az már nem örömmotorozás !
, de én pozitív inspirációnak veszem a "túrabeszámolót." nem mindig úsztok meg !
, ill.-ve így kell ezt csinálni .
Örülök, hogy a kérdésemre válaszoltatok, de sajnos nem lettem okosabb. Egy-két ember egyből eladni akar nekem kiput, ami remek lehetőségnek kínálkozhat, de nulla jártassággal a témában sajnos nem tudok véleményt mondani, sőt azt sem, hogy érdekelne. Először szeretnék kicsit elmélyedni a dologban, hogy mi merre hány méter és csak utána tudok vásárláson gondolkodni, ha körvonalazódik bennem nagyjából, hogy mire lenne szükségem.
Tehát, még egyszer szeretnék segítséget kérni sportdobbal kapcsolatban. Hol nézelődjek? Mik a számadatai egy ötszázasra felkerülő dobnak stb. Gondolom ami a ducati monsterre felmegy az a gs-re nem jó...értitek. Pl azt vettem észre, hogy lehet nem elég csak a dob rá, hanem leömlők is kellenek, mert ahogy nézegettem, úgy láttam, hogy össze van hegesztve a dob a leömlővel, míg a banditnál mondjuk meg van oldva, hogy bármikor lekaphasd a gyári dobot és feldobj egy sportdobot. A gs-nél mindenképp kell venni leömlőt is? Vagy van valami megoldás?
Köszi előre is!