Én egy olajciklus alatt simán elfogyasztok 1 plusz litert. Ha lazán megyünk akkor nincs olajfogyasztás, viszont néha 500 feletti köröknél lépni kell, ha haza is akarunk érni. Akkor fogyaszt valamennyit.
Nekem semmilyen szintetikus olaj nincs az Xj-ben és nem fogyaszt semennyit Ha valahol akkora rés van hogy el lehet köpni közte,nem fogja érdekelni a motorod hogy szintetikust csipeget avagy sem.
? ? ?
A könyve ezt írja és a szalon is ezt mondta! A Gs-nek 1600 volt, én is meglepődtem mikor mondták, de utánaolvastam és ennyi!
Te mennyit tudsz és mi a forrás?
Jövő héten (28. vagy 29-e).
Én is ki akarom hézagolni, de akkor az első kereket is kijjebb kell tolni ugyan annyival, mert a ferde láncjárás hosszú távon megbosszulja magát. (30-40 ezer helyett csak 20-25-öt fut).
A gyári első kereket nem lehet alátétezni mert Zéger gyűrűs, ami meg kint van a tengely végén.
Volt itt egy GS tulaj, csak eltűnt mit szürke szamár a ködben, aki ER5-ös kereket rakott előre. Nem tudom hogy ő emellett csinált e még valamit, vagy egy az egybe megfelel erre a célra...
Abba is beleér, de az nem amortizálja annyira. (a másik oldal rendben).
Itt egyértelműen a láncszemek, és elég csúnyán.
Ha még idén összekoccolunk egy rétes erejéig megmutatom.
AKMT évadzáró karikában (Henryx) nem vagy érdekelt?
Nekem valószínűleg azért, mert túl van a 30 000-en a láncszett és már nagyobb az oldalmozgása.
Mit csináljak, beolajozzam a gumi oldalperemét hogy ne koptassa annyira?
..szóval ha már a dugót hallod kalapálni akkor a kipuffon kellene jönnie az olajnak..nem menne a moci és alapból légkalapács hangot kell ,hogy adjon ..ami fordulaton fokozódna..
az egyik kollégámnak is van, és azt mondja ha nem is 100%-ig de jó.