Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hüüühaaa...most nagyon megijedtem ám!
Ezért még szorulsz
Így igaz...
De lehet nem is amikor eszembe jut, hanem elég csak...
Azt elfelejtettem írni, hogy hiába értetek volna oda időben, akkor is csak arra lett volna jó, hog fetrengtek a betonon a röhögéstől, de nekem tuti nem tudtatok volna segíteni, esetleg még le is filmezed...ismerlek ám....
Azt gondolom, és a titing után lenne megint valami, ami csak eszedbe jut és röhögőgörcsöt kapsz...
Csak sör mellett, annyira kínos
Gyerekek, majdnem meghaltam...
Megyek XJ-hez, mondja 10 perc és ott lesznek, várjam meg a műhelynél.
(az a baj, hogy most is röhögök, amikor írom, mert annyira gáz volt)
Megérkezem, ledobom a cumóm, rágyújtok és mászkálok a műhely előtt és látom, ott áll az XJ900 (márhogy a vas). Vezettem már párszor, ültem rajta, ismerős vas, mint a rossz gyerek aki nem tud magával mit kezdeni, gondoltam ráülök.
Feldobom a testem, de már akkor is kellett volna éreznem, hogy valami nem stimmel... lábtámasz rugós, felpattant és érzem, hogy baszki ezt nem áll vízszintesen sőt... betámasztom bal lábbal, de egyszerűen nem megy, nem bírom visszaemelni és pláne nem még a lábtámaszt is kihúzni. Na akkor elkezdtem röhögni, mert ilyen nincs, ott feszülök tök egyedül egy kibaszott betonudvaron, sehol egy ember és nem bírom visszaemelni, lerakni meg nem akarom... modom, akkor megvárom így őket, de akkor eszembe jutott hogy fognak röhögni, mégjobban röhögtem...
Közeben érzem, hogy ez annyira nem vicces, mert ez valami kurva nehéz, próbáltam mindenhogy felállítani a dögöt, de nem tudtam, végül pár perc szenvedés után, finoman leengedtem a földre, na onnan már pikk-pakk felkaptam és abban a pillanatban befutottak XJ-ék... miután szétröhögték magukat a haldoklásomon (begörcsölt a combom a karom a hátam meghúztam), mellékesen megkérdezte, hogy hogy teszik most az XJ900, mert kicserélte az első rugót és most 4cm-el magasabb
Bizonyos jelekből észrevettem....
Kellene előre fékbetét. Mit ajánlotok, honnan vegyek? 2002 E
Nem ázott, reggelre volt egy kicsit harmatos, de az megszáradt mire odakerült a sor, hogy pakoljunk, és át is törölgettem szárazzal mindenhol.
Jó szolgálatot tett, köszi még 1x!
Ennek hallottam hírét!
Végig néztem volna mit bénázott, szenvedett vele!
Igen volt olyan szakasz ami teljesen király volt, de volt olyan része, hogy pl. 50 méter beton út aztán 15 m vagy még hosszabb murva és ez váltotta egymást km-ken keresztül nagyon sok helyen
Én simán ráeröltettem a 8-as gumi duplafalút. A tanknál kicsit szikével levágtam a domborulatból ahol összeér a 2 cső. Asszem tökéletes lett és egyhamar nem lesz vele gond. Megnyugtatóbb mint bármelyik más cső.
Bakker..tök jóó...de kihagyom...kaptam az ex-től mayerfont :)
Na ezt a storyt meghallgatnám tőle is.
Helló!
Van egy olyan problémám , hogy megyek a gs el és egy idő után kb 10 perc , valami elkezd ciripelni. Úgy hallom , hogy előröl jön és ha megállok , akkor nem hallani. Tehát nem a blokk. Kicsit olyan mintha a fém fémen csúszna. Nem hiszem , hogy a fék lenne mert ha behúzom , akkor is hallani. Valamikor találkozhatnánk itt pesten , hogy valaki hozzáértőbb is megnézze!
Jut eszembe, egy kérdés.
Ázott a sátor, vagy nem kell kitenni száradni?
Nemtom mi történt a kilenccával,nem voltam ott,csak Krissal
Ráült egy próbára,felállította,oldalsztender felhajtódott(mert ez ilyen),amikor vissza akarta támasztani szomorúan vette tudomásul hogy nincs mi megtartsa a motort a saját lábán kívül. Gondolom tartotta a 240kg-ot 1-2 percig,majd elfektette:))))))))))))Mikor beértünk a műhelybe,ott haldoklott. Látnom kellett volna a feszülését
Bezzeg engem nem tudott elkapni...

Mi történt 900-zal?
Ja,ma feküdt a kilenccá.......Kuplungkar,fejidomtartó(meg lett javítva),bal blokkfedél.
Viszont megtudtam hogy Krissal megunta hogy baxtatjuk a Shrek teste miatt és nekiállt gyúrni.Ma pont nálunk tartott pár perces bemutatót.Tricepszre és combra erősít.Akár 3 percig megtart kb 240kg-ot
Talált süllyedt!

A debreceni virágkarneválon lesz
Jó az ízlésed!
Nem, szép az, nekem így tetszik