Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Asszem nem fogunk összeveszni rajta
Lehet hogy nálam van valami becsípődés,de rosszul vagyok az ilyen festésű(?) kupakoktól.
Bezzeg ez:
http://www.ebay.at/itm/Helm-KI...

Vagy ha adsz a csicsára és a kényelemre egy kicsivel többet, íme grafikával és arcpumbás belső párnával:

NOX N100

Az arcpumpával ahogy olvasom állítólag teljesen az archoz igazítható a belső párna, így kiküszöbölhető a méretváltozás a használat során, ill kényelmesebb is kell, hogy legyen, de én még nem próbáltam...
Nekem Uvex X-ride-om van.Én is látógépes vagyok,imádom a beépitett napszemüveget
Van több színben is:

NOX N940

És igen, bár én nem vagyok szemüveges, de úgy van kiképezve a belső napszemüveg, hogy ha kukker van rajtad, akkor se zavarjon
Persze, nekem pl. ezért tetszett meg az Airoh. Nem kell szarakodni a szemüvegcserével. (Én is szemüveges vagyok.) Ha szembesüt a nap, egy kézmozdulat és már le is csuktam a napszemüveg részét.
Na ez jól néz ki. Ezeknél a napszemüveg használható szemüvegeseknek is?
Vagy ha nem akarsz 30-40 ezret rákölteni, itt van egy legalább annyira jó 22e-ért:

NOX N940

Szerintem egész jó...
tapasztalatból mondom hogy használat esetén akár 1 számmal is nőhet a méret.Lesz S ből M es. Próbáltam már ilyet.
Használt sisakkal óvatosan, mindenképp próbáld fel. Az előző sisakom egy Nolan N100-as volt, eléggé leharcolt szivacsokkal. Túl is adtam rajta.
Próbáld fel.
Minden árból lehet alkudni.. valamennyit
Nó ja ez 10 el több mint amit szánok rá, de ha annyiért adná megvenném:) Nem hiszem h 10-et elenged. De a puding próbája az evés. Nem terveztem használtan sisakot venni, de ha ki lehet fogni jót, nincs kitágulva stb, akkor mehet:)
Van 100 oldal a keresője meg így nem dobja ki. Adnál direkt linket? Köszi:)
Akkor kukkants be az apróba. Van ott egy N43Air nagyon jó áron. S-es
Kicsi. S-M között.
Mekkora fejed van?
Amit rá tudok szánni az kb 25 pénz. Szép ez az x-lite de nincs ár sehol sem. Igen tudom, mentem esőben elég sokat, igaz robival és kb 75-el, de valóban jobb egy zárt sisakban. Mondjuk nekem felnyitható állas Grex volt, de az már ennél a sebességnél süvített. Nem volt az igazi, el is adtam.
Én is szemüveges vagyok, városba vagy rövidebb túrákra jó szolgálatot tesz egy felnyitható sisak. Egy Airoh Mathisse sisakom van, nem egy csúcskategória, viszont megéri az árát. Van benne napszemcsó is, így kimondottan hasznos.
Szeresd meg a zártat.Nagyon kelletlen az eső és a por amior úgy istenigazán pofánvág nagyobb sebességnél.
Mondjuk 80-90-el.
Köztes kategória is van, bár nem ismertek annyira. Kapásból én is csak a Nolan N43Airt tudom közülük megemlíteni. Szemüvegeseknek tökéletes
Köszi, na ezért írogatok ide, mert erről fogalmam sem volt. És jó látni a sok hasznos linket, tanácsot. A csizmáról esetleg van valakinek tapasztalata? Gaerne Strada? Azt már megvettem, lassan majd megjön. Aztán lassan a bukó és a kabát is terítékre kerül. Ja. Bukóban hülyeség gondolkodni etéren nyitottban? Szemüveges vagyok és azt már nagyon megszoktam. A zártat mindig utáltam. Volt felnyitható állas is meg sima zárt is. Nem szerettem. Szeressem meg vagy jó lehet egy jó nyitott is?
Pontosabban az idei modell kicsit más. De a lényegen nem változtat. Egy nem gyári új kesztyűért, ami újonnan volt 6ezer forint, sok a 4 rugó