Bazze.. állandóan hurcibálni kellett az egyetemre. Így volt a legegyszerűbb. Egyébként 1 darab játék is került rá az évek alatt, a GTA SA.. hibátlanul viszi, maximális grafikán.
Nekem valahogy jó boltnak tűnt anno megvenni a másfél éves gépet 200k forintért a 450k listaárral szemben.
Mondjuk nálam az akksi nem volt szempont, csak az hogy a grafikai programokat jól tudjam rajta kezelni. Újkorában 1 órás volt az akksi.. most így sok év után is bír még 45 percet. Bár anno a tesztekben is írták hogy bonyolult feladatba ne fogjuk akksiról mert 20 perc és kakukk.. De ez egy viszonylag erős gép.
Használt 1-1,5 éves laptop mint alternatíva , hogyhogy nem fordul meg senki fejében sem? Nekem valahogy logikusabbnak tűnik megvenni a tavalyi csúcstechnikát a jelen középkategóriásaival szemben..ha az áruk nem tér el
Ja igen és akármelyik laptopot is veszed meg a lithium ion akkumulátoroknak olvass utána, mi tesz neki jót és mi rosszat, sok ember tönkre vágja az akkumulátort egy év alatt, hol ott csak egy minimális oda figyelés kell, nekem 1.5 év után is vidáman tudja a 4 órát
Nekem 1 éves Pavilion g6-om van, fogásra nem rossz, nem nyeszereg meg ilyenek, barátnőmnek 2 éves HP-ja van, az is jónak tűnik ilyen szempontból, ezt csak azért mondom mert mikor válogattam és ami papíron jónak tűnt az megfogva egy borzalom volt, mintha valami olcsó gyerekjátékot fognék , egyébként nekem beporosodott ezért néha kikapcsolt más baja nem volt eddig, b.nőmén szar a szellőzés neki egyszer már megfőtt a vinyója, de alapvetően sztem a HP egy jó márka, bár egyik ismerősnek DELL-je van azoknak a nyomába sem ér!
Nah mind1 én az egészből azt akarom kihozni hogy először fogd meg amit meg akarsz venni, mert majdnem 200.000 ért gondolom te sem szeretnél olcsó tekeredős szar műanyagot fogni, arról nem is beszélve hogy mindenféleképpen 2 év garisat vegyél
Bocsi, még egy trükk... amiért érdemes korrekt garis és boltból érkezett karit venni, pl. ez aqua, mert ha beszarik a kártya, akkor vagy kicserélik ugyanolyanra, vagy levásárolhatod az új árát, de a pénzt is kérheted, mondjuk én kártyát akarnék, csak ennyiért már egy generációvall jobbat kapok, ha meg ráfizetek még jobbat. Szoktam röhögni, amikor a kretének 5000huf-al olcsóbban veszik tök ismeretlen noname helyről a cuccokat és egy év múlva már nem lehet megtalálni a boltot, megérte az 5 rugót...
Vannak trükkök, csak olyan kártyát veszek, aminek 36 havi garija van, ez most Gigabyte 2012.02 vett kártya, majd szólok, ha megvan az új kiszemelt. Az a trükk, hogy egyszer veszel jó kártyát és évente egy 10-15-öt dobsz kb. rá és mindig a középkategória tetejét birtoklod, ami mindenre elég... Na ez a gond a laptopokkal, csak egyben tudod cserélni.
Én meg nem 2-3 évente akarok max grafikán játszani, hanem mindig!
Srácok, az vegyen laptopot, aki mászkál a géppel, ha otthonra kell, pénzkidobás... Nézem, hogy egy csomóan otthon szenvednek a laptoppal, mert kanapén is netezni akar...megérdemli, mondjuk arra vannak tabok, de legyen...
kb. feléből veszel egy kibaszott izmos asztali gépet. Itt ülök egy 24-es monitor előtt 4 magos procival, 6 giga rammal, 1TB tárterülettel egy GTX560.asl és Full HD-ban játszom mindennel. Régi gép és ha valami elavul, cserélgetem, abból is simán veszek használtat, lapot/procit, videokarit 1 évesen szoktam eladni és ráfizetve cserélni.
Van laptopom, de első gépnek tuti nem venném, pénzkidobás.
XP témához... felejtsétek el, WIN7 és kész, persze nem mondom, hogy vedd meg, de azt sem, hogy törtet használj, de XP-vel már ne szenvedj, egy mostani gépnek W7 kell és kész.
Én még semmit nem cseréltem (a töltő kivételével) a gépen.. és ez egy 2006 év végi darab. Most meg már csak azért nem fogok cserélni, mert valószínűleg nem éri meg ezzel a továbbiakban nagyon foglalkozni, jobb lesz venni a köv min 5 évre beruházni egy újabb darabba.
Egyedül az tart vissza a laptop cserétől,hogy most perpill nem tudok leakasztani egy alig használt 1 év körüli csúcsmodell lapost sem..
Fazék topicban visszaolvasgattam a minap... 2006-os hozzászólásban a Pilot Road szett FZ6 méretben 90 ropi volt.. úgyhogy ha innen nézzük durván lementek az árak.
Mondjuk nálam az akksi nem volt szempont, csak az hogy a grafikai programokat jól tudjam rajta kezelni. Újkorában 1 órás volt az akksi.. most így sok év után is bír még 45 percet. Bár anno a tesztekben is írták hogy bonyolult feladatba ne fogjuk akksiról mert 20 perc és kakukk.. De ez egy viszonylag erős gép.
Nah mind1 én az egészből azt akarom kihozni hogy először fogd meg amit meg akarsz venni, mert majdnem 200.000 ért gondolom te sem szeretnél olcsó tekeredős szar műanyagot fogni, arról nem is beszélve hogy mindenféleképpen 2 év garisat vegyél
Én meg nem 2-3 évente akarok max grafikán játszani, hanem mindig!
1 vagy 2 gigás?
kb. feléből veszel egy kibaszott izmos asztali gépet. Itt ülök egy 24-es monitor előtt 4 magos procival, 6 giga rammal, 1TB tárterülettel egy GTX560.asl és Full HD-ban játszom mindennel. Régi gép és ha valami elavul, cserélgetem, abból is simán veszek használtat, lapot/procit, videokarit 1 évesen szoktam eladni és ráfizetve cserélni.
Van laptopom, de első gépnek tuti nem venném, pénzkidobás.
XP témához... felejtsétek el, WIN7 és kész, persze nem mondom, hogy vedd meg, de azt sem, hogy törtet használj, de XP-vel már ne szenvedj, egy mostani gépnek W7 kell és kész.
Egyedül az tart vissza a laptop cserétől,hogy most perpill nem tudok leakasztani egy alig használt 1 év körüli csúcsmodell lapost sem..
..sajnos..
Most a rosso 34e a hátsó 27e körül lesz meg az első.Ergo 61e.
Melyiket preferáljam?
Lenovo
HP pavilon
Asus
Acer
Másik kérdés.....Van Legál XP-m...bár azt nem használom mert saját magát teszi tönkre.....de ezek a masinák vajon tudnak xp-vel is működni?