Szerintem manapság egy bizonyos szinten mindenki gagyit árul.
"Tervezett avulás"
Nem üzlet olyat eladni ami egy életen át kiszolgál.
Csak mindenki másként közelíti meg.
Ha Hárlid van, meglehet amíg élsz, de majd elköltöd alkatrészre azt a pénzt amit el kell költened hogy működjön a világ.
Más gyártók, meg inkább arra ösztökélnek hogy vegyél valami mást, valami újat.
Meg a Mercedes Citan, meg még sorolhatnám.
Ez a vége, ha egy komoly hagyományokkal rendelkező gyártó elkezd gagyit árulni. Sokkal többet veszít, mint amit megspórol a fejlesztésen.
Szerintem nem szóltam le. Mondom nem szar, csak kisebb figyelmet fordítanak a gondos kivitelezésre.
Ha a kipu kapna egy rendes bevonatot, és emiatt 5000 Ft-al többe kerülne a motor nem vennénk meg, vagy miért van ez a hozzáállás a minőséghez?
Szerintem minden gyártónak megvannak a jól, és a kevésbé jól sikerült modelljei.
És hiába BMW, HONDA, SUZUKI, vagy netán YAMAHA, mind-mind belenézett már egyszer abba is, hogy egy modell nem volt épp világverő.
Legutóbb a Bajorok csúnya fiaskója a Kymco blokkot rejtő bmw robogóval ugyebár...
Igen, én is ezt mondom. Nem szar, de mindenben gyengébb picit, mint a Honda, Yamaha.
Őszintén szólva én az utóbbi időben a Yamahát kezdem többre értékelni a Hondánál.
Mondjuk ezt nem tudtam, gondolom Spanyol volt.
Egyébként a régi Swiftekkel is ez volt, a Japánok jobban össze voltak rakva.
Sajna a sorrend az számomra a Honda, Yamaha, Suzuki, de ez minden szinten megjelenik árban is, de messze van a szartól!
A GSX-R is Suzuki, arra pedig nem hallottam még ilyen negatív jelzőket?! Ebben is van prémium kategória meg volumen orientált típus. Viszont én utóbbit sem mondanám gagyinak, max. figyelmes gazda kell neki...
De szerettem azt a filmet, igazi modern kori klasszikus...
"Tervezett avulás"
Nem üzlet olyat eladni ami egy életen át kiszolgál.
Csak mindenki másként közelíti meg.
Ha Hárlid van, meglehet amíg élsz, de majd elköltöd alkatrészre azt a pénzt amit el kell költened hogy működjön a világ.
Más gyártók, meg inkább arra ösztökélnek hogy vegyél valami mást, valami újat.
Ez a vége, ha egy komoly hagyományokkal rendelkező gyártó elkezd gagyit árulni. Sokkal többet veszít, mint amit megspórol a fejlesztésen.
Nem azt mondom,hogy gyenge,csak úgy nem tudom
Elhiszem gondolom,hogy számít az a + tizen pár lóerő.
Ha a kipu kapna egy rendes bevonatot, és emiatt 5000 Ft-al többe kerülne a motor nem vennénk meg, vagy miért van ez a hozzáállás a minőséghez?
És hiába BMW, HONDA, SUZUKI, vagy netán YAMAHA, mind-mind belenézett már egyszer abba is, hogy egy modell nem volt épp világverő.
Legutóbb a Bajorok csúnya fiaskója a Kymco blokkot rejtő bmw robogóval ugyebár...
-Nem, gyönyörű szép!
A Mercedes CLK-GTR is 10x drágább a Ferrari 355-nél, mégsem 10x gyorsabb, vagy 10x jobb nála!
Őszintén szólva én az utóbbi időben a Yamahát kezdem többre értékelni a Hondánál.
Fullgas tesztnap
Egyébként a régi Swiftekkel is ez volt, a Japánok jobban össze voltak rakva.
Sajna a sorrend az számomra a Honda, Yamaha, Suzuki, de ez minden szinten megjelenik árban is, de messze van a szartól!