Pedig szerintem pont az Aquila, ami fiatalosabb külsőt kapott. Vagy inkább ilyen sikerült.
Ha megtehetném, valamelyik Honda vagy Kawasaki cruiserrel járnék. Számomra az a nagybetűs motor, külsőleg és kényelmileg.
Csak meg kell hizlalni hozzá a pénztárcát.
Ez igaz. Erősebb is, mert a legtöbb négyütemű 250-es kb 13 lóerős, ez huszonvalahány, és nem is néz ki rosszul. Nevelőanyámnak van olyan, 65000 km-rel, ő elchopperezget vele, nagyon szereti.
(A huszonvalahány lóerő csak amiatt jó, hogy ha pl megyünk együtt, akkor 80-nál nem akarja kiköpni a lelkét, és tudunk kényelmesen családi túrázni. (80-90-nél apu meg én lerokkanunk a vibrációtól.) )
Apu is mindig fikáz, hogy ez csak egy 500-as, meg sor 2-es, de nagyobb mennyiségű sz@rt megevett volna, ha neki 10 éve olyan motorja lett volna, mint nekem.
Úgy tűnik, mintha a koreai motorok most olyan korszakukban lennének, mint a koreai autók a 2000-es évek elején: ügyesen közelítenek a japánokhoz. A maiak (Hyundai, Kia, és nagyjából a Chevrolet) már majdnem elérték őket.
A Husáng 650-es Aquila tetszik alapvetően (kivéve a kipufogóját), de még mindig olyan drága, hogy annyiból márkásabbat és jobbat vehetnék.
Annyira nem gáz... Hát én sem vettem volna meg, de amennyit és ahogy a fater használja, és még nem volt komolyabb baja, az nekem sokat mond. Olyan, aki vezetett már SV-t is meg husángot is, azt mondta, hogy nem olyan finom, mint a japán, de kicsit erősebb és jobb a futóműve. Én nem tudom, én SV-t nem vezettem, a husángot is csak egyszer. Szóval ez csak a család véleménye.
áldás, békesség testvéreim!
szerintem a fórumozás kellemes szabadidős tevékenység...
aki ezt anyázásra használja, magával tol ki szerintem
szavazzuk meg, hogy a gs500 és az er5 egyaránt japppppán
okos túramotorok, és ágyesz-bugyesz mindenki menjen motorozni!
Dipshitet meg nem bántani, mert rendes fórumtárs...
Nem kell neveket mondani itt szerintem! Mind két oldalról voltak negatív megmozdulások és kész! Most nem "békítgetni" akarok,csak ilyenen vitázni,ez kész! Hülyeség,és teljesen felesleges! Szerintem....:)
Talán azért kezdtük el az ER negatívumait emlegetni.. én legalábbis biztosan, mert fisi kolléga szinte kizárólag a GS negatív tulajdonságait állította szembe, az ER pozitívumaival.. gyengeségeket szinte nem is említve (amik aztán szépen lassan kiderültek már.. de mind1 is).
Amilyen a mosdó, olyan a törölköző.. vagy mondhatnám azt is, ki mint vet, úgy arat. Fisi szelet vetett, vihart aratott!
Nem is áll szándékomban enyhe nyári szellőként közeledni felé, hiszen az ő orkánként mindent elsöprő stílusa nem ezt érdemli meg.
Mondhatnám azt is, hogy egy hisztis óvodás szintjét üti meg a vitastílusa, de erre még a végén berág
Ha megtehetném, valamelyik Honda vagy Kawasaki cruiserrel járnék. Számomra az a nagybetűs motor, külsőleg és kényelmileg.
Csak meg kell hizlalni hozzá a pénztárcát.