Ha tényleg jobban akarsz látni, ne ilyen gagyi szarokat rakjál bele, hanem emelt fényerejű izzót, pl. Tungsram Megalight Plus/Ultra. Bővebben itt.
Amire még sokan esküsznek: Osram Nightbreaker.
Viszont ezekkel rövidebb élettartammal számolj.
Én Tungsram Megalight Ultrát raktam a mtoroba, nagyon jók a tapasztalatok vele. Kocsiban is használtam, ott kb. 2 évet bírt ki. Szerintem több, mint elég. :)
Köszönöm! Neki ugrok amint tudok.
Érdemes lenne belerakni ilyen xenon hatású izzót, vagy az inkább csak "hülyegyerek tuning" lenne? http://auto-motor.vatera.hu/al...
Sziasztok!
2 napja gs 500 tulaj vok. 2004-es gépet sikerült összevadásznom, szép állapotban. A tompítottam kiment, H4-es izzó szeretném kicserélni. Kitekertem a két alsó süllyesztett fejű csavart, de nem bírom kibuktatni a foncsort. Akkor hogyan tovább? Nem mertem feszegetni...
"hangokkal" kapcsolatban : 0km-től vannak extra zajok. sziszeg ,
kerreg , de tényleg nehéz hangokat leírni egy biztos a gs öccá nem svájci óra. nagyobb zajokat meg azért be lehet azonosítani.
lelki szemeimmel meg látom, holnap a gs tulajok fele hallgatózik körbe-körbe .
ezzel én is voltam szerelőnél nem egyszer, szét szedték semmi, majd egyszer valaki benyögte itt a fórumon hogy van valami gyári baja a gépnek valami külföldi fórumon olvasta, és hogy elvileg normális
Nem a motor teljesen jól jár még alapjáraton is. Végül is csak arra lettem volna kíváncsi, hogy kibírja-e fizetésig vagy azonnal szerelő? De akkor ez eldőlt.
hát azért a kettő között van különbség.....
főleg, hogy a pisszenés nem folyamatos, hanem alkalomszerű, és azt is elmondtam, hogy nekem mire szűnt meg..... de nem egy olyan gond, ami miatt rohanni kell a szervízbe. Főleg, hogy ezeknek a mociknak nem is olyan stabil a keverékképzés, mint az injektorosoknál, nézd csak meg pl a fordulatszámot, az sem szögstabil, szóval nem ez a világvége.....
"De akár így akár úgy tényleg nem kell vele foglalkozni, előtte is ment, és utána is ment a moci...."
Miért nem húzod le az egyik gyertyapipát, akkor is igaz az elözö mondat nem?!
Ez jelenség pont azért van , mert szar az alsó tartományban a keverék, és olyan mintha kihagyna a gyújtás. Valóban ki is marad a robbanás, mert olyan szar a keverék összetétele hogy nem bír berobbanni.
Mellesleg a helyes alapjárati keverék rohadtúl befolyásolja a teljes alsó fordulatszám tartomány dinamikájat, és alacsony tempoju manöverezéskor igen csak jól jön ha nem böfög a motor, hanem egyenletesen jár.
Ha olyan pisszenésre gondolsz, azt csinálta nekem is.
Karbiszinkron és alapjárati keverék állítás után eddig nem produkálta, de lehet, hogy Dipshit kolléga "kihagy a gyújtás egyet-egyet" hozzászólása is igaz, sőt ezek keveréke is. De akár így akár úgy tényleg nem kell vele foglalkozni, előtte is ment, és utána is ment a moci....
Dehogy gond!
Nagyapai hagyatékból maradt rám egy usa vacum és fuel pump tester..és egy komolynak látszó 4-6-8 hengerekhez való minden féle mérésre jó mutatós műszer.. Ha tudod használni szívesen neked adom.
Ha megfogod kézzel ilyenkor a gumi szivocsonkokat (karbi és a hengerfej között, csak pörköld meg magad), akkor azt is érzed általában hogy milyek henger csinálja.
Amire még sokan esküsznek: Osram Nightbreaker.
Viszont ezekkel rövidebb élettartammal számolj.
Én Tungsram Megalight Ultrát raktam a mtoroba, nagyon jók a tapasztalatok vele. Kocsiban is használtam, ott kb. 2 évet bírt ki. Szerintem több, mint elég. :)