Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem teljesen.
Vót egy CBR ami nem jutott fel az Edelweisre mert kinyuvadt.
Beállítás kérdése.
Ha túl szegény a mostani akkor fenn már nem biztos hogy elég legyen.
Baromság.
Nem is kellett semmit állítani? A kicsit jobban pörgetés nekem már a Mátrában meg a Sturecen is előjön, aztán az erősebb gépek mégis elillannak előlem.
Mondjuk a glocner úgy önmagában pite.

De a két kapu közti átvezető út..................
Hallottam olyat hogy 2000 m felett kell állítani az alapjáraton karbis gépeknél.
Egyik se... Montenegro!
milyen hülye kérdés ez? Persze hogy felmegy.... még le is jön Nyáron utassal meg csomagokkal mentem a gs-el Glockneren kicsit jobban pörgettem aztán kész...
Má mér ne menne fel? Ha nekem felment a Stelvio-ra....
Szentigaz................800-után már tényleg nem tudnék leszállni.
Szlovák paradicsom fele én is készülök. Tavaly is voltam, és nyár derekán kisebb kirándulással egy naposra kihozható.
Adatlapomon ott fityeg az 526 endurance
Ha CNC akkor igen.
félkirgiz
Nem lehet hogy nem lent, hanem fent a fékkarnál van a gond?
Jó volna mindkettő...
Glocknerre felmegy a GS?
50 nap múlva vázz...keresztre feszítselek hogy tudd?
Nyár közepén a Glockner és vidéke nyár elején-végén a horvát part....ezek elérhető áron is vannak elérhető közelségben...
Amit Foregon linkelt az fasza, csak nekem most nem játszós. Két hónap múlva mondjuk nekem ideálisabb lenne, de majd meglássuk...
Gumiszélkoptatás ügyében (magyarán aktív kanyarvadászat) melyik jobb? Horvátország, vagy Ausztria? Büdös bunkó vagyok, de a látnivalóságok nem érdekelnek, csak amit út közben látok. Én egy ilyen "HALADÓ" impresszionista vagyok.
Ennyit nem akarok 1 nap alatt oda és még egy nap alatt vissza....nem kínlódni megyek hanem élvezni a motorozást...
A rövidebb túra kb 4 óra alatt megvan és jó sok létrás meg függeszkedős van benne...a hosszabb túra nekem csak kínlódás volt (igaz épp beteg is voltam), de ott fele annyit másztunk a folyó fölött és a létrákon mint a rövid túrán...
Itt az útvonal. Jó, tudom, nem Horvátország, de kit érdekel? Ez is nagyon szép hely.
A baj hogy európa túl civilizált az igazi kalandhoz a keleti régió meg túl szegény.
Én simán csak lelkiismertfurdalást éreznék a 4-5 millás béemvén ülve kb egymillás elkölthető kerettel mikor a városokba beérve az a sok vékonykarú kiskölök néz rám csokit meg aprót koldulva.

Inkább egy ilyet nyomnék le ha má kaland.

http://www.youtube.com/watch?f...
Hogyne lenne elég! Igaz, kell hozzá egy betegség is, miszerint nem tudsz leszállni a motorról egész nap.
Sajnos én is messze vagyok tőle.
De azé próbálkozom: kicsi pénzből kicsi kaland.
Nulla emelet....
De csak ha tényleg kis gyaloglás ulla emelet és nem kell kanapét felvinni.

A legutolsó óta eléggé bekattant a derekam.