Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem gondold át, én is mindent magamnak szerelek a motoron de a láncot szervizben cseréltettem a nittelés miatt. rajta lesz a motoron 30 ezer km-en keresztül, csak megér 5eFt-ot, hogy normálisan fel legyen szerelve és nem patentszemmel összepattintva. a lánc olyan mint a medve, nem játék
Itt tudod, hogy hívják aaaa izé...norvég... Terminátort?

Gép-Lakatos...
Azaz!
Ha meg húzza és lepattan a szem majd kivág a lábából meg a blokkból egy jó darabot az gáz lenne.
Még jó hogy nem söröztél, mert akkor 10 km-ek lettek volna az etapok.
Ez a mocitali elég buzisan hangzik.
Húzza!
Akkor ott még a Terminátor sincs biztonságban...
Argót láttad? "Kéne egy kis benzin." "Csövetek van?" "Az is kéne..."
vagy egy kis tartály utánfutót.
Hogy lássák a "mocitalin".
... Hát, egyszer autóval mentünk Szegedre, és Mezőkövesd-Füzesabony között (30 km) megittam 2 liter kólát. Akkor valóban 40 km-enként kellett megállnunk...

Szerinted mindek van csónak a bömöshöz? Úgy van, a kannáknak...
Gisxxeren tényleg necces............ha nem húzza minekaz?
Tényleg, ha nagy a szél, felteszem csípőláncnak...

Bár itt, Mordorban nem csak a gyűrűért megy a harc, visznek mindent, ami arany(nak látszó), réz, alu...
Ha lehet ne 30 Km-enként mert attól bediliznék.Bömösre meg kell egy kanna benyát pókozni.
Hát...őőőő...nem igazán.
Mindig így motoroztam. Azt pakolok a GS-re, amit akarok, és akkor állok meg p*silni, amikor kell. Max 2 napig vár rám a kedves valahol.
Illetve behozom, mert ő meg a bömössel csak benzinkúttól benzinkútig jár...
Nem is rossz ötlet! ha nem bírná a patentszem, akkor fuxot csinálok belőle!
Ha használatfüggő a dolog, akkor pláne probléma lenne , de ha felnéz a fórumra az említett ismerősöm, akkor majd beszámol tapasztalatairól.
A patentszemest 50LE-ig lehet elvileg feltenni így már a GS-en is necces....a gixeres haverod nyilván soha nem húz egy kövéret és nem megy gyorsabban 80-nál....
Na ezé nem ül mögém csak csomag............az nem macera............ha jön akkor csak saját motorral saját felelősségre.
De én meg nő vagyok, és velem eleve csak a macera van...
Erre van eszed, aranylánc a nyakba, mi? Mindig csak a fuksz ...

1000-esre patentszemes? Sándor, Te erre mit mondasz? Vagy használatfüggő?
Sose raknék fel tanktáskát tankra.Macera van vele csak.
Persze, hogy használok tanktáskát. Is. Mivel szétnyitható, elég jól ki lehet használni, de ha teljes méretűre kinyitom, nem tudok kényelmesen kanyarodni tőle (nem lehet ráhasalni a tankra), meg bekapcsolja a markolatfűtést... Szerintem az a legpraktikusabb, amelyiket hátizsákká is át lehet mókolni, hogy ha leszállsz, akkor is lehessen cipelni.

Nagyon erős mágnesek vannak benne, nekem sosem mozdult el a helyéről, pedig pakoltam már tele, annyi, hogy csak a tiszta tankra tedd rá, és nézd meg, nehogy valami rátapadjon a mágnesre, mert akkor összekaristolja a fényezért.

Kérj egyet kölcsön valakitől, és próbáld ki, hogy neked teljes méterben zavaró-e. Én 167 centis vagyok, nyilván egy magasabb embert (márpedig ettől mindenki magasabb) nem akadályozna annyira.

Meg szerintem az is számít, hogy mennyi a pakolórekesz rajta. Na, meg hogy mennyit szánsz rá. A LIDLben már 6000-ért volt egész használható, de 15-20-ért már nagyon fullos van.
Ja akkor ezek szerint rád gondoltak, amikor Sándort említettek itt a fórumon... mindegy ezt benéztem.
Egyébként mennyi lett volna?
Magamnak fogom felrakni, és nittelő szerszámom nincs. Van egy ismerősöm, aki az 1000-es Gixeren is patentos DID-et használ, gondolom akkor az enyémnek is bírnia kell.
De ha nem megy ez ez a lánc 30 ezret, azzal kötöm fel magam!