Azt vedd meg, jó ár. Lakatosnál se lesz olcsóbb, vagy ha igen nem lesz olyan minőségű... akkor nem lesz színterezve, nem lesz olyan erős, oda kell vinni a motort méretet venni, majd később visszamenni, jópofizni kell stb.
Jó megközelítés, hogy nőtől kérdezed, hogy mekkora dobozra van szüksége! :))) Jogos! :))))
Az ernyőt max a helyére fogom kötözgetni. De nem célom azzal motorozni, esetleg csak rövid távon.
Hát a 20 kilós ejtőernyőd nehezen fér bele dobozba, de ha nem ez a cél, akkor szvsz. Móni doboza már mindenre elég. Az egysisakos kicsi, akkor már dupla legyen.
Móni, neked mekkora a dobozod?
Zsófi begyűjti a nem hétköznapi arcokat. :)
Nem tudom még mekkora doboz kéne, akkora, hogy pár napos túrára el lehessen vele menni. Szerintetek mekkora az optimális doboz? Érdi lakatos? Az szuper lenne!
Múlt héten leruccantam a Balcsira, kellett vinnem hálózsákot és derékaljat is. Eléggé szívás volt a túrázós hátizsákot kötözgetni a hátsó ülésre...
Üdv!
Na örülünk, hogy idetaláltál, ki gondolta, hogy kiket lehet találni a fodrásznál Nézegetjük a dobozokat, azt ált. platnival adják, utána megadom a lakatosom számát, Érdi. Ő csinálta Isti konzolját is aprópénzért. Mekkora doboz kell? A többiek tudják, mit érdemes venni, meg vadásznak is folyamatosan, Móninak is itt találtak.
A gurulásokat meg felírjuk szinte mindig, szvsz. valóban jó a társaság, vannak Törpök, meg Ogrék és mindenféle szerzetek, meg típusidegenek, akik beragadtak, mégis egy nyelvet beszélnek.... néha
Na igen
Még ha nem is úgy tűnt, nekem tetszett az a két nap. Arra jó volt, hogy sokkal bátrabban vágtam neki utána Erdélynek, na meg most már az sem annyira érdekel ha melóba menet 10-20 km-en keresztül esik az eső. Mi az az ottani 80-100 km-hez.
Egy lakatos műhelyben töredékéért legyártják neked.
Több embernek van ilyen cucca, szerintem valaki meg is osztja veled a szükséges méreteket, "tervrajzot". Aztán már csak egy doboz kell, olyat meg el lehet csípni néha olcsóbban is. Szerintem arról is kapsz tippeket. Én szerencsére már ezekkel együtt vettem a motort.
Az ernyőt max a helyére fogom kötözgetni. De nem célom azzal motorozni, esetleg csak rövid távon.
14e körül láttam az ebay-en givi konzolt itáliából, szerintetek azt a részét a lakatosnál olcsóbban megúszom?
Móni, neked mekkora a dobozod?
Neked jól tudom, hogy platnid volt és dobozod volt, odavitted és a többit a kasznis Gyurika csinálta? Mennyi volt? Vagy mi a sztori?
Nem tudom még mekkora doboz kéne, akkora, hogy pár napos túrára el lehessen vele menni. Szerintetek mekkora az optimális doboz? Érdi lakatos? Az szuper lenne!
Múlt héten leruccantam a Balcsira, kellett vinnem hálózsákot és derékaljat is. Eléggé szívás volt a túrázós hátizsákot kötözgetni a hátsó ülésre...
Na örülünk, hogy idetaláltál, ki gondolta, hogy kiket lehet találni a fodrásznál
A gurulásokat meg felírjuk szinte mindig, szvsz. valóban jó a társaság, vannak Törpök, meg Ogrék és mindenféle szerzetek, meg típusidegenek, akik beragadtak, mégis egy nyelvet beszélnek.... néha
Givinek 3 féle van legalább.
Univerzális,monokey,monolock.
Még ha nem is úgy tűnt, nekem tetszett az a két nap. Arra jó volt, hogy sokkal bátrabban vágtam neki utána Erdélynek, na meg most már az sem annyira érdekel ha melóba menet 10-20 km-en keresztül esik az eső. Mi az az ottani 80-100 km-hez.
Több embernek van ilyen cucca, szerintem valaki meg is osztja veled a szükséges méreteket, "tervrajzot". Aztán már csak egy doboz kell, olyat meg el lehet csípni néha olcsóbban is. Szerintem arról is kapsz tippeket.
Ilyen jó banda gyűlt itt össze? Lehet én is ide fogok szokni? :)
Nem te jöttél ma velem szembe Gyömrőn?