Ahogy mondtad már van kezdeti "tőkéjük". Ehhez gyűjtenek $-t, és továbbléphetnek. Több legyet ütnétek egy csapásra....
!
De én csak egy szőkített nyúlprémes vagyok, nem értek ám hozzá!
Én voltam kíváncsi a véleményedre.
, ez teccik. De egyébként azt vettem észre, hogy az ilyen pizsiben motorozóknak a 90%-a nem int vissza. Lehet annyira kapaszkodik a kormányba, 1 kézzel már nem m1 a motor
...
. Hihetetlen volt, 47 fok árnyékban
... De azért nem tiltakoznék, ha vissza kéne mennem
. Te merre jártál?
Nem tollas a nyúlgerinc!
Ahogy láttam már nem az éltet (főleg Zsuzsival), hogy száguldozz, és gizdázz, hanem maga az ÉLMÉNY az, ami motivál! Ez pedig talán költségtakarékosabb, ha most egy olyan gépet veszel, amit nem kell a közeljövőben cserélni. Biztos vagyok benne, hogy nem lenne nagy Neked egy ekkora gép jó kis nyomatékkal, és erővel, hiszen az pölö előzéseknék jól jöhet, és egy 140-es átlag túratempó kényelmesen tartható vele, emelett kényelmesebb, mint kisebb tesó, és csak egyszer kell a konzolokra, átírásra költeni. Szerintem. És fogyasztásban sem lehet akkora különbség, bár ebben nincs tapasztalat.
... Köszi, majd szólok, ha esetleg kifogytam a gumisokból, még van pár hely amit végig kell járnom... Közben meg azért csak dolgozni is kéne
.
)
kérjek címet, ahol meg tudod nézni a gumákat? Állítólag vidéken vagy egy olcsó hely, és olcsó a szállítás is.
) 800 km 2x 10 perc pihivel. És az akkori páromat hibáztatom, hogy egyrészt ő felült így, másrészt megengedte, h én is felüljek így. Pedig ott volt a ruha a dobozban. Csak ugye "meleg" volt. Naja. Lehet, hogy gáz, de én lenézem azokat, akik így "gizdáznak" a gépeiken.
Nameg: a csaj hátul. Nincs meleg, ellenben a dereka kilóg teljesen és még csak egy nyamvadt párezer forintos vesevédő sincs rajta!
eszement majmok.
Nagyon megérintenek ezek az értelmetlen halálesetek!
Nem festünk ördögöt. Angyalok meg úgyis vannak, és vigyáznak ránk.
, másrészt hozzá vannak szokva a cikázó robogósokhoz, motorosokhoz. Naggyon fura volt. Pláne utána motorra ülni idehaza
...
...
.
...
Annyira félek, hogy egyszer itt is egy ilyen hír jelenik meg....
Akkora lesz az önbizalmam, hogy utánfutót kell rendelni, és arra felpakolni a csomagot!
Jó keresgélst!Széles utat!