igeeen
reggel egyáltalán nem áztam meg míg beértem, szerencsére akkor nem esett...most viszont ömlik folyamatosan
remélem 2 és 3 között épp szünetet fog tartani
Van még két haverom akikkel néha elmegyünk erre-arra, egyik a Freewind jét a másik a 2007-es Transalp ját fogja vinni. Valamikor én is elmegyek hozzá némi ellenőrzésre.
Sajna a szerelősrác, akihez Szolnok mellett hordtam, mondta, hogy már nem foglalkozik ilyesmivel, azon a környéken nem nagyon volt annyi melója, hogy megérje, na meg jól is dolgozott, így 1-2 évente tértek hozzá vissza csak az ügyfelek, mivel nem volt mit javíttatni...
Ja meg lehet félreértettél, nem volt baj vele, hogy hozta a srácot, sőt, én is tisztább lelkiismerettel adom oda, ha tudom, hogy valaki hozzáértőbb is megnézi.
Azon viszont elönti a f.s az agyam, ha elmondja mi a baja vele, megcsináltatom és mégsem kell...
Úgy mondod, mintha valami agyműtétről lenne szó, holott megvárható azonnali javításról 10eFt alatti munkadíjjal...
Megvárom mit mondanak, de ettől függetlenül megcsináltatom. Holnap hívom a gyáli szakit időpontért...
Szerintem ha nem h.ly.k megvárják azt az 1-2 napot és viszik gond nélkül. Bár amúgy is úgy volt, hogy szombaton jön érte, ma csak foglalózta volna, de szombatig az új akkut is be tudom tenni, meg a szimeringet és az olajat is lecseréltetem...
Ha utána sem kell, akkor tényleg megérdemel a srác egy nyakast...
Őszintén szerinted egy csaj aki nem ért hozzá plusz a mai piaci helyzet(van motor dögivel), rögtön egy új nyitják valaki rögtön egy elsô villa szét boritasra vágyik?
Ez nem egy30 ezer ft os Simson hogy majd egyszer megcsináljuk ennyiért valamikor..
A csaj meg úgy volt vele a srác jobban ért hozzá, azért vitte magával .
Múlt héten pénteken mentünk baby-mmel 100km-t a városban shoppingolás címszóval, lehet a 2 emberes, kocsisorok közötti fékezgetés és gázadogatás tett be neki, na meg persze múltkor mögötted a szlovák utakon is megfogtam 2 kátyút
Elment próbaútra a srác, akit a potenciális vevő csajszi hozott, és minden szép és jó volt, de mikor visszajött emiatt nyavajgott és most idegesít.
A csajszi már toporogva várta, hogy adhassa a foglalót és szombaton vigye a gépet, de a srác aludni akar rá és tűztek is. Na gondolom nem akarja megvetetni, csak az a bajom, hogy ha egy k.b.sz.tt 6000Ft-os szimering és olajcsere miatt, akkor k.pj. be, ha meg centír gond, akkor meg főleg k.pj. be, de ha "csak" így akar majd alkudni, akkor meg muszáj tudnom, hogy mégis milyen értékű "hibába" kötött bele...
reggel egyáltalán nem áztam meg míg beértem, szerencsére akkor nem esett...most viszont ömlik folyamatosan
remélem 2 és 3 között épp szünetet fog tartani