Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello

Én először levenném bal oldalon a "deknit" azon részét ami a hajtófogaskereket takarja. Emlékeim szerint felette van egy fekete műanyag rész ami a sebváltó jeladó. Én először ezt nézném meg, majd követve a vezetéket az égőig.
Ezt egy autószerelőtől hallottam, hogy amikor végzel a mosással nyomban indítsd el és "kidolgozza" a beázást magának!
Nekem a Jawa-m szokott eleinte a karbinál beázni!
Ezek után még a benzinkúton is járattam egy darabig, közben törölgettem a vizet róla!Mire már nem füstölt, akkor indultam el.
Soha többé nem ázott be semmilyen járművöm sem.
Mindenesetre ez nagy szívás az egész.... Magyarország én így szeretlek! :D
Köszönöm segítségeteket!
Mindenesetre van még 1év műszaki a mocin! Megvan a régi komplett blokk,csak hát ez ami most van benne egyszerűen hibátlan! És sajnálnám megbontani!
Nekem egyszer csinált már ilyet, de nálam az okozta a gondot, hogy slaggal, jó bő vízzel lemostam a motort, és valsz beázott. Utána magától helyrejött. (Azóta óvatosabban vizeskedem.)
Sziasztok. Már kezdtem azt hinni egy darabig megint nem lesz gond a motorral, mert sikerült beszerezni minden apróságot. Most az üresjelző szórakozik. Ha hideg a motor vagy leállítom egy kis időre, akkor, ha sebességbe teszem elalszik az üresjelző izzó. Viszont, egyszer csak menetközben újra világítani kezd, de minden sebességben. Kérdés: Ez milyen hibára utal? Hogy tudom javítani? Komplikált a feladat? Köszi a segítséget!
Köszi, de szerintem csak a szezon végén szedem szét, és majd elviszem, ha megyek szüleimhez, ők Savaria-iak, az már nem nagy kitérő. Csak gondoltam, ha van valami cég Pest környékén, akkor egyszerűbb lett volna...

Köszi még egyszer!
Megyek Valamikor nagykanizsára a hónap elején.
Az enyémnek meg semmi baja, leszámítva a belső rozsdát, mert az előző tulajnál sokáig állt, és nem volt teletöltve.
néztem, vagy horpadt (és nem kék), vagy majdnem annyiba van, mint a vadi új.
akkor inkább leviszem Nagykanizsára....
ebay-en nézted?
csak a betonkeverő hiányzik......
Max kettévág,lehomokol,összehegeszt,ujrafest.
Elmondom a leirását a 40 ájrós tankfelujitónak.Itthon is lehet kapni.
A tankot rakd félig 6-os és 8-as anyával.Bugyoláld be régi paplanba( ),rakd be egy betonkeverőbe( ),kösd ki,és pörgesd 8 órán keresztül.Csavarok ki,ellenőrzés hogy rozsdamentes-e.Rozsdapassziváló anyag 1/3-át töltsd bele,forgasd 2 órán keresztül a bkeverőben.Hagyd száradni 12órán keresztül,ellenőrizd hogy mindenhol meglilult-e a felület.Na jöhet a műgyanta.Bele a tankba a felét,ismét 2 óra pörgettyű,24 óra száradás.Eljárást ismételd meg......Ez igy leirva.Sokkot kaptam...noooormális?Inkább vettem 18-ért egy tankot....
Nem tuti a profi sem.
Ez stimmel, meg tudom, láttam a neten javító kitet, csak nem bánnám, ha profi csinálná...

Egy új tank meg kisebb vagyon....
Valami rozsdamaró és egy halom anya rázogatásával meg lehet oldani.
Én is vergődtem ezzel a problémával.Aztán vettem egy másik tankot.
A 35e nem olcsó,de tulképp nem is kis munka.
vagy suzukitól igazolás hogy azonos a blokk.Nekünk a citroenhez kell mindig rohangálni környezetvédelmi igazolásért.Idióta dilettáns banda van az nkh-nál.
Szegecselt tábla a motorszám
Esetleg valaki nem tud egy céget, vagy szakembert, ahol a tök rozsdás belső felületű tankot meg tudják csinálni? (rozsdátlanítás, majd bevonni valami műanyag valamivel, hogy később ne rozsdásodjon)
Nagykanizsán találtam egy céget (http://javitas.vacau.com/) de ha nem muszáj, odáig nem mennék le, csak van Pest környékén is.
De goglival nem találtam...
köszi
Kell keresni valami kiskaput vagy jattolni.Biztos van valami megoldás.Mindenesetre nagyon lehangoló ügy.
Azért írjátok meg, hogy pontosan mi a menete a blokkcsere engedélyeztetésének, mert tegnap annyira dicsértétek a 3 hengert, hogy gondoltam, teszek én is egy Wartburg-blokkot a GS-be...
Akkor könnyebb volt az tuti.Most nagyon gáz.