Hát persze nagytudasu, nem mehet mindenki ratyi túrára, utána meg irkal össze vissza km- ket a netre. Amúgy gratulálok. Kb. Kezded minősíteni az összes topicon lévő motorost, bele értve az itt lévőket is....
Elég lenne neki csak a legutolsó hsz.- ét szetkuldenie az összes topicban, lejatszanak vele páran, nem csak ezen a három helyen.
Szép beszolas volt GyPshit. De hát ezek után nem várható el hogy megertsd. Meg hát nem is lenne mivel...
Elég primitív vagy te komam. Meg persze rólad ne ejtsunk szót, ugye kis óvodás rajzok, mások hülyezese, gúnyolasa. Sajna hogy manapság a magát értelmiséginek tartó, felső oktatásban tanuló emberek egy része ilyen genetikai hulladék mint te...
Neked még simán óvodában lenne a helyed.
Az agressziórol meg annyit, egy motoros találkozón ettől kevesebbért is kikopted volna már pár fogad...
Jajj hogy te milyen vicces vagy, de szerintem hiú az te vagy aprópöcsükém. Látom nem félsz, de ugye nem fogod rossz néven venni, ha ezek és a többi után, ha találkozunk tényleg betöröm a pofád!?
Csak hogy tudd, mire számíts faszkalap...
Mondjuk eljönnének hozzám? Azt meg hogy..? Kilőnék vele az egész éves motorozásra szánt kilométer keretüket
Szép beszolas volt GyPshit. De hát ezek után nem várható el hogy megertsd. Meg hát nem is lenne mivel...
Terep,országút, város.
Na jó, lehúzol két gyertyakábelt, én meg felrakok 4 cementeszsákot, hogy ugyanaz legyen a súlyunk és mehetünk!
Neked még simán óvodában lenne a helyed.
Az agressziórol meg annyit, egy motoros találkozón ettől kevesebbért is kikopted volna már pár fogad...
Majd jól meghajthatod a 900-at:))))))
Kéne popcornos smiley tényleg...
Aztán nehogy ez alapján ítéljenek meg.. még megártana az imidzsednek
A videot nem én csináltam, a videó nem rólad szól. a videon van egy papagáj, ami nagyon tündéri.
Az, hogy te magadra veszed az elhangzottakat, az már nem az én problémám
Csak hogy tudd, mire számíts faszkalap...