Azért szó nélkül nem tudok elmenni minden felett. Bár, nem rossz terv, ha passzívan hagyja az ember, hogy kidühöngje magát a Pubi! Legközelebb megfontolom... ez most el lett b@szva!
"Gyerekek"!
Aki megmondja mi vonzza ide ezeket a lényeket (nem nevezném embernek őket), annak isten-bizony fizetek egy sört, vagy egy bambit!
Ha csak 1-2 oldalt visszaolvasna (lehet h nem tud), rájönne a szerencsétlenje h EZ NEM az a topic ahol ilyen beszólások a divatosak. "Áccerűen" nem értem! (ja persze mert én vok a...)
esSO! Ezt magam sem értem, de kamatoztatni fogom a tehetségem. Ennél kisebb adottságokkal rendelkező emberek is lettek már milliomosok!
Még a végén kiderül, hogy én vagyok a "szent kút"... ők meg a szomjazó nyájam. No, hát én nem vagyok semmi jónak elrontója: "vizelek" nekik, bele a szájukba... mocskosabb úgy sem lesz tőle!
Hát, Zema! Mondasz valamit...
Bár, az általam ismert ördögök maguktól fújják az orrukat! RAJ kicsi örDÖG (szeretne lenni), mert a lányok a "rosszfiúkat" szeretik... és ő most nagyon rossz volt!
Szerintem ez a legjobb fórumszoba és kár összerondítani ilyen fenyegető hozzászólásokkal (főleg. hogy egy motoros hölgyet fenyegetsz)! Mire való ez? Legalább a motorosok tartsanak össze!
Ezt a fórumot pont azért szeretem, mert itt a barátságról és a motorozásról (összetártásról) szól!
Kérlek ne rondítsd el!
Üdvözlettel
Teddy maci bajban? Állati lehetetlenség! Bár, ha indokkal alátámasztod a feltételes fenyegetést, még lehet, hogy el is gondolkozom rajta.
Most a legnagyobb bajom, hogy tele a hasam dinnyével! És ennék még...
Te tényleg ilyen sík vagy? Itt SENKI SEM ismer semmilyen pallert, meg throttle-t.... ( azt hiszem jobb is így nekünk ) és nem is szoktunk beszélni róluk, csak ha ilyen idióták jönnek és beszólnak annak, aki semmi rosszat nem tett és mondott.
Ismétlés a tudás anyja: SENKI SEM ISMERI EZEKET AZ ARCOKAT, szóval be lehet fejezni a köpködést, meg a topik látogatását!
Darázs,a szellemi párbajról jut eszembe,mióta írjuk ly-al a párbajt?Te szerencsétlen,inkább maradtál volna csendben,mert a végén Teddy maci valóban bajban lesz.Akár milyen okosnak hiszitek magatokat,beszéljétek meg MSN-en a throttle ,paller dolgokat,senki se kiváncsi rá.Állandóan csak vitatkoztok,erről szól az egész oldal.Aztán még ti vagytok megsértődve ha valaki szóvá teszi.
Béke...
Nekem is szokott lenni 1-2 emberke aki osztja az észt.......
a., verzió: elküldöm a jó anyjába......
b., verzió nem foglalkozok vele.........
Én általában a B-t választom.......hadd forrjon a sok hülye magában:-)
Leálltok itt válaszolgatni.......
Én má mondtam:-) Akinek nincs kitöltve az adatlapja annak nem szívesen vagy egyáltalán nem válaszolok......iszonyat egyszerűen kiküszöbölhető:-)))))
Bár ha megnéznék mások is? Akkor kiderül hogy itt egyedül Én vagyok Adonyi:-))))))
Vagy lemaradtam valamiről?
Akkor maradj otthon átugrok egy ücsire:-))))
nem a kék villámmal megyek....hisz Adonyba elég a sárga is:-)
Vagy már megint elköltöztél?
Nem is tudtam hogy Te is Adonyi vagy:-)))))
Aki megmondja mi vonzza ide ezeket a lényeket (nem nevezném embernek őket), annak isten-bizony fizetek egy sört, vagy egy bambit!
Ha csak 1-2 oldalt visszaolvasna (lehet h nem tud), rájönne a szerencsétlenje h EZ NEM az a topic ahol ilyen beszólások a divatosak. "Áccerűen" nem értem! (ja persze mert én vok a...)
Még a végén kiderül, hogy én vagyok a "szent kút"... ők meg a szomjazó nyájam. No, hát én nem vagyok semmi jónak elrontója: "vizelek" nekik, bele a szájukba... mocskosabb úgy sem lesz tőle!
Bár, az általam ismert ördögök maguktól fújják az orrukat!
ez az ügyészségen nevezhető "perdöntőnek". vigyázz!
"Akár milyen okosnak hiszitek magatokat,"
AKÁRMILYEN! TE! EGYBEÍRVA! ÉRTEEEED! nálad sztem itt mindenki okosabb!
HÚZZ A ***CSÁBA! (hüvelykujj le smile, majd középső fel smile)
Te mi a jóistent csinálsz, hogy az ilyen szellemileg kihívásokkal küzdők mindig megtalálnak?
Kezdem azt hinni, h van benne vmi!
Ezt a fórumot pont azért szeretem, mert itt a barátságról és a motorozásról (összetártásról) szól!
Kérlek ne rondítsd el!
Üdvözlettel
Szól-e még épületeset... nem is tudja maciesze.
Most a legnagyobb bajom, hogy tele a hasam dinnyével!
Ismétlés a tudás anyja: SENKI SEM ISMERI EZEKET AZ ARCOKAT, szóval be lehet fejezni a köpködést, meg a topik látogatását!
Tudod én még a múlt század közepéből vagyok
Béke...