A Bike-World-ben tuti, hogy kapsz.Én már vettem deknitömítést nagyon penge minőség.De az ára is tükrözi ezt....
Mondjuk én ilyenre nem sajnálom a pénzt rosszul lennék ha egy szar tömítés miatt könnyezne valahol...
Válla semmi nincs a hengereknek, kifújásnyom, megint semmi, gyönyörű az egész, még a hónolás is látszik, XJ azt mondta ne nyúljunk semmihez, csak a hengerfejet rendbe dobják, meg a tömítésszett kell, jobb lenne nekem teljes szett, nem bízom a kézügyességemben :D
Vettem tömítés papirt..prespán vagy mi a szösz a neve..kimondottan olaj ,hő..meg mittom én milyen álló...abból vágtam ki az olajdekli tömeszemet....minek vennél aranyárban..ha 1200 ft-ból kijön az összes..kivéve a hengerfejet..
Alapos olajcsere, nem találtam a leeresztőt na :D
XJ900 kb. 1 óra alatt művelte, hétfőn megy a hengerfej műhelybe, viszont kellene nekem teljes tömítésszett, ki mit ajánlana és honnan?
Rendben! Tegyük fel,hogy kinyitom. De ha nem tetszik úgy? Akkor csak új tolatyuval lehet vissza alakítani. Konkrét tapasztalata valakinek aki kinyitotta a gépét?
Mondjuk én ilyenre nem sajnálom a pénzt rosszul lennék ha egy szar tömítés miatt könnyezne valahol...
Nem volt nehéz fejjel lefelé kirázni belőle az olajat?
XJ900 kb. 1 óra alatt művelte, hétfőn megy a hengerfej műhelybe, viszont kellene nekem teljes tömítésszett, ki mit ajánlana és honnan?
Valaki?
..ha pedig alkatrész kell az nem hatóság...