akkor választom az egyszerűbb megoldást.
éni s efféle rosszaságon töröm a fejem. mentQ-tól és akárki mástól aki már cserélt fékfolyadékot, kérdezem h 250ml elég az első és a hátsó fékolaj cserére?
)
.
) 5-25Nm, így mehet az olajcsere. és vettem fékolajat is, holnap boldogságos nap lesz, csak kettesben gs500&én
NEKEM igenis tetszik a BMW, igaz, hogy a régi (1990 előtti), és igenis elfogadnék egy 750-es V12-es benzinzabáló gyönyörűséget.
Minden csúszik, de nem horror, autós barátaink, kicsit elszoktak tőlünk, meg is értem.
Izmozott velem egy Audi, majd lámpánál lehúzta az ablakot, hogy valamit mondjon, de inkább én szóltam be: Kár túráztatni, nyugi, neked sokkal kényelmesebb bent, én meg jobban élvezem itt kint :D
Mire ő: Jogos, egész amíg nem jön az ónos eső!
Én: Akkor átülök az autómba, aztán várom a tavaszt!
Faszinak elbambult az arca és láttam, hogy majdnem megkérdezi... Neked van autód? Akkor mi a faszt fagysz a motoron...?
Soha nem fogják megérteni.
A köv. lámpánál, én jeleztem neki, hogy húzza le, de akkor már vigyorgott, hiszen egy autós társa ül motoron...
Mondtam neki, nyugi, én is autóbuzi vagyok és motorbuzi, esetleg próbáld ki te is, nem fáj az annyira!
Kevés tesót láttam, akinek inthettem volna, ez már nagyon a vége...