Hali
Ez így korrekt! Ha majd ott lesz az ideje én is hasonlóan fogok eljárni, és persze csináltam egy weblapot, ott minden eseményt jegyzek így visszakövethető.
Ha jól karban tartott egy jármű akkor nem sok probléma lehet.
(OFF: ott az autóm, újonnan vettem, már kicsivel több mint 133000km van benne, de vezetési érzetre ugyan az mint újkorában. szervízköltsége minimális, az első fékbetét /gyári/ 132000km-t birt ki és 80% BP.-en használom)
Szóval egy ilyen autót simán meg mernék venni akár 160000km-rel is ha tudom, hogy rendesen karban volt tartva.
Hali
Igen történt vele egy apró dolog, /amiről tudok/ a spoiler alsó része gyárilag kék színü. Ezt mondjuk az eladó be is vallotta, mivel láttszott. Felütötte egy magas járdaszegély a motor alját, megvolt a kipun a nyoma, és a spoiler-en láttszanak a javítás nyomai.
kb. ennyi. Egyenlőre jól megy, ha óvatos vagyok 3.8 átlagban meg 4.3 a fogyasztása, 1000Km-enként 1.64Dl olajat is fogyaszt. /10W40/ Egyenesfutása tökéletes, stabil, amikor megvettem átnézettem szerelővel és nem ért semmi meglepetés.
Nagyon vicces.... már majdnem sírok... itt ülök melóhelyen 18h-ig, te meg szopatsz?
Itt raktam le este a gépet és azért behoztam az összes cuccom reggel...hátha mégis...
Sőt, 150-200-at is, ha nagyon gondos a gazda, de egy paraszt 20 ezer alatt szétbaszhat mindent!
Az embert nézd meg, akitől veszed!
Azért ezek nem olyanok, mint a régi szívó diesel mercik...
Állapotot nézz, valaki írta valamelyik fórumon, hogy a legtutibb, ha azt mondod a gazdinak, hogy ok, de le akarsz vele tekerni 100 km-t, lerakod a pénzt, teletankolod, megnézed az olajat és mész, ha sokat eszik, eszi az olajat, füstöl, stb...
A másik, hogy viszel olyat, aki ismeri a típust...
Mondjukí írhtasz is neki, kérdezd meg, milyen gumi van rajta, milyen lánc, cserélte-e? Milyen olaj, szervizkönyv... kérdezd ki
Átnéztem a kínálatot... szerintem max 500.
Ninja GS-e makulátlan, nekem sem jön be rajta pár dolog, bár életben sokkal jobb, valahogy egyben van, de műszakilag....hibátlan, én is leszedetnék róla dolgokat, de azt venném, nézd meg a garázsát és meggyőzőtt.
Ja...én nem hiszek a 10-20 ezer kilóméterekben, 10 éves gépeknél, már bocsi, de ezek nem MZ-k, itt ráülsz és már benne is van 3-4-600 km... és az a bajod, hogy már megint olajat kell cserélned, mert belepörgött 6000km...
A km csak tájékoztató jellegű, szeretném élőben a blokkot meghallgatni és kipróbálni. Egy analóg kilóméterórában oda terkergeted ahova akarod...viszont kinézetre úgy tűnik, hogy karban tartott motor. GS blokkról azt olvastam, hogy 100e km-t megtesz felújítás nélkül...
én is ekörül vettem az enyémet, 2005-ös, és kevesebb volt benne a km, bár az óra macerálva volt, de az alkatrészek nem hazudnak. ha tényleg jó az állapota, szerintem akkor is érdemes a fölét lealkudni, úgyis kell pénz az átíratásra is. de kép alapján szépnek tűnik. pl a műszerfalnál nincsen rozsdafolt, ami a gondos gazdára utal(hat).
fontos, hogy hideg motorral hogyan indul, mennyi idő alatt veszi fel az alapjáratot.
Reális...feltéve ha minden igaz amit leírtak..és életben is úgy néz ki ahogy a képen. A km..ha valós...és vannak fenntartásaim....nagyon nem tudsz mellényúlni..
Szépen néz ki a gép, de ez a sok tuning nem az én műfajom. Tudom, hogy ritka mint a fehér holló, de én úgy szeretem a motorokat, ahogy a gyárból kitolják. Az Mz-m is gyakorlatilag full gyári, egyedül a BVF karbim adta be a kulcsot, és egy Binget raktam rá a megbízható működés érdekében...
Szerited 550 reális az előbbi GS-ért?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy GS 500-ast, és ehhez a segítségeteket kérném.
Mire érdemes figyelni, mik a típushibák ennél a motornál? Max. 2002-es évjáratig érdekelne, mert csakis Japánban gyártottat szeretnék venni.
Szerintetek az 550 reális ezért a vasért? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-5680612
Köszi
szépen a válaszokat :)
Csak hiszed... a nagypapa elfeledett motorját keresik itt is, lehetőleg 15-20ezer kilométerrel.
Mondjuk ennyi pénzért szerintem is a legnagyobb előnye egy motornak ha megy, gyáriasan néz ki. De a beteg magyar piacon nem így gondolják. Mondjuk értelmes hirdetéssel lehet értelmes vevőt is találni
Akkor az tutira volt cserélve! Látszólag jók a fogaskerekeid...ha túl hosszú a lánc...vegyél ki egy vagy két szemet...és használd tovább..
Lehet ,hogy visszapörgették az órát...vagy estek vele és cserélve lett..
Nem akarom ,hogy ez megmérgezze vashoz fűződő kapcsolatodat...az a lényeg ,hogy most jó..és téged szeret!
Még annyi hogy én kerek perec megmondtam hogy 135 biztos van a GS-ben.. de lehet hogy több is. Simán elvitte az a vevő aki el is jött megnézni (mondjuk kellet is rá várni egy jó darabig).
Ez így korrekt! Ha majd ott lesz az ideje én is hasonlóan fogok eljárni, és persze csináltam egy weblapot, ott minden eseményt jegyzek így visszakövethető.
Ha jól karban tartott egy jármű akkor nem sok probléma lehet.
(OFF: ott az autóm, újonnan vettem, már kicsivel több mint 133000km van benne, de vezetési érzetre ugyan az mint újkorában. szervízköltsége minimális, az első fékbetét /gyári/ 132000km-t birt ki és 80% BP.-en használom)
Szóval egy ilyen autót simán meg mernék venni akár 160000km-rel is ha tudom, hogy rendesen karban volt tartva.
Igen történt vele egy apró dolog, /amiről tudok/ a spoiler alsó része gyárilag kék színü. Ezt mondjuk az eladó be is vallotta, mivel láttszott. Felütötte egy magas járdaszegély a motor alját, megvolt a kipun a nyoma, és a spoiler-en láttszanak a javítás nyomai.
kb. ennyi. Egyenlőre jól megy, ha óvatos vagyok 3.8 átlagban meg 4.3 a fogyasztása, 1000Km-enként 1.64Dl olajat is fogyaszt. /10W40/ Egyenesfutása tökéletes, stabil, amikor megvettem átnézettem szerelővel és nem ért semmi meglepetés.
Itt raktam le este a gépet és azért behoztam az összes cuccom reggel...hátha mégis...
Az embert nézd meg, akitől veszed!
Azért ezek nem olyanok, mint a régi szívó diesel mercik...
Állapotot nézz, valaki írta valamelyik fórumon, hogy a legtutibb, ha azt mondod a gazdinak, hogy ok, de le akarsz vele tekerni 100 km-t, lerakod a pénzt, teletankolod, megnézed az olajat és mész, ha sokat eszik, eszi az olajat, füstöl, stb...
A másik, hogy viszel olyat, aki ismeri a típust...
Mondjukí írhtasz is neki, kérdezd meg, milyen gumi van rajta, milyen lánc, cserélte-e? Milyen olaj, szervizkönyv... kérdezd ki
Átnéztem a kínálatot... szerintem max 500.
Ninja GS-e makulátlan, nekem sem jön be rajta pár dolog, bár életben sokkal jobb, valahogy egyben van, de műszakilag....hibátlan, én is leszedetnék róla dolgokat, de azt venném, nézd meg a garázsát és meggyőzőtt.
Ja...én nem hiszek a 10-20 ezer kilóméterekben, 10 éves gépeknél, már bocsi, de ezek nem MZ-k, itt ráülsz és már benne is van 3-4-600 km... és az a bajod, hogy már megint olajat kell cserélned, mert belepörgött 6000km...
fontos, hogy hideg motorral hogyan indul, mennyi idő alatt veszi fel az alapjáratot.
Szerited 550 reális az előbbi GS-ért?
De kíváncsi vagyok, muti róla képeket.
Vedd meg az enyémet....full extrás
Szeretnék venni egy GS 500-ast, és ehhez a segítségeteket kérném.
Mire érdemes figyelni, mik a típushibák ennél a motornál? Max. 2002-es évjáratig érdekelne, mert csakis Japánban gyártottat szeretnék venni.
Szerintetek az 550 reális ezért a vasért? http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-5680612
Köszi
szépen a válaszokat :)
Pontosan
Mondjuk ennyi pénzért szerintem is a legnagyobb előnye egy motornak ha megy, gyáriasan néz ki. De a beteg magyar piacon nem így gondolják. Mondjuk értelmes hirdetéssel lehet értelmes vevőt is találni
Lehet ,hogy visszapörgették az órát...vagy estek vele és cserélve lett..
Nem akarom ,hogy ez megmérgezze vashoz fűződő kapcsolatodat...az a lényeg ,hogy most jó..és téged szeret!