Triumphbudapest.
Hirtelen kuka lett az akksi egy kúton.
Se köpni se nyelni nem tudtam így telefon a kereskedésbe (fingom nem volt mi a gond és sürgetett az idő nekik meg megvan a teljes diagnosztika és alkatrészbázis)
Paltóra fel és száguldás be.Szombaton már tegerparton akarom lógatni a lábam.
Nya ők gyári beépítésű akksit mondtak ami yuasa.Hogy honnan van az tudja a fene.Szerintem yuasa corp. hogyí lehessen számlázni.
Ha lett volna időm kísérletezni tuti kiszaszerolom és nem ez megy bele.
A másik meg hogy nem Horvát tura vagy gumi, hanem Horvát túra és gumi. Szerintem van ráció a jó állapotu használt gumikban. A többiek látták hogy milyen frankó kis Pilot Powert szereztem előre 10 000-ért. És kb 95%-os volt...
De még mindig PR2, nem BT45.
Én is így jártam, szintén Metzeler Lasertec, elől az enyém is szét van repedezve, 13000 km van benne, e szezonban lenne 5 éves a gumi (DOT-száma szerint), de azt már nem éri meg - jövő héten gumicsere.
Tudom, hogy 150-esed van, bár nem tudom minek. Gyakorlás teszi a mestert, nem széles gumi.
Ha "figyelmesen olvasol", és keresgélsz, a 130-as gumik 20 alatt vannak, a 23800 pedig a 150-es ára.
De íme, böngéssz: Delta gumi
Ha figyelmesebben végigolvastad volna a hozzászólásokat, még ezen az oldalon is ott van szerintem (Ganja írta) hogy nekünk felni cserével együtt 150-es gumink van hátul.
Ez a "Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak" tipikus esete.
Szóval megvan 20 ezerből, de az ára mégis 23800, de persze 150-esről volt szó, ami alsó hangon is harmincezer felett van.
Az már csak hab a tortán hogy nem PR2, hanem BT45.
Hirtelen kuka lett az akksi egy kúton.
Se köpni se nyelni nem tudtam így telefon a kereskedésbe (fingom nem volt mi a gond és sürgetett az idő nekik meg megvan a teljes diagnosztika és alkatrészbázis)
Paltóra fel és száguldás be.Szombaton már tegerparton akarom lógatni a lábam.
Nya ők gyári beépítésű akksit mondtak ami yuasa.Hogy honnan van az tudja a fene.Szerintem yuasa corp. hogyí lehessen számlázni.
Ha lett volna időm kísérletezni tuti kiszaszerolom és nem ez megy bele.
Hol vetted? Illetve hol lehet eredeti Yuasa-t venni?
Kb az a szitu, mint az előző kérdés a lánccal.
De még mindig PR2, nem BT45.
Fenn van az első két évad a jutyubon, HD-ben. Mostanában ez a program, ha van fél órám.
Az a power 2c nagyon szép és nagyon olcsó volt.
Ha "figyelmesen olvasol", és keresgélsz, a 130-as gumik 20 alatt vannak, a 23800 pedig a 150-es ára.
De íme, böngéssz:
Delta gumi
Ha figyelmesebben végigolvastad volna a hozzászólásokat, még ezen az oldalon is ott van szerintem (Ganja írta) hogy nekünk felni cserével együtt 150-es gumink van hátul.
Ez a "Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak" tipikus esete.
Szóval megvan 20 ezerből, de az ára mégis 23800, de persze 150-esről volt szó, ami alsó hangon is harmincezer felett van.
Az már csak hab a tortán hogy nem PR2, hanem BT45.