Megnézettem több gumissal is, azt mondták nincs szövetkárosodás, így nem veszélyes, csak ahogy kopik, majd rázni fog. 140 felett tényleg érezhető, de annyira nem zavaró. Így utólag jó döntés volt, hogy nem dobtam ki, ráadásul GS-re jelenleg ez a legdrágább gumi, ahol én szoktam nézni. (Dunlop Arrowmax GT501 J 53 000 Ft/pár)
Úgyhogy a kanyarvadászat elmaradt, de azért jó volt. Eszméletlen jó hely az a Tátra. Rengeteg jó útvonal és látnivaló van arrafele!
XJ900-nál lebzseltem a műhelyben, olajat nézünk, duma, öröm és egymás szívatása meló előtt, szokásos.
Kibattyogok és rögtön kiszakadt belőlem, miközben mentem a motorhoz és zsugorodott össze a testem: ne-ne-neee-ne-neeeeeeee!
Persze ő röhög, mert már látja, hogy egy fémcsiga van a gumimban.
Hát egy gombostű, belefutott, de csak kb 1 cm-t, majd a többi felcsavarodott, mint egy kis csiga, de cuki... kihúzom és adok neki speciális eresztés vizsgáló folyadékot, steril körülmények között, sza benyálaztam, majd lemondóan bámultam a kis buborékokat, amik öröm szülinapon a gyereknek, vagy csecsemő szájában a gügyögéshez, de gumin egy tű helyén elég lehangoló pénteken délután 4-kor.
Persze ő már hívta is röhögve a gumisát, hogy erőszakoljon már be egy gyors javítást, majd lassú defekt alapszabály szerint, elgangoltunk, így kb 2 óra múlva vígan tudtam ismét gurulni :D
Jó arc volt és amikor szedte le gumát, berakott egy kis műanyag távtartót a gumileszedő gép karmantyúja és a felni közé automatikusan, profiknál ez így megy, nem is kell szólni, hogy ne bántsa a fényezett felnit, megkaptam a kis foltomat, ez az év már ezzel megy le.
Közben röhögve mesélte, hogy volt nála egy Hayabusa, cseréli le a gumit és majdnem arcon harapta magát, mert volt a hátsóban majd egy tucat gyorsjavító, amit át kell húzni a gumin és meg is kérdezte, nem érzi-e a gazdi ezt gondnak, erre mondta a tulaj, ment már ezzel 270-et is, jó az :D Azért vannak állatok.
Azért nem voltam nyugodt, most 140-ig teszteltem, nem üt, stabil, rendben.
Más:
Régebben írtam, hogy nekem nem szitál a moci. Hát a faxot nem, nem véletlenül van a kormánysúly kitalálva, persze az enyémen nincs, ha elengedem a kormányt, nekem is szitál ám, nem kell elengedni persze :D
Nem tudom, kinek mit megy, én már ezt is tudom, természetesen zárt pályán/Német autópályán teszteltem, mint az köztudott.
180 óra szerint, nem megy tovább, talán kínozhatnám, de felesleges, ott már nem szép rajta az élet, olyan mint a habzó szájú ló, lehet erőltetni, de felesleges, csak beledöglik, egyszer megvolt, most jobban alszom :D Aki nem próbálta, hanyagolja, tök értelmetlen volt valójában.
Mára rólam ennyit, széles utat, gumi fákat!