Amúgy ki korán kel..... álmos marad.... De milyen klassz dolog úgy elindulni, hoyg nincs senki az utakon, de már világos van (esetedben épp virrad
).... Szóval én nem is sajnállak annyira, hogy olyan korán kell majd elindulnod...
)
Remélem még lehet majd októberben is gurulni a szép őszi időben...
)
szóval nekem ott nagyon korlátozva van a motorozás, mert a kedves emberek miatt nem merem a teremgarázsba hagyni a gépet. Tehát nekem marad a hétvége, a nyár meg azok a napok amiket ellógok
Néha sikerül lábtartóig lerakni a motort meg ilyen hasonló okosságokat csinálni. Szóval a Heidenaunál egy fokkal jobb gumik kellenek.
Miért? energia lötyöket sem iszol??? Abban is van koffein....... Én spec a tescós löttyire esküszöm....
Olcsó is és 2-3 doboz és jól is érzem magam......
Vasárnap?
Kicsit nézelődtem...... Lehetséges hogy Balatonfelvidék......
Van egy Bányamúzeum egy NAAAGY fésűűűűűs sziklával.....
Utána Akarattyán kaja.....meg ami jön még.......
Szlovákia?
Oksi Dani! Szavadon fogunk:-))))
Votál már kint???
Csak emlitési szinten..... akit eddig kivitem - és még nem volt kint - mindegyik eldobta az agyát!!! És amikor mentem mindig jönni akart......
Kint egy gond van csak!
AZ eső....... vízes úton 90-180fokos kanyarok..... nem épp életbiztosítás ott dönteni.....
Az oldalamon a MULTIMÉDIÁBAN vannak csapat videók.... nézd meg! Van közte szlovákia-mix is....ott láthatod milyen helyek vannak arra......