Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért köszi
Csak használtat teszek fel évek óta.....
Haverod vett egy Vietnámi SV-t?
...ez sem rossz
Hát ki más?!
Eredetit fingom sincs.
Triumphbudapest.
Hirtelen kuka lett az akksi egy kúton.
Se köpni se nyelni nem tudtam így telefon a kereskedésbe (fingom nem volt mi a gond és sürgetett az idő nekik meg megvan a teljes diagnosztika és alkatrészbázis)
Paltóra fel és száguldás be.Szombaton már tegerparton akarom lógatni a lábam.
Nya ők gyári beépítésű akksit mondtak ami yuasa.Hogy honnan van az tudja a fene.Szerintem yuasa corp. hogyí lehessen számlázni.
Ha lett volna időm kísérletezni tuti kiszaszerolom és nem ez megy bele.
Zoli!

Hol vetted? Illetve hol lehet eredeti Yuasa-t venni?
nem ismerem
Nehéz is lenne bármiről.
Nem is akartalak, csak Foregont kérdeztem hogy ismeri e azt a gumist.
Nem tudsz meggyőzni! A használt gumi ebben az árkategóriában nem alternatíva szerintem.
Kb az a szitu, mint az előző kérdés a lánccal.
A másik meg hogy nem Horvát tura vagy gumi, hanem Horvát túra és gumi. Szerintem van ráció a jó állapotu használt gumikban. A többiek látták hogy milyen frankó kis Pilot Powert szereztem előre 10 000-ért. És kb 95%-os volt...
De még mindig PR2, nem BT45.
Szoktátok nézni a Hazajárót? (Dipshiten kívül persze.)
Fenn van az első két évad a jutyubon, HD-ben. Mostanában ez a program, ha van fél órám.
Most vettem meg az évszázad legdrágább yuasa akksiját...............valamin csak meg kell spórolnom.
Az a power 2c nagyon szép és nagyon olcsó volt.
Én? Én sem tudok motorozni.
Én is így jártam, szintén Metzeler Lasertec, elől az enyém is szét van repedezve, 13000 km van benne, e szezonban lenne 5 éves a gumi (DOT-száma szerint), de azt már nem éri meg - jövő héten gumicsere.
Kérlek taníts mester!
Tudom, hogy 150-esed van, bár nem tudom minek. Gyakorlás teszi a mestert, nem széles gumi.
Ha "figyelmesen olvasol", és keresgélsz, a 130-as gumik 20 alatt vannak, a 23800 pedig a 150-es ára.
De íme, böngéssz:
Delta gumi

Ha figyelmesebben végigolvastad volna a hozzászólásokat, még ezen az oldalon is ott van szerintem (Ganja írta) hogy nekünk felni cserével együtt 150-es gumink van hátul.
Ez a "Moszkvában Mercédeszeket osztogatnak" tipikus esete.
Szóval megvan 20 ezerből, de az ára mégis 23800, de persze 150-esről volt szó, ami alsó hangon is harmincezer felett van.
Az már csak hab a tortán hogy nem PR2, hanem BT45.
Én is használtat raktam fel előre.
Ebben a méretben BT45: 23800.-
A GS-re 130-as gumi való, abból ennyiért válogathatsz! Nem kell rá szélesebb!