Én jártam a klónjával....még a "sö"-jük is totál egál...Nőt a bukóra...pfff
Kártya,koponya,farkas,indián,szörny...stb. U.a gagyi kategória mint Sylvike IPSZOLONNAL
DE persze csak vicc volt. Már az is kókány hogy egy kawa cuccot raksz a susnyába. Vegyél inkább egy olyan motort ami megfelel az elvárásaidnak, ne sufnizd a gst.
az a baj velük hogy hülyén néznek ki egy túra gépen, lehet hogy én vagyok csak válogatós, de ha már kurwa mintákat nem tudnak nyomni a sisakokra manapság legalább nézzen ki jól
Napi szopás:
Beletettem a zx7 hátsó telót a motorba...gyönyörűen kihézagoltam...fasza külsőt kapott..stb...
Emelt is a seggén vagy 4 centit....tehát tetszett..
Hogy az a szájba..... húzófokozat állító ricnis b...ás..nem beleér a himbába....pff
...szét is faraghatnám...még jó is lehetne...de vagyok olyan hülye ,hogy nem stílusom a kókányolás....
Szóval BASSZA MEG!
Ne viccelj...........ami jó előre dőlve az jó nakedre is.
Gyakorlatilag ha a tested hasal attól még a képes feled ugyanúgy előre néz..............jó esetben.
Ha nem az már régen rossz.
Hát először is hogy miért csak 2 évig volt? Másik hogy a plexinél a beázás az tényleg valós probléma? Alapvetően csak jót olvastam róla, de mindenkinek az árával van a baja, gondolom próbáltál több sisakot is mielőtt megvetted, a többi sisak tudja ezt? Az összes rohadt sisak amit néztem komolyabb árkategóriába mind sportmotorra való, én egyenes háttal ültem fel a motorra először is egyenessel is fogok leszálni azok meg mind1 csak erre az előre dőlök pozícióra jók, szal alapvetően nem is láttam ezenkívül olyan sisakot ami túrázásra lenne jó, egyébként most milyen sisakod van?
Unokának meg majd úgy nyomod,hogy..
..tudod kicsi unokám..amikor még fiatal voltam..és még voltak benzines motorok...nagyapádnak volt egy brutális hondája..
Egyszer amikor tellett naftára éppen gurulgattam és láttam,hogy egy Lambó előzött egy Porschét...ami előtte egy ferrárit nyomott le....Úgy gondoltam ,hogy nesze neked lambo...és jól legyorsultam...
És még karcsú is.