Piszkosul felment a pumpa bennem, szerkezeti károkat meg nem lett volna érdemes okozni neki. Ha már megúszta pár centivel az ütközést.
Nagy sebességnél be is rázhatja a kormányt, ha lötyög, nem is beszélve a nagy fékezéskor. Ha koppan, akkor az előbb-utóbb szakad is. Ami a féktárcsánál nem egy előnyös dolog.
Megyek egy 4 sávos úton, a pali meg ott áll az út szélén, merőlegesen az úttestre. Oszt vár. Mikor féktávon belülre értem, lehajtott elém!
Jelentem a GS-sel lehet keresztben csúszni...
Fel a pacira és utána... 100 m alatt utolértem. Letessékeltem a bringáról, elmagyaráztam neki, hogy ez legközelebb nem biztos, hogy sikerül. (2 tőmondatban, cifra káromkodással lezárva
). És gazdagabbá tettem magam egy szeleppel. Az ilyen ökör tolja haza a bringát, még akkor is, ha a Föld másik felén lakik!
Néha nagyon hülyék tudnak lenni, és folyamatosan piszkálódnak!
Persze csak humorból, sose kapd fel a vizet.
Mert már megint meló mellett félszemmel olvasok hülyeségeket. Nem vagyok ám százas, majd megszokjátok, ha úgy alakul...
Hát, végülis ha nyílt napokon odaadják a vadizsír Drag Starokat próbakörre a Yamaha-nál, akkor talán ezt is odaadnák, max. jön mögötted a csóka másik motorral...
De oké, nem majrézok.
Kiporolhatod, persze, csak előbb én is leporolom a tudásomat, mert jó ideje nem ültem nyeregben...