Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet nem néztem utána én 2 éve vettem a tömítés szettet.
ott már nem kap...
A Bike-World-ben tuti, hogy kapsz.Én már vettem deknitömítést nagyon penge minőség.De az ára is tükrözi ezt....
Mondjuk én ilyenre nem sajnálom a pénzt rosszul lennék ha egy szar tömítés miatt könnyezne valahol...
..csak gyakorol, mielőtt összerakná a 450-est .

Nem volt nehéz fejjel lefelé kirázni belőle az olajat?
Válla semmi nincs a hengereknek, kifújásnyom, megint semmi, gyönyörű az egész, még a hónolás is látszik, XJ azt mondta ne nyúljunk semmihez, csak a hengerfejet rendbe dobják, meg a tömítésszett kell, jobb lenne nekem teljes szett, nem bízom a kézügyességemben :D
Ha most lesz egy bejáratós motorod...ezt megtarthatod life time
Vettem tömítés papirt..prespán vagy mi a szösz a neve..kimondottan olaj ,hő..meg mittom én milyen álló...abból vágtam ki az olajdekli tömeszemet....minek vennél aranyárban..ha 1200 ft-ból kijön az összes..kivéve a hengerfejet..
Alapos olajcsere, nem találtam a leeresztőt na :D
XJ900 kb. 1 óra alatt művelte, hétfőn megy a hengerfej műhelybe, viszont kellene nekem teljes tömítésszett, ki mit ajánlana és honnan?
Nyahh..esetleg márc 15.......összeröff...közös motorozás?
Valaki?
Kizárt ,hogy ne tetszene....mondjuk érdekes ,hogy fojtottan u.a. eszik mint nyitva...
külföldről vetted vagy mi? nem értem hogy fordulhat ilyen elő
Rendben! Tegyük fel,hogy kinyitom. De ha nem tetszik úgy? Akkor csak új tolatyuval lehet vissza alakítani. Konkrét tapasztalata valakinek aki kinyitotta a gépét?
Háát, ha szereted az operát ahol Te vagy Othello és a motor desdemona akit fojtogatsz akkor az egy közös élmény, hagyd úgy...
Nanáááá!
Pont ez itt a kérdés, hogy érdemes-e kinyitnom.
..hát nyisd ki..
Papíron nyitott, a valóságban meg fojtót.
Nekem a szomszédom csinálta és ingyen kb 1 óra alatt mert kalapáccsal hajtotta meg.
most ébredtem...azért nem értem......én mááá nem értek semmit!
amúgy a fojtott is kb. annyit kajál mint a nyitott..
Ha jól értem pont a fordítottja van....tehát a teljesítményadónél jobb lenne a kisebb érték....
Ezt most nem értem...van egy fojtatlan verziód fojtott papírral? Az miért baj?!

..ha pedig alkatrész kell az nem hatóság...
Azért lehet, hogy eleresztek egy pár telcsit, mit lehetne csinálni. Hiszen a gyári rendszer világosítót fel!
azt már nem lehet....utólag szinte lehetetlen elintézni a teljesítmény változást, azt csak első forgalomba helyezéskor lehet.....
Ez idáig okés is! De akkor viszont vissza is kéne papíroznom. Nem?