) Más kérdés ,hogy a német nagy kategóriát presztizsnek tekintik...de akkoriban elenyésző volt a bevitel..
)
BUÉK!
Ez sajnos ilyen, ha nem áldoz az ember újra, az kell jó legyen amit talál, ami használt gumik terén elég halvány ebből a méretből!
De a hátsó ha 2008 fölötti megveszem,nagyon jó állapotban... Reménykedek,sok kitartó keresgélés után, hátha lessz egy kis szerencsém, én nem lessz 20 éves gumi ez is
És kösz h megosztottad a tapasztalatod velünk
Zsigákkal versenyeztek az udvaron ki tud többet kihozni belőle 2 gyertyával mert kilopták még a gyárban belőle.
Szétkaptal egy váltót mert az istennek nem jöttek rá mért csak 3,4- és hátramente volt rajta.
Az iván benehgyott egy csvarhúzót és még sorolhatnám.
De attól még most istenítik szerencsétlen kereklámpásat.
Azon tanultam vetetni.
A ganz felé a kis lejtőn gödöllő felől a tesedikig rámszóltak 40-el hogy ne nyomjam mert csörög.
Van mindenre jó és ellenpélda.
Én pl a puntóval úgy vagyok hogy be votam szarva mikor kell komplett kormáyoszlopot cserélni szervóval.............oszt mivan?
Semmi.Azóta is jó.
11 éves majd 200e Km és még a lengéscsillapítók is a gyáriak.
Két hengerfejt tömítés egy termosztát,egy generátor felújítás meg talán egy kormányösszekötő gömbfej volt rajta.
Pedig a híre szerint már bontóba kéne tolnom.
Jó az ülés 5x hegesztettem márt mert mindíg szétnyílik az a gatyagumi erősségű lemez amiből csinálták.