Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha tényleg jobban akarsz látni, ne ilyen gagyi szarokat rakjál bele, hanem emelt fényerejű izzót, pl. Tungsram Megalight Plus/Ultra. Bővebben itt.

Amire még sokan esküsznek: Osram Nightbreaker.

Viszont ezekkel rövidebb élettartammal számolj.

Én Tungsram Megalight Ultrát raktam a mtoroba, nagyon jók a tapasztalatok vele. Kocsiban is használtam, ott kb. 2 évet bírt ki. Szerintem több, mint elég. :)
Köszönöm! Neki ugrok amint tudok.
Érdemes lenne belerakni ilyen xenon hatású izzót, vagy az inkább csak "hülyegyerek tuning" lenne?
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Felul ket kis beakasztos bigyo, alul a ket csavar tartja. huzd kifele es egy picit lefele, csak batran. fembol van az egesz,nehez eltorni elvileg
Sziasztok!
2 napja gs 500 tulaj vok. 2004-es gépet sikerült összevadásznom, szép állapotban. A tompítottam kiment, H4-es izzó szeretném kicserélni. Kitekertem a két alsó süllyesztett fejű csavart, de nem bírom kibuktatni a foncsort. Akkor hogyan tovább? Nem mertem feszegetni...
"hangokkal" kapcsolatban : 0km-től vannak extra zajok. sziszeg ,
kerreg , de tényleg nehéz hangokat leírni egy biztos a gs öccá nem svájci óra. nagyobb zajokat meg azért be lehet azonosítani.
lelki szemeimmel meg látom, holnap a gs tulajok fele hallgatózik körbe-körbe .
ja, szal azóta már sziszeg, szal ez tárgytalan
ezzel én is voltam szerelőnél nem egyszer, szét szedték semmi, majd egyszer valaki benyögte itt a fórumon hogy van valami gyári baja a gépnek valami külföldi fórumon olvasta, és hogy elvileg normális
90420.
Nem a motor teljesen jól jár még alapjáraton is. Végül is csak arra lettem volna kíváncsi, hogy kibírja-e fizetésig vagy azonnal szerelő? De akkor ez eldőlt.
és szó sem volt böfögő motorról.... az, hogy időnként pisszen egyet még a szarabb benzitől is lehet, amit egy 4 hengeresnél észre sem veszel....
hát azért a kettő között van különbség.....
főleg, hogy a pisszenés nem folyamatos, hanem alkalomszerű, és azt is elmondtam, hogy nekem mire szűnt meg..... de nem egy olyan gond, ami miatt rohanni kell a szervízbe. Főleg, hogy ezeknek a mociknak nem is olyan stabil a keverékképzés, mint az injektorosoknál, nézd csak meg pl a fordulatszámot, az sem szögstabil, szóval nem ez a világvége.....
Köszi neked is!
"De akár így akár úgy tényleg nem kell vele foglalkozni, előtte is ment, és utána is ment a moci...."
Miért nem húzod le az egyik gyertyapipát, akkor is igaz az elözö mondat nem?!
Ez jelenség pont azért van , mert szar az alsó tartományban a keverék, és olyan mintha kihagyna a gyújtás. Valóban ki is marad a robbanás, mert olyan szar a keverék összetétele hogy nem bír berobbanni.
Mellesleg a helyes alapjárati keverék rohadtúl befolyásolja a teljes alsó fordulatszám tartomány dinamikájat, és alacsony tempoju manöverezéskor igen csak jól jön ha nem böfög a motor, hanem egyenletesen jár.
Nekem ménem?
Köszi neked is!
Megtekintjük mik azok....
Ha olyan pisszenésre gondolsz, azt csinálta nekem is.
Karbiszinkron és alapjárati keverék állítás után eddig nem produkálta, de lehet, hogy Dipshit kolléga "kihagy a gyújtás egyet-egyet" hozzászólása is igaz, sőt ezek keveréke is. De akár így akár úgy tényleg nem kell vele foglalkozni, előtte is ment, és utána is ment a moci....
Dehogy gond!
Nagyapai hagyatékból maradt rám egy usa vacum és fuel pump tester..és egy komolynak látszó 4-6-8 hengerekhez való minden féle mérésre jó mutatós műszer.. Ha tudod használni szívesen neked adom.
Most mondták a kölykök, hogy szombat munkanap mert suli van nekik....és tényleg, akkor marad a vasárnap ha nem gond...
Ha megfogod kézzel ilyenkor a gumi szivocsonkokat (karbi és a hengerfej között, csak pörköld meg magad), akkor azt is érzed általában hogy milyek henger csinálja.
Van itt nálam..cafatokban..és a tököm is tele vele..
Jó én is láttam már ilyen motort. Aktív felhasználok hasznos tapasztalatára volnék kíváncsi.
Tegnap óta a netet bújom...és az én olajgombámra P.15 van írva (gyári) lehet ,hogy egy pont lemaradt..

http://www.scribd.com/doc/6031...

lassan tölti be....itt csak a pumpa teljesítménye van a gombáról nincs adat :(
Jóvanna................kibic lennék.