alapbol az megy elol aki tudja az utat vagy legalabb van fogalma rola.az elso diktal egy nyugodt tempot 110-130 kozt.ha eloz 2-3tudja kovetni a negyedik mar tutinem.innen izgi mert az utso mar ket harom kocsival marad le.ez inkabb habitus kerdese.en jobban erzem magam hatul mert nem tartok senkit fel.de lemaradva tudok segiteni is ha ugy adodik.
Nekem Ak-m van, mert alacsony és viszonylag könnyű motoron akartam tanulni, s ebből nem jött ki nagymotor. Biztos nem nagy ügy megcsinálni a különbözetit, ha majd kell, de hogy hogyan fogok én gyökkettővel menni, azt nem tudom. Többnyire országúton megyek, a települések épp elég megterhelők kicsit limit felett, az 50 alatti táblákat pedig többnyire nem tudom értelmezni. Országúton sokszor a 60-ast se.
Full logikátlanul pakolnak ki egy csomót. Van, ahol ha jön egy laza kanyar, akkor szükségét érzik, hogy körberakják 60-asokkal, azon belül pedig 40-esekkel. Az, hogy 60-nal nagypapáknál félő, hogy elalszanak az unalomtól, mit se számít. S nincs se bekötőút, se semmi a fasorban se.
Sörédnél érdekesen csinálják. Van egy hullámosabb, beláthatatlanabb rész, ahol én nem megyek gyorsan, de nincs korlátozás, csak a 90-es. Majd megjavul az út, feljavul a beláthatóság és a kanyarok igen harmatossá válnak. Ott van a 60-as tábla, amit nem tudok komolyan venni, mert semmi értelme nincs neki.
Fehérvárott pedig van egy 30-as táblás utca. A legszélen, igazából átkötés a 811-es és a hetes közt, egyenes, meg minden. Ha ott nem mész 50-nel, az ott lakók mind megelőznek, mert nem bírják kivárni, mire a házukhoz érnek.