meg p*silni, amikor kell. Max 2 napig vár rám a kedves valahol.
Illetve behozom, mert ő meg a bömössel csak benzinkúttól benzinkútig jár...
Nem is rossz ötlet! ha nem bírná a patentszem, akkor fuxot csinálok belőle!
Ha használatfüggő a dolog, akkor pláne probléma lenne , de ha felnéz a fórumra az említett ismerősöm, akkor majd beszámol tapasztalatairól.
A patentszemest 50LE-ig lehet elvileg feltenni így már a GS-en is necces....a gixeres haverod nyilván soha nem húz egy kövéret és nem megy gyorsabban 80-nál....
Persze, hogy használok tanktáskát. Is. Mivel szétnyitható, elég jól ki lehet használni, de ha teljes méretűre kinyitom, nem tudok kényelmesen kanyarodni tőle (nem lehet ráhasalni a tankra), meg bekapcsolja a markolatfűtést... Szerintem az a legpraktikusabb, amelyiket hátizsákká is át lehet mókolni, hogy ha leszállsz, akkor is lehessen cipelni.
Nagyon erős mágnesek vannak benne, nekem sosem mozdult el a helyéről, pedig pakoltam már tele, annyi, hogy csak a tiszta tankra tedd rá, és nézd meg, nehogy valami rátapadjon a mágnesre, mert akkor összekaristolja a fényezért.
Kérj egyet kölcsön valakitől, és próbáld ki, hogy neked teljes méterben zavaró-e. Én 167 centis vagyok, nyilván egy magasabb embert (márpedig ettől mindenki magasabb) nem akadályozna annyira.
Meg szerintem az is számít, hogy mennyi a pakolórekesz rajta. Na, meg hogy mennyit szánsz rá. A LIDLben már 6000-ért volt egész használható, de 15-20-ért már nagyon fullos van.
Ja akkor ezek szerint rád gondoltak, amikor Sándort említettek itt a fórumon... mindegy ezt benéztem.
Egyébként mennyi lett volna?
Magamnak fogom felrakni, és nittelő szerszámom nincs. Van egy ismerősöm, aki az 1000-es Gixeren is patentos DID-et használ, gondolom akkor az enyémnek is bírnia kell.
De ha nem megy ez ez a lánc 30 ezret, azzal kötöm fel magam!
Gép-Lakatos...
Szerinted mindek van csónak a bömöshöz? Úgy van, a kannáknak...
Bár itt, Mordorban nem csak a gyűrűért megy a harc, visznek mindent, ami arany(nak látszó), réz, alu...
Illetve behozom, mert ő meg a bömössel csak benzinkúttól benzinkútig jár...
Ha használatfüggő a dolog, akkor pláne probléma lenne
1000-esre patentszemes? Sándor, Te erre mit mondasz? Vagy használatfüggő?
Nagyon erős mágnesek vannak benne, nekem sosem mozdult el a helyéről, pedig pakoltam már tele, annyi, hogy csak a tiszta tankra tedd rá, és nézd meg, nehogy valami rátapadjon a mágnesre, mert akkor összekaristolja a fényezért.
Kérj egyet kölcsön valakitől, és próbáld ki, hogy neked teljes méterben zavaró-e. Én 167 centis vagyok, nyilván egy magasabb embert (márpedig ettől mindenki magasabb) nem akadályozna annyira.
Meg szerintem az is számít, hogy mennyi a pakolórekesz rajta. Na, meg hogy mennyit szánsz rá. A LIDLben már 6000-ért volt egész használható, de 15-20-ért már nagyon fullos van.
Egyébként mennyi lett volna?
Magamnak fogom felrakni, és nittelő szerszámom nincs. Van egy ismerősöm, aki az 1000-es Gixeren is patentos DID-et használ, gondolom akkor az enyémnek is bírnia kell.
De ha nem megy ez ez a lánc 30 ezret, azzal kötöm fel magam!