Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nem volt időm, de a héten arra van dolgom. ha jól emléxem Piliscsaba ?
az egyik kollégámnak is van, és azt mondja ha nem is 100%-ig de jó.
Kááár mondá a varnyú. ...sürgébe kéne egy jármű és futó....
Én egy olajciklus alatt simán elfogyasztok 1 plusz litert. Ha lazán megyünk akkor nincs olajfogyasztás, viszont néha 500 feletti köröknél lépni kell, ha haza is akarunk érni. Akkor fogyaszt valamennyit.
Nincs,kölcsönözni szoktam.Vagy kölcsönkapni
Ez pl cukor árunak néz ki:
http://www.ebay.de/itm/suzuki-...
Isti,
sikerült az esőcsizma után járnod, beszerezned?
Hali, van trailered? ...vagy valami más amivel autót lehet szállítani?
Nekem semmilyen szintetikus olaj nincs az Xj-ben és nem fogyaszt semennyit Ha valahol akkora rés van hogy el lehet köpni közte,nem fogja érdekelni a motorod hogy szintetikust csipeget avagy sem.
Lessem meg?Láttam már Gs500 blokkot szétszedve.....Van referenciamunkám
? ? ?
A könyve ezt írja és a szalon is ezt mondta! A Gs-nek 1600 volt, én is meglepődtem mikor mondták, de utánaolvastam és ennyi!
Te mennyit tudsz és mi a forrás?
Ha esik akkor én sem.
Visszaúton ha gondoljátok megnézhetjük ezt a szakaszt. Fent van az új aszfalt.
..ha nem esik...talán megyek..
Jövő héten (28. vagy 29-e).
Én is ki akarom hézagolni, de akkor az első kereket is kijjebb kell tolni ugyan annyival, mert a ferde láncjárás hosszú távon megbosszulja magát. (30-40 ezer helyett csak 20-25-öt fut).
A gyári első kereket nem lehet alátétezni mert Zéger gyűrűs, ami meg kint van a tengely végén.
Volt itt egy GS tulaj, csak eltűnt mit szürke szamár a ködben, aki ER5-ös kereket rakott előre. Nem tudom hogy ő emellett csinált e még valamit, vagy egy az egybe megfelel erre a célra...
Nem tudom ,hogy mikor lesz....amúgy némi precíziós megoldással kiküszöbölhető a súrlódás. Kihézagoltad a hátsó fogaskereket?
Abba is beleér, de az nem amortizálja annyira. (a másik oldal rendben).
Itt egyértelműen a láncszemek, és elég csúnyán.
Ha még idén összekoccolunk egy rétes erejéig megmutatom.
AKMT évadzáró karikában (Henryx) nem vagy érdekelt?
ÉN IS!
Nézd meg ,hogy nem a fölső burkolatba ér bele?
Nekem valószínűleg azért, mert túl van a 30 000-en a láncszett és már nagyobb az oldalmozgása.
Mit csináljak, beolajozzam a gumi oldalperemét hogy ne koptassa annyira?
Ja ja majdnem
Sajnos fustol stb..
Valami eszat :-(
Ha gondolod megmutatom eccer
Háát azért még megnézetném máshol is.
kopújogós égés...sokat kap...
Castrol 20/-ből az enyém is sokat evett...és a Valvoline-ből is..
kb 46 ezer garantáltan.
540 és viheted úgy ahogy van...nagy kerékkel,bukócsővel..és még sorolhatnám az idők végezetéig..
..szóval ha már a dugót hallod kalapálni akkor a kipuffon kellene jönnie az olajnak..nem menne a moci és alapból légkalapács hangot kell ,hogy adjon ..ami fordulaton fokozódna..
1l / 5000 km
Olajpalcat kitekertuk es dolgozik rendesen ...
Benzinszag satobbi :(
nem...de nem is ér bele ez a kétkomponenses szar:)